×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски затворници получават дрога чрез писма, инспектор вземал по 300 лева и си затварял очите (ВИДЕО)


Бургаски затворници получават дрога чрез писма, инспектор вземал по 300 лева и си затварял очите (ВИДЕО)
Крайните трафиканти, които вкарват дрога в затвора, са на най-високо ниво, каза Монката
02 Август 2017, Сряда, 07:04 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Монката призна, че 3 години разпространявал дрога зад решетките, отчитал се на заместник-директора на затвора Методий Владимиров

Бургаски затворници получават дрога чрез писма. Инспекторът на пандиза вземал по 300 лева от затворник, за да си затварял очите, твърди Иван Радев – Монката. Той излежава 6-годишна присъда за отвличане на наркодилър.

"В плика слагате 15 грама метаамфетамин и пускате писмото с една тетрадка, с химикал, картичка. И то идва тук. Съответният инспектор "Социални дейности" казва: „Имаш едно писъмце, но е малко тежичко. Отваря писмото и вижда наркотика. Викам: Е, какво от това, аз знам имената на сестра ти, ще си получи едни 300 лв до поискване, проблем ли е?Инспекторът казва: Никакъв проблем, просто друг път казвай предварително", каза Радев пред камерата на бТВ.

Той твърди, че е професионалист в производството на метаамфетамин. Повече от 3 години го разпространявал зад решетките.

"Ако искате, и сега мога да ви донеса метаамфетамин. Ще ми дадете 2 минути да се кача догоре и ще ви донеса. Крайните трафиканти, които вкарват дрога, са на най-високо ниво", подчерта Монката.
Затворникът твърди, че за да движи наркотрафика в миналото, се отчитал на настоящия заместник-директор на затвора Методий Владимиров, тогава оперативен работник.

Бившият затворник Симеон Стоянчов, който е по-известен като Малката Рижа, също твърди, че дрогата влизала с позволение от най-високото ниво - ръководител на затвора.

"Привиква човека, който трябва да вземе наркотика, уж за следствени действия, дава му го и онзи си го качва нагоре и вече си го разпръсква по веригата", обяснява Малката Рижа.

Разказва и как самият той е вкарвал дрога. "Звъня си на някой приятел да дойде през оградата да го метне, когато се разхождам навън, падат ми в краката и си ги взимам", добавя Стоянчов.

По думите на Иван Радев един грам метаамфетамин в затвора е около 200 лв. Плаща се по различен начин - парични преводи, до поискване, в клонове на пощи, може да се плаща на ръка, може да се дават цигари.

„Наскоро едно момче се самоуби, но на това не се даде гласност. Заради ла.ната, които му бяха дали, му се увреди психиката и от страх, че някой искал да го изнасилва, се обеси. Това нормално ли е“, пита Монката.

Директорът на Бургаския затвор Бранимир Мангъров призна, че затворниците намират начин да внасят дрога.

"Има различни възможности за това. Не изключвам човешкия фактор. Каналите са много, включително и директно хвърляне през стената на затвора", заяви Мангъров.

Иван Радев пък разкри, че срещу няколко стотачки затворниците могат да излязат в отпуска. Тарифата е 100 лв. на ден. Наскоро едно турче отиде така на сватба, добавя Монката.

Сестрата на Горан Горанов сподели, че не вярва той да е починал от естествена смърт, защото тялото му е обезобразено.



В категории: Бургас


Автор
11
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
11
Коментара по темата
11.
petar
15.10.2017 02:11:21
0
2
Monkata go poznavamm nqmaa kak da im pusne metarr majkoo momche e i ne go e strax
10.
Бай Чеп
02.08.2017 14:17:26
0
4
Абе какво става в тоя затвор бе?! Това е наркобардак и място за забогатяване на цялото ръководство! Не само Владимиров е замесен ами и директора всичко много добре знае което се случва! Наркотрафик, купуване на отпуски, купуване на телефони и вкарване на каквото друго се сетите! Ама то цялата държава леш, та в затвора ли да има ред!
9.
От затвора
02.08.2017 13:33:08
1
1
ГАЛИН МЕШКОВ ПРАТИ МАЛКО ЧАЙ ИЛИ АРМАГАН В ЗАТВОРА ДИЛАРА НА БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
8.
Масата
02.08.2017 13:04:40
0
4
Тези началници дали имат чадър, да се види кой как им е правил проверка.
7.
Гражданин
02.08.2017 12:27:26
1
3
Абе хора този боклук жив ли е още3
6.
Журналисти, четете!
02.08.2017 10:57:41
0
3
Зелен хайвер на промоция ... само за Флагман :) "Крайните трафиканти, които вкарват дрога, са на най-високо ниво." :) :) :) Обърнахте пирамидата на ОПГ-то?
http://www.csd.bg/artShowbg.php?id=9130
5.
чичи кмета
02.08.2017 10:44:30
4
9
na monkata shte mu puskat sauna skoro
4.
do 1
02.08.2017 10:08:38
1
19
Много си прав, много сстранно наистина, особено като имаш предвид ,че този например на снимката е в затвора в момента ?! Дали няма да му се случи нещо , или става въпрос за много по-голяма игра, и смяна на "РЪКОВОДНИ КАДРИ" .... ?
3.
малкото ри
02.08.2017 09:42:32
0
9
и мен ме изнасилиха и започнах да вкарвам краставици и големи тикви, ама не в затвора, в халакта си, че Асан от 5та килия като ми го наби първият път парафиновия и само за него мисля, не мога да си легна без него вече
2.
Алчо
02.08.2017 09:26:20
0
34
Не разбрахте ли, че затвора не ги поправя?!?!?! Повече от 70% се връщат там обратно и излизат още по настървени.... Иска цял ден чукане на камъни и хамалска работа това е....!!!!
1.
Странно
02.08.2017 09:19:28
6
28
Как така изведнъж затворниците сами си разкриват схемите за вкарване на наркотици?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори