×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Англичанка с български корени загърби прекрасния си живот на Острова и пристигна, за да образова децата на ромите и бежанците


Англичанка с български корени загърби прекрасния си живот на Острова и пристигна, за да образова децата на ромите и бежанците
Харесвам да работя с хора, които са от други места, споделя Емили
22 Юли 2017, Неделя, 00:10 ч.

В началото баща й си мислел, че се шегува, че заминава за България


Англичанка загърбва добре уредения си живот във Великобритания, за да работи като доброволец в бежанския лагер във "Враждебна". На 1 януари 26-годишната Емили Киров пристига в София с еднопосочен билет, предава бТВ.

„Аз никога не съм живяла в България. Много исках да дойда тук, да уча български по-добре и да бъде по-близо до тази част на моето сърце. Баща ми е българин. И знам, че има много хора в България, които имат нужда от помощ. Исках да дойда тук и да дам моя опит, моето време, моята енергия, моята любов за хората, които имат нужда. И затова мисля, че вече беше време да дойда тук”, споделя тя. 

Бащата на Емили е българин, а майка й - англичанка. Въпреки че е родена и израснала във Великобритания, в дома й се говорило на български, а ваканциите прекарвала в София.

20 години по-късно Емили превръща опустелия апартамент на баба си в свой нов дом. 

„Беше трудно, януари месец беше доста студено. Аз не съм свикнала с такова време! Беше трудно с езика. Аз още уча български, правя много грешки, не разбирам всичко. Но все пак, като се преместиш някъде, като промениш някаква част от своя живот, който ти си решил сам – тогава се усещаш много доволен”, допълва тя.

В началото баща й си мислел, че се шегува, че заминава за България.

„Той знае, че аз имах стабилна работа в Англия, хубава организация там, нямаше лоши неща. И той като всички българи и бащи се притеснява. Но все пак много се радва за мен”, казва Емили. 

В Англия тя завършва история, но работата й тук няма нищо общо със специалността й. Сега работи с деца бежанци и с ромски деца.

„Виждам, че децата имат нужда хората да вярват, че те имат бъдеще, че един ден те ще могат да отидат да работят като другите хора. И това е най-тъжното – че цели такива групи искат да учат, още са малки, още не знаят за трудните неща в нашия свят”, посочва Емили. 

В бежанския център тя е учител. А в сърцето си - добър човек. За първи път отделя от времето си за доброволчество още в университета. 

„Аз отидох до Уганда, в Африка Работим там със зъболекари. Ние преподавахме с различни доброволци от Уганда – как да ходят в различни градове и да говорят за тяхната организация”, изтъква Емили.

„Харесвам да работя с хора, които са от други места. Не искам да ходя цял живот така и да говоря само с хора, които изглеждат като мен, които говорят като мен. Аз много обичам моя живот, защото имам приятели от целия свят”, допълва тя.   

За да бъде доброволец в София, Емили загърбва целия си живот и кариера в Англия. Не знае дали ще остане в България още дълго, но е категорична, че много обича страната и  с всеки месец се чувства по-близо до това да е българка.  


А следващият еднопосочен билет ще бъде за там, където има нужда от енергията, времето и доброто сърце на едно 26-годишно момиче от Англия. 

„Не може само един човек да промени света. Аз не опитвам да правя това, но се вижда, че има толкова много чудесни организации, които отиват там с желание, с енергия. Аз знам, че заедно ние можем да променим техния живот. И знам, че ако не вярвам, че ще го променя – това няма да става. Всеки ден отивам с това желание. Вярвам, че днес ще научат нещо. Един ден техният живот ще бъде различен”, категорична е Емили. 


В категории: Животът


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
бай Ставри
23.07.2017 18:13:06
0
1
Може просто момичето да е фенка на груповия interracial секс. А ако не пробвала още, скоро ще има възможност да прецени
6.
Donorum Faithful Dispensatio Fidelis
23.07.2017 13:09:53
0
3
Дали е случайно че ТАМИМ бин ал Тани сина на баш спонсора на ИДИЛ шейха на Катар Хамад ал Тани е отрасал в АНГЛИЯ учил в баровското у-ще Шерборн Скуул в аглийския гр.Дорсет(у-щето на богатите момчета аристократи там еучил Чърчил)след това младия шейх и бъдещ халиф на Изтока (човека който ЩЕ ИЗИСПВА МИЛИАРДИ за ислямизация и циганизация наЕС завършва Кралската Воена Академия вСъндхърст обучаван от агенти на Короната от МИ5,(Тамим-на арамейски и вавилонски иврит Финализиан Изтощен ТАНИ-Натан Тан тани-на иврит ДАВАЩ ( пари стоки блага) предаващ поставящ .Сиреч младия катарски наследник чийто име Тамим ал Тани значи Изтощен от Даване ще продължи делото(ДАВАНЕ на (пари)МИЛИАРДИ за Ислямизация)на дъртия шейх разбойник и спонсор на ИДИЛ шейх Хамад ал Тани
5.
Българин
23.07.2017 12:21:01
0
5
Прибирай цялата сган и обратно с тях при еврогейовете
4.
i
23.07.2017 10:42:24
1
10
Поредната лезбийка -феминистка, циганолюбка.
3.
демократ
23.07.2017 10:42:03
0
13
бТВ е АМЕРИКАНСКА телевизия и като такава ни насажда сбърканото за нормално ! Непрекъснато. Поредното сбъркано същество Емили. Баща и българин и за 26 години не е довел дъщеря си нито веднъж тук ?! Поне да види баба си и дядо си, българите ? Няма. Чак сега в "опустелият апартамент на баба си". Завършилата история Емили започва да работи В БЕЖАНСКИЯТ ЦЕНТЪР ! Дали е чувала за полупустинните български села в който като призраци изживяват дните си възрастните хора на България ? Не бТВ няма да направи репортаж за умираща България, изнасилена от циганите. Тя ще направи за сбърканата Емили страдаща за мюсюлманските афганистанчета, че не могат да говорят на английски. Да се интегрират по добре в Европа. СБЪРКАНА телевизия е бТВ, затова дори когато гледате на пръв поглед невинни изпълнени с "добро и положителни послания" репортажи, като този знайте, че всъщност сте подложени на манипулация и пропаганда !
2.
И ко?
23.07.2017 10:37:44
1
11
"да образова децата на ромите и бежанците".
Или от много учене "изпушват", или има някаква далавера при работата с примати. Не виждам друга причина нормален човек да се занимава със същества не искащи да стават Човеци.
1.
Неа
23.07.2017 10:14:52
0
7
Каква кариера е направила на 26 ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори