×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветан Цветанов: Бургас има невероятен водач на листа! Ивелина Василева направи най-важните стъпки за развитието на туризма


Цветан Цветанов: Бургас има невероятен водач на листа! Ивелина Василева направи най-важните стъпки за развитието на туризма
ГЕРБ откри предизборната си шатра в Бургас
15 Март 2017, Сряда, 14:30 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: авторът

С реализирането на предизборната ни програма ще увеличим доходите на страната, обеща Цветанов в Бургас


ГЕРБ има невероятен водач в Бургаския многомандатен избирателен район. Ивелина Василева допринесе за една от най-важните стъпки за развитието на туризма в региона и българското Черноморие, а именно изграждането на пречиствателни станции с европейско финансиране. Само с тази стъпка и с политическата воля на местната власт заслужаваме да бъдем подкрепени. Това каза в Бургас зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който днес е на посещение в областта (ПОДРОБНОСТИ ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Той присъства на откриването на предизборната шатра на партията в морския град, която се намира на обичайното място – до Часовника.



Там бургазлии ще имат възможност да се запознаят с акцентите, заложени в програмата на ГЕРБ, както и да се запознаят с кандидатите от листата на партията.

„Много съм впечатлен от начина, по който българските избиратели започват да разсъждават – реално. Всеки в една кампания може да направи равносметка кое е реалистично и кое не. ГЕРБ е единственият политически проект, който в момента дава реалните решения както за Бургас, областта и България, така и за всички българи, които живеят в чужбина. Нашите ежедневни срещи с представителите на бизнеса и българската общност ни дават надеждата, че ГЕРБ ще е големият победител на тези избори”, каза Цветанов.



Той заяви и категоричната позиция на ГЕРБ относно проекта Бургас-Александруполис, че петролопровода няма да бъде изграден, за което благодари както на бургаския кмет Димитър Николов, така и на всички градоначалници от областта, които са застанали против идеята на БСП.
ГЕРБ гарантира, че плоският данък в страната ни ще бъде запазен, а именно 10 %.

„Бизнесът иска точно това, за да може чуждите инвестиции и отварянето на нови работни места да продължат. А БСП това, което предлагат, е доста популистко. Аз съм убеден, че хората ще могат да направят равносметка дали могат да бъдат опрощавани лихвите по кредитите, както предлага БСП, дали може да се увеличи социалният пакет с повече пари, при положение, че не даваш ясен аргумент откъде ще дойдат тези легитимни източници, за да напълни този дефицит, който ще се образува. ГЕРБ, като част от най-голямата платформа на Европейския парламент – Европейската народна партия, винаги изразяваме ясна и категорична позиция за политики, които дават възможност за развитието и за просперитет – харчим толкова, колкото изкарваме”, категоричен бе заместникът на Бойко Борисов.
Основният акцент на програмата на ГЕРБ е образованието, за да дава достойно бъдеще на децата на България. „Даваме възможност за всички, които завършват средното си образование, да бъдат конкурентоспособни на пазара и да направим силната връзка  бизнес – местна власт – образование с въвеждането на дуалното и професионалното образование. И да бъдем база спецификата за всеки един регион. Когато говорим за Бургаска област, говорим за туризъм. Има други райони, където има промишлени зони, райони, където има активно земеделие и точно това е силата на политиката, която ще реализираме”
, обясни той.



Друга важна точка от програмата на партията е здравеопазването. От ГЕРБ залагат то да бъде достъпно за всеки един пациент. Цветанов увери, че при следващото Народно събрание партията ще заложи отново и на сигурността и справедливостта, продължавайки с реформите в съдебната система. С реализирането на цялата програма страната ни задържи икономическия ръст, както през 2016 г. – 3,6 %.



„По време на кабинета „Борисов 2” успяхме да заплатим 6 милиарда – 3 млрд за КТБ, 1,3 по ТЕЦ Марица, както и 1,2 за АЕЦ Белене. Разплатихме 6 млрд., но приключихме 2016 г. с излишък. Това ще ни даде възможност да увеличим доходите. Брутният продукт на страната ни ще бъде не 91 млрд. лв., както е в момента, а 120 млрд. И ще имаме възможност да увеличим минималните заплати на 650 лв., средната заплата да стане 1500 лв. и разбира се увеличаване на пенсиите, съобразимо с икономическия ръст”, каза Цветанов, обръщайки се към бургазлии, че те могат да се гордеят с кмета Димитър Николов и екипа му, както и с депутатите, които представляваха града през 41,42 и 43-то Народно събрание, защото развитието на Бургас се дължи на активната им роля.



Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 1
България Всички новини
Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори