×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас с ясна платформа как да се рекламира, приеха Първата туристическа програма за промотиране на града


Бургас с ясна платформа как да се рекламира, приеха Първата туристическа програма за промотиране на града
Живко Табаков е автор на амбициозната идея за изготвянето на рекламната стратегия, която ще отвори нови пазари
28 Февруари 2017, Вторник, 19:35 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Ще показваме красотите на Бургас в цяла Европа

Програмата за общинската туристическа реклама за 2017 година, бе приета с пълно мнозинство на днешната сесия на Общинския съвет в Бургас.

Проектът бе одобрен на последното заседание Консултативния съвет по туризъм. Идеята за създаването на стратегическия документ е на председателя на комисията по туризъм и съветник от Реформаторския блок Живко Табаков. За разработването на програмата бе сформирана петчленна работна група от специалисти в сферата на туризма. В нея се съдържа стратегията, чрез която общината ще се рекламира като целогодишна туристическа дестинация.

"Опитваме се да накараме бизнесът да гледа в една посока. Надяваме се, че по този начин туризмът в Бургас ще има още по-голям успех“, каза днес Живко Табаков.

Акцентите в програмата са утвърждаване и повишаване присъствието на Бургас на традиционните пазари и привличане на нови перспективни такива, стимулиране на вътрешния туризъм, активно използване на онлайн маркетинг инструменти, утвърждаване на традиционния летен продукт (морски и рекреативен туризъм), развитие на специализираните  видове  туризъм, културно-исторически, круизен и яхтен туризъм, фестивален туризъм, спортен туризъм, конгресен и конферентен туризъм, градски туризъм, крайноседмичен туризъм, маршрутно-познавателен туризъм, екологичен туризъм, религиозен туризъм, селски туризъм.

"Това е един краткосрочен документ, указващ ни пътя, който трябва да извървим през 2017 г. в туристически план", поясни от от трибуната на местния парламент председателят на Комисията по туризъм в Общинския съвет Живко Табаков, който месеци наред работеше усърдно по създаването на Годишната програма за общинска туристическа реклама.

Изпълнението на целите ще минава през активна онлайн, телевизионна и печатна реклама.
В онлайн рекламата се акцентира в доразвиването на туристическия портал  www.gotoburgas.com, както и изграждането на съвместен e-marketing с чуждестранни туроператори, поставяне на банери в сайтове на големи туроператори, туристически сайтове, както и участието на Община Бургас в създаването на първия туристически картографски атлас за район „Южно Черноморие”.

Телевизионната реклама ще промотира Бургас като целогодишна туристическа дестинация чрез изработка и заснемане на нови тематични видеоклипове за града и неговите алтернативни форми на туризъм. В клиповете ще бъдат показвани известни личности, посетили Бургас.

Печатна реклама предвижда отпечатване на рекламни карета за община Бургас в нашата и чуждестранната преса със съдействието на чуждите посолства и представителства в града,  изработване на актуални печатни материали за отделните туристически продукти и обекти.

В програмата се залага на B2B срещи с представителите на елетронни и печатни издания, презентации, дискусии, кръгли маси и други PR акции.

Не на последно място е обърнато внимание на участието на община Бургас в национални и международни туристически изложения, форуми и други събития.

През 2017 г. Бургас ще има задачата да подготви и проведе редица туристически събития - бирен фест, рибен фестивал, Дни на българската национална кухня и др.

Залага се още на покани за участие в концерти на водещи музиканти от национална и европейска величина. Провеждане на Черноморско туристическо изложение с участието на фирми от Грузия, Русия, Украйна, Молдова, Румъния, България и Турция. Организиране на конкурси на регионално, национално и международно ниво, разработване на тематични екскурзии и др.

В категории: Бизнес


15
Коментара
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 0
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
15
Коментара по темата
15.
ХАХАХАХАХА
02.03.2017 09:39:56
10
36
ТРЪБАКОВ НЕ СТАВА НАИСТИНА ЗА ЛИДЕР НА ДБГ! СТОЯН ГРОЗЕВ НАИСТИНА Е ПО-КАДЪРЕН И ИДЕЕН ОТ ДЖУДЖЕТО! НАДЯВАМ СЕ ТОЙ СКОРО ВРЕМЕ ДА ИЗБУТА ТОЗИ!
14.
mitko
01.03.2017 14:50:17
4
32
stoqn grozev trqbva da e lidera na DBG v Burgas
13.
ДО 11
01.03.2017 14:48:32
1
13
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С КОМЕНТАР 11
12.
Анелия
01.03.2017 14:43:08
4
26
Надявах се Стоян Грозев да бъде в листата. Той е единствения читав човек в ДБГ.
11.
ДБГ
01.03.2017 14:38:45
3
33
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОМЕР 21 В БЮЛЕТИНАТА ОБЩИ УСИЛИЯ=СИГУРЕН УСПЕХ
10.
Only you
01.03.2017 07:22:48
10
9
Един от общинарите на РБ да излезе с конкретен продукт. Адмирации, а забравих, лъжливия Тошко Иванов от СдС, също щял да предлага нов продукт - 8%-на полумътна зелена бира
9.
МОРСКИ
01.03.2017 06:35:33
1
5
Те тия "умове" от години си плямпат едно и също....

Хората,които работят - работят, а после палячовци като Жужко си присъждат успехите и резултатите като техни...

Пълен майтап.
8.
999 666
28.02.2017 23:38:50
0
2
Хаха вече никой не вярва в ШОУ програмата на политическите артисти. Вианаги едни и същи в главните роли не допускат външни лица. Роби сме на други дяволи
7.
Nqkoi
28.02.2017 21:54:08
0
4
Флагман що толкова дескриминирате в отношение с коментарите. Искам да коментирам против ГРОБ ама няма разрешение.
6.
ТУРИСТ за малко
28.02.2017 21:47:03
0
6
"Опитваме се да накараме бизнесът да гледа в една посока. Надяваме се, че по този начин туризмът в Бургас ще има още по-голям успех“, каза днес Живко Табаков".
Посоката е ясна. Гледаш ГРОБарите в очите, отчиташ се на време и имаш бизнес. Обратното значи " Спор за парко(нарко) място" и аут от бизнеса.
5.
Ййййй
28.02.2017 21:06:36
2
2
Май никой няма да гласува. Да гласуват партиите а ние на нас и без това не ни искат мнението. Със здраве и късмет в тая държава с тея политици.
4.
---
28.02.2017 20:15:56
7
2
Браво!
3.
Корпорация Герп АД Корупшънс
28.02.2017 20:13:51
0
6
Гласувайте за Корпорация Герп АД Корупшънс- ши ва санираме и подстрижем безплатно бе бееее беееее овцеееее
2.
,..,,.
28.02.2017 20:11:07
1
4
Видяхте ли как партийните мафиоти фалшифицираха и смазаха референдума- Не е въпроса дали е правилен или не референдума а начина как власта смаза хората- Може да си гласувал ама ако бюлетинатти била без плик била невалидна - и също не се броели бюлетините а пликовете- и накрая затваряха урните под носа на избирателите и кои знае как махаха и късаха пликовете ---- ужасииииииииииии и измамиииииииииииии на партийните мафиоти
1.
..,Ивко
28.02.2017 20:07:25
0
4
след 30 дена са изборите за депуати- на тях вече овце неостанаха за стригане- никой няма да гласува !!! само партийните мафиоти ще ходят да се дупят над урните да уринират в тях ххохохохохо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори