×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокираща версия на близките на изнасилената Ванеса: Тя е девствена, натопиха Сава (ВИДЕО)


Шокираща версия на близките на изнасилената Ванеса: Тя е девствена, натопиха Сава (ВИДЕО)
36-годишният бургазлия Сава смята, че е жертва на конспирация. До последно не се призна за виновен
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Септември 2017, Понеделник, 14:07 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Момичето всеки ден плаче за него, съжалява, че го е натопила, твърди Альона Куманова

Шокираща версия лансираха близките на 14-годишната Ванеса, която според прокуратурата, а от днес и според Бургаския окръжен съд (БОС), е била системно изнасилвана в рамките на 76 дни от доведения си баща Сава Дойчев.

Както Флагман.бг по-рано съобщи БОС призна Дойчев за виновен и го прати за 16 години зад решетките.

Близките на Ванеса обаче определиха целия процес за фарс. Убедени са, че Сава е невинен, станал е жертва на наивността на 14-годишното момиче и сега властите се саморазправят с него по поръчка на биологичния баща на Ванеса.

Случаят е безкрайно необичаен. Майката на Ванеса – Теодора е живяла близо седем години със Сава.

Според прокуратурата Сава е започвал да насилва сексуално Ванеса, когато тя е навършила 13 години. Първите му сексуални контакти с момичето започнали през март м.г., продължили до май 2016 година, когато момиченцето разкрило гнусната тайна на биологичния си баща, а той веднага сигнализирал прокуратурата.

Делото премина при закрити врата, заради особеното естество на случая, но процесът се оказа необикновен и минаваш границите на здравия разум.

Едва днес, когато съдът трябваше да прочете присъдата медиите бяха допуснати до зала. Репортер на Флагман.бг бе един от двамата журналисти, станали свидетели на днешната гледка.

Малко преди 14 часа Сава Дойчев бе доведен от съдебната охрана, а щом го Ванеса подскочи и буквално се залепи на няколко метра от него.

Двамата си подмятаха тайни съобщения, а очевидци станаха единствено съдебните охранители, които обаче не останаха никак изненадани, защото по това дело видяха какво ли не (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

По време на четенето на присъдата Ванеса, майка й Теодора, Альона Куманова, представила се за близка на Сава, както и роднини на подсъдимия се хванаха символично за ръце, а след като чуха решението на съдия Асен Гагашев избухнаха в сълзи.

„Ванеса плаче всеки ден, ридае, защото се е подвела по татко си и е съсипала един човешки живот. Тя приемаше за Сава за свой баща, израснала е с него”, разкри Альона Куманова(ВИЖ НАШЕТО ВИДЕО), след което направи шокиращото твърдение, че Ванеса всъщност е девствена!




Това било установено от столични лекари, а цялото обвинение срещу Сава било скалъпено от
бащата на Ванеса
, който искал да вземе родителските права върху момичето, а с това и наследствената къща на майката във Ветрен.

Майката Теодора защити същата теза и бе категорична, че Сава никога не би посегнал на дъщеря й. Нещо повече – гледал я като писано яйце и се държал с нея много мило. Съдът отказал изобщо да ги изслуша и да приеме доводите им, което било нередно, обяви Теодора.

Пред Флагман.бг Ванеса твърдеше, че полицаите от Второ РУП сами й подавали отговорите на въпросите, които я питали, подсказвайки й:”Сигурна ли си, че е така, а ако е станало по следния начин…”.

Самата тя се подвела по баща си, който й казал, че ако отиде в полицията и разкаже историята ще я вземе при него и ще и позволява да прави каквото си иска. „Съжалявам, че говорих тези неща”, каза Ванеса.

„Това е целта на баща й! Искаше да ни опозори, да можем сами да напуснем Ветрен и той да ни вземе къщата”, убедена бе майката.

Флагман.бг обаче се добра до засекретени факти по делото. Изнасяме ги публично, за да станат ясни подробностите по процеса и читателите сами да си направят изводите – виновен или невинен е Сава Дойчев.

В досъдебното производство е посочено, че в стаята на Ванеса са открити четири презерватива, те били изхвърлени в кошчето. По тях имало семенна течност на Сава и ДНК на Ванеса. Според близките на момичето обаче това били стари презервативи, които останали в къщата от антиспин кампания.

Ванеса си играела с тях, захвърлила ги в коша, но тъй като всичките били болни, изхвърляли секрет в същото кошче. Така ДНК-о се смесило, твърдят те. Близките отричат да е открита семена течност, защото според тях пробите били взети по такъв начин, който не давал 100 % точност.

На момичето са направени два прегледа от лекари. Първият през юни 2016 година от съдебен лекар в Бургас – уважаван медик с дългогодишна практика, който е установил, че Ванеса е със загубена девственост. Няколко месеца по-късно е направен втори преглед, от лекари във ВМА. Те твърдят друго – Ванеса е девствена.

Това становище обаче не е допуснато, защото първо не е поръчано от съда, а второ – по показания на съдебен лекар химената можела да се зашие, но във влагалището оставали разкъсани щърбовидни пръстени, които нямало как да се възстановят.

В медицинското от ВМА не пишело нищо за щърбовидните пръстени и ако се прави експертиза, то тя трябва да е само за тази част.

Според прокуратурата е напълно възможно близките на момичето да са използвали лекарска помощ, за да заличат последствията. Но тук може и да се приеме другата теза – че разследващите, съдебните лекари, обвинението и са тръгнали срещу Сава Дойчев, както смятат неговите роднини.

Интересен момент, описан подробно в досъдебното производство, са реакциите на Теодора, която при първия оглед в дома й и след откриването на презервативите казала на Сава: Значи всичко е вярно! Ти си боклук!”.

Дали е действала под афект и впоследствие е размислила – може само да гадаем, но случаят безспорно е странен.

В същото време се оказа, че въпросната къща, която според майката на Ванеса – Теодора е ябълката на раздора, е само 1/6 нейна собственост, но според Теодора бившият й съпруг действа заедно с роднините й.

В категории: Темида


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Георги
11.05.2022 11:36:30
0
1
Майка та на детото е същия боклук , където се опитваше да го оневини и оправдае и тя трябваше да е в затвора .
8.
до 6
12.09.2017 14:18:03
2
1
Напротив - напълно е възможно : просто оплюваш някого, очевидно полицията е достатъчно добре мотивирана да поддържа клюката и после как няма да го осъдят.....Изобщо не е сапунка - ако биологичният баща няма собственост във Ветрен, кое ще го спре да ползва такива методи?
7.
Ъ
11.09.2017 18:00:33
1
5
Играе се на чичо доктор...
6.
БГ резил
11.09.2017 17:30:40
0
11
Баси сапунката! Чак имоти намесиха, роднини, делби, много сюжетни линии станаха...
5.
Неа
11.09.2017 17:28:11
0
5
Ами не , ползвам ги по предназначение . Доста са скъпи че просто да си играя ... Да ги надявам ли какво незнам ?-- Ти кажи на каква играе се играе с презерватив
4.
Ъ
11.09.2017 17:07:42
1
4
А що ти не си ли играеш с презервативи?..2?
3.
77
11.09.2017 17:03:14
1
11
След като са внесле обвинителен акт и са го осъдили тоя....(малко са ми думите в речника да го нарека) значи доказателствата са не 1000, а 100000% категорични!
В наказателните дела се твърдят далеч по-невероятни неща от твърденията на близките на пострадалата, които в случая нищо не значат.
А това че флагман пише невероятни статии оневиняващи разни хора - само в последните дни изтри статията за чесъна, оневини служителите от БАБх и т.н.... може да ви говори само за професионализма на въпросната медия.
2.
Неа
11.09.2017 16:40:21
1
16
Играла си с презервативите и ги хвърлила в коша това ме разби
1.
Неа
11.09.2017 16:39:29
4
7
Е па браво , ако момичето няма Стокхомски синдром ще се погрижи да затрие един живот от благодарност ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори