×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски депутат: Категорично против съм да мълчим за скандинавеца, ритнал камериерка - нужно е самоуважение


Бургаски депутат: Категорично против съм да мълчим за скандинавеца, ритнал камериерка - нужно е самоуважение
Само преди няколко месеца циганин в центъра на Берлин изрита една жена и това все още не е отшумяло, припомня Петър Кънев
07 Юни 2017, Сряда, 15:43 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: "Флагман")

Моето предложение към „Флагман” е – не спирайте да коментирате тази тема, казва Петър Кънев


Бургаският депутат Петър Кънев е категорично против тезата, че не бива да се вдига шум за шведа, изритал брутално камериерка в хотел в Слънчев бряг. Някои са на мнение, че медийната шумотевица може да прогони чуждестранни туристи.

Председателят на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм обаче каза в интервю пред „Флагман”: „Преди малко четох коментара на един мастит български туристически специалист – как по повод изритването на камериерката в Слънчев бряг не бива да сме много активни, за да не дразним скандинавските туристи. Трябва да ви кажа, че съм категорично против такова отношение към случая. Вие, а може би и ние много бързо забравихме, че само преди няколко месеца един циганин в центъра на Берлин изрита една жена по подобен начин – чисто хулиганска проява и месеци наред това все още не е отшумяло и го показват по хиляди западно-европейски сайтове.”

Според бургаския депутат в случая става въпрос и за национално достойнство.
Аз мисля, че по такива случаи не бива да си мълчим и не бива да се притесняваме кого дразним, а да бъдем държава и да уважаваме първо себе си, преди да започнем да уважаваме скандинавците. И затова и моето предложение към „Флагман” е – не спирайте да коментирате тази тема”, каза още Кънев.

Очаквайте по-късно цялото интервю с бургаския народен представител



Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 0
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
12
Коментара по темата
12.
помощ
08.06.2017 01:34:15
0
5
Мъже! На помощ!
Спешно е нужна мъжка ръка в закрила на добър стопанин в Несебърско. Vihren Nikolaev Mihaylov утре пътува натам, за да защити човека от набезите на мръсници, които го пребиха, а в момента морят бика на стадото му - на 2-ри са го проболи за 53-ти път. Всеки ден, малко по малко, само и само да се откаже, да се стопи стадото му и той да напусне пасищата, за да могат местни дерибеи да се ползват от тях, без дори да имат животни.
Човекът се нуждае от ПРИЯТЕЛСКА ТВЪРДА РЪКА сега!
(Спал е общо няколко часа за 20 дни.)
0895608887 - Атанас Стойков
02 825 99 24 - Вихрен Михайлов
Тук е цялата информация: https://tinyurl.com/NESEBAR
11.
От село
07.06.2017 22:01:37
0
7
Шведа ритнал камериерката и всички настръхнаха и се опитват да направят случая международен. Това според наше село е обикновен криминален случай и БГ съдебната система ще се справи според БГ законите. Забравихте ли случая когато БГ гражданин изрита германката в метрото в Германия.
10.
Еххх
07.06.2017 21:29:11
0
8
"Если человек идиот, то ето надолго"...
9.
Българин
07.06.2017 21:16:40
0
15
Този изрод трябва да си получи заслуженото!Няма работа в България,Изгонете го или го убийте тоя пияндурник!!!!Ще рита жената,да си рита кирливия насран задник в Швейцария ли от където е дошъл!Не позволявайте повече да ни унижават защото търпението ми се изчерпа и няма да изтраем дълго такива изроди!
Много ни се на събра!!!!!
Идва ми да му разбия тъпата муцуна и да си замине за неговата родина без зъби и кьорав това мръсно нищожество!!!!!
8.
Срааааааам
07.06.2017 18:59:10
3
17
Как може изобщо да се търси мнение от тази изветряла комунистическа шушумига - Рагин! Какъв капацитет в туризма е този гъзолизец със селскостопански изказ и манталитет въртящ измислено хотелче в покрайнините на София????
7.
Кроки
07.06.2017 18:49:08
0
18
А как ще коментира случая този г.з Рагин ,ако това беше
Майка му или жена му?От този срамен коментар да се скрива в дън земя.Не искам повече да чувам за него.ПОЗОР
6.
Kojcho
07.06.2017 18:03:07
1
13
Ааа мълчанието е национален спорт. Най - обичаме да мълчим, когато българи мутри бият други българи немутри. Друго любимо мълчание е свързано с тихото наблюдение на добичета, за които не важат правилата за движение.
5.
Soros1
07.06.2017 17:56:27
1
24
Трябва този турист да бъде съден и да се спре тази агресия.Туристите няма да избягат.
4.
Медиатор
07.06.2017 17:43:37
1
34
Що не вземе да дойде тоя при мен аз да го сритам между краката. Г-н Рагин вие сте най- големия срам и позор за България.Българинът трябва да има достойнство и да е горд, а не като вас МЕКОТЕЛО!
3.
Запознат
07.06.2017 17:43:10
1
26
В продължение на дълъг период от време туристическият продукт който идва в България е със подобно поведение на този чужденец. Неуважение към нашия народ , едва ли не ние сме втора ръка хора. Трябва да се дава гласност на такива прояви , подкрепям г-н Кънев и Флагман за инициативата , поне да бъдат ограничение малко такива нарушения на обществения ред от чужденци!
2.
Petar
07.06.2017 17:35:05
0
32
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ Е ЧИСТАЧКА ЖЕНИЧКАТА СИ ИЗКАРВА ЧЕСТНО ХЛЯБА . И КВО ДОШЪЛ ЕДИН ПИЯН БОКЛУК С МАЛКО ПАРИ И СЕ ПРАВИ НА БИЯЧ АКО БЯХ ТАМ ТАКЪВ БИЧ ЩЯХ ДА МУ СЛОЖА ЩЕШЕ ДА ЗАСПИ НА СЕКУНДАТА АМА НАШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЩЕ ГО ПОЖАЛИ ЗАЩОТО НЯМА ЗАКОНИ
1.
Гларус
07.06.2017 17:32:41
3
26
Този Бастун Б Рагин да се покрива, че е голям срам !!! А и могат и без него зрителите, моля моля ! Издухан профан !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение 
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори