×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кога жените са най-разгонени?


11 Юли 2017, Вторник, 23:56 ч.
Източник: beu.bg

Изобщо не си мислете, че жените най-много искат да правят секс, когато са влюбени. Напротив, точно в такива моменти те най-много се притесняват как ще се справят, как ще изглеждат, какво впечатление изобщо ще оставят в новата си изгора. Етапите, през които са най-разгонени, са съвсем различни и се влияят от различни фактори.

Физиология

Има теории, че когато са в цикъл, на жените най-много им се прави секс. Това донякъде е вярно, но по-разгонени се чувстват не по време на цикъл, а около седмица, след като той приключи. Или по-точно – докато са в овулация.

Възраст

Смята се, че най-сексуално активни са дамите между 30 и 35 години. Но пък в този период не са много склонни на еднократни сексуални приключения.

Сезони

Колкото по-топло е времето, толкова по-силна е сексуалната енергия. Но имайте предвид, че има дами, които се изнервят от жегите и хич не им е до ласки. За да разберете вашата от кои е, просто я попитайте кой е любимият й сезон. Който ви назове, да знаете, че точно през него ще е най-навита за секс.

Социален и интимен живот

Това едва ли ще ви изненада като информация, но просто сме длъжни да го споменем. Ако момичето не е имало отдавна сексуална връзка или пък е по-скромна и не излиза често, нищо чудно след няколко питиета да се нахвърли на първия, който й се усмихне.

Самочувствие и емоционални предпоставки

Ако жената се чувства уверена и секси, тя ще е почти винаги готова за секс! Това добре го запомнете! Друг важен момент е дали тя ви е ядосана. Ако сте я изнервили и давате ясно да се разбере, че не съжалявате за стореното, не си и помисляйте, че ще ви пусне. Има и още нещо доста интересно - ако помогнете на любимата си в домакинството, без тя да ви е карала, шансът да ви се отблагодри многократно в леглото също е доста голям.

И един фактор бонус – жените страшно много се разгонват по време на диета. Или по-точно, когато дойдат първите резултати от нея. Покаже ли кантарът по-малко тегло, те супер много се въодушевяват и се чувстват по-красиви. А това моментално ги кара да искат секс! Така че, потърпете първите й дни на глад и истерични кризи, защото след това ще ви чакат супер моменти в леглото.

В категории: Лайфстайл , Животът


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Do 6
13.07.2017 08:18:36
0
2
Az bratle 4ukam edna lelka s dve deca majai se kazva veselin tq go pravi darmadan toi cql jivot tiradjiq gorkiq taz lelka predi rabote6e v edin magazin tam se zapoznax s neq trqbva da ti kaja 4e navsqkade go vzima galta vsi4ko pravi mnogo pervezna lelka drebna tip minion4e samo edno ne6to nemi haresva 4e ima beleg na rakata se izgorila Kato malka no toi ne se vijda no Kato go vida ne me kefi no ina4e navsqkade I go butam ima po malka sestra I neiniq maj e tiradjiq I tq s dve deca edin priqtel neq e 4uka ot trastikovo I tq Bila foriq no Sega Se brebirat majete im I posle gi prebirat s tqx v izpaniq no za edin mesec gi rasipaxme bratle
6.
Do4
12.07.2017 14:31:21
0
4
Да братле вярно е и аз изкъртих на един Стамат от братята 91 жена му докато караше.ебаси дащната пу..а отсякаде го поема.доста дълго се клатим с тва маце.
5.
Ония
12.07.2017 08:19:33
2
1
Само да не те набара с Тир-а ;)
4.
X
12.07.2017 06:57:06
0
7
Жените на тираджии са най разгонени мъжете им са навънка пък те се пукат да се чукат сега чукам една 72 набор с две големи деца е мъжаи се прибира тези дни тя се върна с сестраси един месец по рано от мъжъси разбих е мъжаи няма да може да е познае рашерих е навсякъде
3.
6465
12.07.2017 00:39:02
0
4
Винаги бе! Все им се иска.
2.
Do 1
11.07.2017 22:51:47
3
6
A ne togova mnogo pardqt i ne se use6atm
1.
Мечо Кух
11.07.2017 21:52:01
3
7
Когато са консумирали алкохол .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори