×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пускат Перата на свобода срещу 2 бона гаранция


Пускат Перата на свобода срещу 2 бона гаранция
Тема в развитие
Адвокат на Перата с железен аргумент за свободата му: Спаси 20 котки в Бургас, милосърден е! Перата в съда: Ако някой ден детето ми каже, че съм боклук, тогава за какво съм живял Ген. Атанас Атанасов: Няма да се изненадам, ако Перата се сдобие с диплома и започне да правораздава (ВИДЕО) Сотир Цацаров за Перата: Чувството за безнаказаност трябва да бъде изкоренено Главсекът на МВР за Перата: Този човек не зачита полицаите (ВИДЕО) Съдът в Асеновград остави Перата зад решетките, той се обяви за дисидент! Перата: Телефонът ми струва 2 хил.лева, а операторът ме буташе Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама Искат постоянен арест за Перата заради изцепките му от Асеновград Симеонов: На Низамовци и Динковци не бива да се помага, нямат нищо общо с патриотизма Битият оператор: Бях уплашен, не знаех защо Перата ме напада (ВИДЕО) Лоша новина за Перата! Оставиха го в ареста за 72 часа, повдигнаха му две обвинения Асоциацията на европейските журналисти осъжда остро агресията на Перата срещу тв оператор Главният секретар на МВР Младен Маринов за Перата: Има хора, които търсят провокацията и скандала Арестуваха Перата заради удара по оператор на бТВ (ВИДЕО) Извънредно! Полицията издирва Перата
виж още
скрий
01 Септември 2017, Петък, 22:44 ч.

Асеновградските районни магистрати приеха, че съществува обосновано предположение Петър Низамов да е извършил и двете престъпления

Районният съд в Асеновград измени в петък след обяд взетата спрямо обвиняемия Петър Низамов-Перата мярка за неотклонение от „задържане под стража” в по-леката – парична гаранция от 2000 лева.

Срещу прочулия се като „ловец на нелегални бежанци” бургазлия има повдигнати обвинения за хулиганство – престъпление по чл. 325 ал.1 от Наказателния кодекс, и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на телевизионен оператор на БТВ – престъпление по чл.131 ал.1 т.12 във връзка с чл. 130 ал.1 от НК.

Асеновградските районни магистрати приеха, че съществува обосновано предположение Петър Низамов да е извършил и двете престъпления, в които е обвинен, но взе предвид това, че на 6 септември изтича максималният двумесечен срок, в който обвиняемият може да бъде задържан под стража, уточнява в. Труд. Определението подлежи на обжалване или протест в тридневен срок пред Окръжен съд – Пловдив, като в този случай делото ще се гледа на 7 септември от 16 часа.



В категории: Крими


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Вуйчо Владика....
03.09.2017 05:48:34
0
0
....журналистите добре за Перата разбрахме. Кажете сега за другия случай от това лято с Тошка Несебърската, какво се случва. Там деянието беше идентично даже по зле. Какво става там, какво се случва - тати бутна едни кинти и всичко се покри май?
9.
организирано
02.09.2017 16:35:10
0
2
Как правиме пари с Перата. Отиваме и бомбим емигранти. Взимаме им и ние такса спокойствие...говориме за цени между 150 и 300 евро на човек или ги обираме, щото не могат да се оплачат на никой. Колкото повече имигранти толкова повече кинти. Между 300 и 500 човека на ден по 3-4 маршрута. Едни пари са за полицаите и шефа им, други 50 лева на калпак са за мишоците дето се ежат. А Перата и Динко са на 300-400 лева и са организаторите на партито. Жалко че изтече клипче от безмозъчните келеши, та трябваше цяла България да ни разбере и ни секнаха кранчето полицаите. Но пък сега Перата и Динката ги направихме патриоти и ги пращаме да провокират платено за някой интереси. Та това е. Който иска да вярва, които иска да не вярва. Перата до някоя и друга година така оставен на нашите грижи ще се самозабрави и ще утрепе или осакати някое дете, но предполагам, заради добрите му дела като Крали Марко ще го заобичате още повече.
8.
запознат съм
02.09.2017 11:29:47
0
4
Безобразие, още един престъпник навън - докато някой потърпевш от неговите гнустни изпълнения не му вземе мярката като на неговия ,,брат,, рижата.БОКЛУЦИ.
7.
фейк такси
02.09.2017 07:04:39
0
4
Перка , като гръмнаха рижата къде беше с жълтата блузка???
6.
Dimata
02.09.2017 03:14:58
1
11
Перата ли? Перата всички си го знаем какъв хубосник е! Едно време бръмчеше с голямата Р..а, а сега на малкия син на попа от село се прави.
Наркотици на рояци едно време, а сега
Български майки пазел. Пълен, мазен, смешен, гнуслив, мършав, безцеремонен, долен лицемер е за мене тоя Пера.
5.
до 4.
01.09.2017 22:05:35
1
13
Неграмотно говедо,...ходи са шибай!
4.
BIVOLA
01.09.2017 21:19:38
21
3
kolkoto i da e razplakal pone pravi ne6to za da ne zapla4at mnogo drugi. Ne razbiram hora kato tezi koito hulqt malkoto bulgari osmelili se da pravqt ne6to sre6tu taq sgan koqto napira otdole!!!
OPOMNI E BULGARINO!!!!
3.
Burgas до 2.
01.09.2017 20:50:29
1
26
По принцип си прав(а), но не и за това лице от снимката. Ако знаеш колко Български майки е разплакал той лично, а за приятелчетата му да не говоря... Това си е най-обикновен престъпник, може би една мааалка идея по-умен от "колегите" си, който е решил, че може да манипулира хората. И преди и сега се е занимавал и се занимава с наркотици и платени крими поръчки, всичко друго е лъжа! И бежанците ги лови (по-скоро ловеше) заради грабеж, нищо повече.
Хайде да не се заблуждаваме, че се познаваме в Бургас всички или най-малкото имаме общи познати.
2.
!!!
01.09.2017 20:09:56
6
7
Какво са се захванали с момчето и не го оставят на мира.И при нас се започна.Днес в метрото мароканец нападнал българин,добре че имало хора да му покажат къде се намира.Трябвя дя им се дава отпор на тези навлеци.Жалко,че в България е така ,да се съди българин защитил българското.
1.
ами сега
01.09.2017 19:54:05
0
15
Нали социално слаб беше откъде ще ги земе тез пари сега мале мале :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори