×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Арестуваха кошмара на Бургас, нападал с юмруци жени, за да ги ограби


Само във Флагман! Арестуваха кошмара на Бургас, нападал с юмруци жени, за да ги ограби
Опасният мъж нападаше в гръб жертвите си дори на оживени места
24 Ноември 2016, Четвъртък, 15:29 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Около 50-годишен е и криминално проявен, носел в себе си огнестрелно оръжие и нож

Полицаи заловиха свирепия крадец, който хвърли в ужас жените в Бургас, след като извърши няколко брутални грабежа, научи Флагман.бг. Опасният мъж нападаше в гръб жертвите си дори на оживени места, като директно започваше с юмруци и шутове. Той отмъкваше личните им вещи и ги оставяше безпомощни и в шок.

Кошмарният сценарий се разиграваше през ден в различни точки на града и по различно време. Мъжът причакваше в тъмното предимно добре облечени дами, които със сигурност може да носят в себе си по-голяма сума пари.

Серия от престъпления са извършени само за последния месец, броят на жертвите надхвърля 10.

Бандитът атакуваше в ж. к. „Лазур”, в ж. к. „Изгрев”, в ж. к. „Зорница” и дори на оживени места като спирката на градския транспорт на ключовото кръстовище „Трапезица”.

По непотвърдена информация, мъжът, който е задържан, е около 50-годишен и криминално проявен. С него работят криминалисти, които установяват цялостната му престъпна дейност. В момента на задържането той е бил въоръжен с нож и огнестрелно оръжие.  Сега беззащитните му жертви ще трябва да го разпознаят.

В категории: Бургас


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
zzz
25.11.2016 15:27:16
0
0
123321
16.
test
25.11.2016 15:26:16
0
0
proba 1 2 3
15.
do 9
25.11.2016 07:55:45
0
6
Когато смешник забавлява хората,това е комедия.
Когато смешник води хората,това е трагедия.
14.
До 9
25.11.2016 07:53:05
2
5
Немам "честта" да съм ти колега, чета в нета и се информирам! А от написаното лъха такъв интелект на .... завършен простак !!! Пази боже !!!!
13.
инспектор
24.11.2016 23:18:54
3
9
Да не се казва Константин Низамов случайно?
12.
99
24.11.2016 22:55:32
2
4
Полицията в Нова Загора задържа опасен рецидивист. Мъжът е нападал предимно жени, като им е нанасял побой и ги е ограбвал.

Залавянето на рецидивиста е изпитание за гл. инспектор Събин Иванов. Близо месец градът е вцепенен от страх, а той и колегите му работят денонощно.

Нападателят е 48-годишният Димитър Димитров с прякор Кирпича. Прекарал е 30 години зад решетките заради кражби и грабежи. Въоръжен и опасен, от началото на октомври той живее в изоставени сгради.

Мъжът е задържан вчера следобед на централна улица в Нова Загора. Полицаите намират в него пистолет, нож и електрошокова палка. При задържането му по друг случай в Бургас, мъжът е стрелял срещу полицаи.

От полицията в Сливен искат прокуратурата да наложи мярка задържане под стража на рецидивиста.
11.
уйо
24.11.2016 22:35:20
2
14
Да му счупят ръцете и краката
10.
Запознат
24.11.2016 21:47:16
1
22
Що изтрихте коментар номер 5 и сложихте друг коментар??? Задържаният е Димитър Ганчев Димитров по прякор Керпича и е заловен в Бургас а Не в Н.Загора.Сега е там заради други Грабежи.
9.
До 8
24.11.2016 21:43:02
15
14
Ти си някое некадърно ченге, което сутрин не може да си намери чорапите, камо ли да хване престъпник. Полицейската работа е екипна и по разкриването на едно престъпление работят много служители понякога от няколко дирекции. Ма ти понеже си много прост, няма как да го разбереш. Явно жена ти не ти пуска и си изливаш злобата в негативни коментари.
8.
Поздравления
24.11.2016 20:46:44
12
20
за полицаите от Нова загора че са хванали този урод ! То Бс специалисти хич ги няма то се видя!?! Добре че другите им свършиха работата ....
7.
Да
24.11.2016 20:28:12
4
17
Дарик.
Криминалисти в Нова загора са задържали извършител на въоръжен грабеж в Нова Загора.

На 23 ноември, около 13,00 часа е задържан криминално проявен 48 - годишен мъж от Бургас. Той на 13 октомври в района на надлеза в града е нападнал жената, нанесъл и е удари в главата, заплашил я с нож и е отнел чанта с лични документи, пари и мобилен телафон.

Криминалистите придобиват данни, че арестувания е агресивен и въоръжен с огнестрелно и хладно оръжие. Многократно е осъждан за различни престъпления. При задържането му по друг случай в Бургас е използвал огнестрелно оръжие срещу полицейски служители.

Нападателят е задържан за 24 часа в РУ-Нова Загора. От него са иззети огнестрелно и хладно оръжие . Направил е самопризнание за грабежа от 13 октомври.

Работата по установяване на неговата съпричастност към други случаи на грабежи продължава.

Образувано е досъдебно производство.
6.
Румен
24.11.2016 19:53:50
3
6
Желязко Гибона е това мега ретро тъпа мутра
5.
Диян Тончев Камбаната
24.11.2016 19:36:35
3
165
Аз Млякото и Руснака в момента си правим тройка. Много ни е хубаво.
4.
Това
24.11.2016 19:32:03
4
14
Да не е човека от Нова загора, сега дават репортаж по бтв!? Хората са си го разкрили. А в Бс ?!
3.
analizator
24.11.2016 19:25:59
8
20
Не, водно оръжие е. Егати тъпака
2.
До 1
24.11.2016 19:24:09
8
22
Много важно, глупендер!
1.
Тъпаци
24.11.2016 19:22:23
23
6
Газовия пистолет е неогнестрелно оръжие
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори