×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Правителството отпусна 50 млн.лв. за коледни добавки на пенсионерите


Правителството отпусна 50 млн.лв. за коледни добавки на пенсионерите
1,2 млн. български пенсионери ще получат по 40 лева добавка за декември
26 Октомври 2016, Сряда, 16:14 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Кабинетът "Борисов" за поредна година преструктурира бюджета, за да има коледни добавки за българските пенсионери, пропомниха политически анализатори

50 млн.лв. ще бъдат отпуснати за коледни добавки на пенсионерите, реши днес Министерски съвет. Средствата са осигурени за сметка на преструктуриране на разходите по централния бюджет.

Добавка от 40 лв. ще получат пенсионерите, на които пенсията или сборът от пенсиите, заедно с добавките и компенсациите към тях, за месец декември 2016 г. е в размер до 300 лв. включително, колкото е размерът на линията на бедност за тази година. По този начин ще бъдат подпомогнати около 1,21 млн.души.

Правителството на ГЕРБ за поредна година преструктурира бюджета, за да има коледни добавки за българските пенсионери, пропомниха политически анализатори.

В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Реалист
27.10.2016 17:42:40
0
1
Всички много добре знаем, че няма как пенсиите да се вдигнат рязко от 150 на 300, не че не го искам но няма как да стане, няма как да даваш на детето ти по 5лв и от утре да започнеш да му даваш по 10! Другото което е за този, който се пише за Учител...да не реве много защото не е никакъв учител...там нещата доста се промениха а пенсиите са ниски в следствие не на ГЕРБ и не на Бойко....айде малко по-сериозно
12.
Петкова
27.10.2016 01:17:05
0
0
Стига козметики!!!Вдигнете минималната пенсия от 150 на 300 лв!Нали 300 лв е прага на бедността?
11.
МТ
26.10.2016 20:12:13
0
0
Дайте ги на циганите да си направят с тях по още едно.И тук скоро ще има ,, 17 ноември'' .
10.
УЧИТЕЛ
26.10.2016 19:40:03
2
3
Гербери, колкото и да ни задължавате да гласуваме за вас, няма да се получи. Задължителните пътувания и подкрепа, поради страх от уволнения, в "Арена Армеец" ще ги видите през крив макарон. Заплатите на българите не са увеличавани от 2009г. и колкото и да се опитва "пожарникарчето" да изтъква саниране,магистрали и други мижави строежи, вждаме,че сме държава на "Ремонт на ремонтите".
Учител с 40 години стаж се пенсионира с 230 лева - 50% под прага на бедността.
ДАНО СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!
9.
nik
26.10.2016 17:34:10
2
4
АЙДЕ, ВЕЧЕ СЛЕД ЛЕКАРСКАТА, УЧИТЕЛСКАТА, И МВР ГАВРАТА !!....ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ПОДКУПИМ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!!!!!!!!!!
И ТОВА, АКО НЕ Е КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСОКО И МАЩАБНО НИВО,......ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!!!!!!
АМА, НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ ,ЧЕ СМЕШНАТА И ЖАЛКА КАНДИДАТУРА НА БАБА ЦОЦКА НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ СРЕЩУ ДОСТОЙНИЯТ КАНДИДАТ ГЕН.РАДЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НАБИЙТЕ СИ ГО В КРАТУНКИТЕ!!!!!!!!!!!
8.
pure inpact
26.10.2016 16:53:02
2
3
Абе радвай се, че бабати ще вземе 40лв. какво си ми заполитиканствал всички големи политици станахте...по-добре ли е да не вземат нищо бедните хорица докарани до тази ситуация от такива като ОРЕШАРСКИ, ОВЧАРОВ, ДОГАН, СТАНИШЕВ, ПЕЕВСКИ? Ходи търкай билетче на лавка и не пиши глупости тука!
7.
Тошко
26.10.2016 16:01:48
2
2
Що не изчакахте да минат изборите и тогава да обявите тази новина, та да могат избирателите да се убедят, че не сте популисти. Очаквам и други бонуси да афиширате до 6.11.
6.
Гошо
26.10.2016 15:07:00
2
4
40 лева не са много, но поне са последователни - на великден и на коледа съумяват да отделят за по 50 млн.
Иначе и 100 и 200 лева на човек да са надбавките пак ще има недоволни.
5.
Георгиев
26.10.2016 15:06:58
2
4
Надига се мощен опозиционен тролски глас! Вие май имате нещо против отпускането на средства за пенсионерите?
Или сте против да се бори контрабандата? Да се събират повече средства от приходните агенции? И това ли сте против? Защо не отидете да обясните на пенсионерите, които от 20 години лъжете, манипулирате, използвате и тормозите, че не е редно да вземат тези пари, защото ги отпуска премиерът Борисов?
Идете де, идете да им обясните, ама да няма после '''Ти ли ме бутна или сам паднах..." Затова ще губите всички избори и хората няма да ви понасят. Затова ще ходите да целувате ръката на Доган Ага, както Станишката на Орлов мост.
Защото откакто ви има наричате черното бяло, тровите умовете на хората и съсипвате държавата.
4.
до 1,2 и 3 (то е едно и също нещо)
26.10.2016 15:00:17
4
5
Отиди и питай някой пенсионер, на който пенсията му е такава (100-200лв.) благодарение на дълги години любов към към родината от страна на социалистите и техните авери от дпс, дали няма да му е добре дошло! Те Пенсиите на хората не са такива заради ГЕРБ ... Да си припомним някои факти, когато започваме да коментираме!
3.
МТ
26.10.2016 14:51:37
3
4
И 1 млрд . за ромите всяка година най малко
2.
гт
26.10.2016 14:48:26
5
4
Това означава по 20 лв на пенсионер.Долни нещастници.
1.
КОМЕНТАР
26.10.2016 14:40:16
4
7
Долни гербави популисти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори