×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Обвиненият за катастрофата с 2 трупа Христо от Несебър: Съдят ме без вина, щяха да ни убият! (СНИМКИ)


Ексклузивно! Обвиненият за катастрофата с 2 трупа Христо от Несебър: Съдят ме без вина, щяха да ни убият! (СНИМКИ)
След зверския удар колата на Терзиев се търкаляла около 30 м, той и пътничката му оцелели по чудо
03 Октомври 2017, Вторник, 13:30 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: Флагман.бг

Близките на загиналите роми веднага наели мастити адвокати от столицата, които да атакуват Терзиев за сериозно парично обезщетение



Несебърлията Христо Терзиев се свърза с Флагман.бг, за да разкрие какво точно се е случило в края на м.г., когато след катастрофа на магистрала „Тракия” край Нова Загора загинаха двама души. 46-годишният мъж разкри, че повдигнатите срещу него обвинения от прокуратурата са скалъпени от оцелелия след мелето Филип. (ВИЖ ТУК)

„Колата беше спряла по средата на магистралата, без да са включени аварийните. Това се случва вечерно време. Ако имах една секунда, щях да избегна удара. Не знам как не ни убиха! След нас имаше и още една кола и по чудо не се стигна до верижна катастрофа. Обвиненията срещу мен са абсолютни лъжи! Ще ме съдят без вина”, коментира несебърлията.


Капакът на Сеата уж бил отворен, но не е изкъртен след зверския сблъсък, който направил колата на хармоника

Христо, който е селекционер на България по карате и в този момент е пътувал заедно със състезателка за лагер преди европейското, разкри още, че при удара двамата изживели истински ужас. Крайслерът се търкалял около 30 м след катастрофата, а двамата оцелели по чудо – спасили ги еърбеците във возилото.

„Не е вярно, че съм карал със 120 км/ч. Колата се движеше със 100, беше на автопилот. Лъжа е и че Сеатът е аварирал и е бил с отворен преден капак. Оцелелият Филип твърди, че се е намирал на 2 м встрани от колата. Какво прави толкова далеч, нали уж е отворил капака, за да види каква е повредата? Истината е, че е ходил да пикае и шофьорът е спрял в средата на магистралата, без никаква сигнализация. Ако беше метър встрани, нямаше да ги ударя”, каза Терзиев.

Той коментира и твърденията на прокуратурата, че редовно нарушава правилата за движение по пътищата.

„Аз съм шофьор вече над 25 години. За последните 7 нямам нито един акт за превишена скорост. Според мен изнесената от прокуратурата информация не е представена обективно. Цели се в обществото да бъде създадено впечатление за вина, а такава не е доказана. Липсват конкретни факти, а неясноти по делото са представени като такива. Например, никъде в техническата експертиза не се посочва повреда на ключалката на капака, която има защита срещу непредвидено отваряне. Скоростта на движение е изчислена на база спирачен път, без да е отчетена допълнителната тежест в автомобила ми и показанията за последно зададена скорост на автопилота. В информацията, изнесена от прокуратурата, не се споменава заключението на техническата експертиза, че катастрофата е причинена по вина на Ахмед Шерифов”, уточни несебълията.


По този начин е изглеждал Крайслерът на Христо, който също е потрошен след катастрофата

Флагман.бг научи още, че и тримата, пътували в ударения Сеат, са от ромски произход – от махалата в Ямбол. Преди да загине в катастрофата, шофьорът Ахмед е хващат 3 пъти да кара без книжка. Двете жертви са рецидивисти с по няколко присъди. Още с идването си братът на единия от загиналите, без дори да се поинтересува от състоянието на своя роднина, попитал: „А сега, кой ще плаща?”, посочват свидетели на инцидента.

Близките на загиналите веднага наели мастити адвокати от столицата, които да атакуват Христо за сериозно парично обезщетение. Защитниците били известни именно с активността си по подобни дела.

От прокуратурата веднага му повдигнали обвинение за съпричастност, тъй като извършената експертиза категорично доказала, че вина за катастрофата има шофьорът на Сеата - Ахмед.

Христо Терзиев и неговият адвокат обмислят да заведат и дело за лъжесвидетелстване срещу оцелелия Филип. Несебърлията не може да си обясни и поведението на наблюдаващия прокурор по делото, който му съобщил, че вторият пострадал в катастрофата, е още жив, но само обездвижен. Терзиев разбрал едва от обвинителния акт, че загиналите са двама.

В категории: Темида


Флагман.БГ Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица 21/05/2024, Вторник 17:15 0
Алисия изживя кошмар в Дубай
Алисия изживя кошмар в Дубай 21/05/2024, Вторник 16:59 0
Fibank отрече: Не се продаваме!
Fibank отрече: Не се продаваме! 21/05/2024, Вторник 16:00 0
7
Коментара по темата
7.
Някой
05.10.2017 10:21:23
0
1
Тази простотия няма как да издържи в съда. В предната статия пише достатъчно. Единственото, което гадните мангусти ще постигнат е да очернят името на Христо пред хората, които не го познават. Слава Богу, тук в Несебър никой няма да се върже на тези пасквили. Дерзай Христо и ги осъди да плащат поколения напред.
6.
Диди
04.10.2017 11:41:49
0
7
Гадни, гнусни, нагли мангали! Рецидивисти! Всички да пукнат дано! Никаква милост за тях!
5.
Пак ли
04.10.2017 09:48:02
0
7
Смърт за циганите!
4.
Пак ли
04.10.2017 09:22:34
4
14
Пълен абсурд. Невинен човек да го вкарат в затвора заради някакъв циганин, който не знае правилника за движение... Не мога да разбера как е възможно въобще да се опитват да изкарат Христо виновен за тая абсурдна катастрофа
3.
Ай
03.10.2017 20:31:10
4
37
Христо Терзиев , го познават в цялата община Несебър и е един сериозен отговорен гражданин , а мангалите са си мангали , за тях правилата за движение и законите не важът , Терзиев съди ги тия мангали долни , всеки който го познава Терзиев знае че, това е един от най отговорните , добри и коректни хора , който и да попитате ще ви каже че , може ли винаги ще помогне на човек , така че , мангалите тези примати да го Ду..... Т.
2.
Hristo
03.10.2017 19:58:02
25
4
Христо, кажи колко примерен шофьор си?

Кажи колко акта имаш за превишена скорост?
1.
Гони
03.10.2017 18:40:49
3
29
Някой прокурор ше напълни гушката и адвокатчетата на циганйорите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Изоставената блондинка от "Ергенът" има връзка с мъж на годините на баща й 12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори