×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Възроденият Нефтохимик грабна точка в Стара Загора(ВИДЕО)


Възроденият Нефтохимик грабна точка в Стара Загора(ВИДЕО)
Зелените поведоха с гол на Манев, но допуснаха бързо изравняване
23 Октомври 2016, Неделя, 17:10 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Димитър Бербатов бе на трибуните и гледа шейховете

Верея и Нефотхимик завършиха 1:1 в интригуващ мач от 11-ия кръг на Първа лига. Срещата се игра тази вечер на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора, а точката за бургазлии е изключително ценна. Възпитаниците на треньора Христо Янев можеше да си тръгнат и с победа, след като поведоха в резултата, но много бързо допуснаха изравнително попадение.

На трибуните на Трейс Арена отново бе Димитър Бербатов. Треньорските щабове и на двата отбора са му бивши съотборници в ЦСКА, а доскоро имаше спекулации, че Бербо може да заиграе за Верея.



Първата сериозна опасност възникна в 29-ата минута. Страхотен изстрел от 30 метра на Момчил Цветанов изпробва рефлекса на вратарят на Нефтохимик Янко Георгиев, който реагира блестящо и изби в корнер. В 40-ата минута стразогарци повториха упражнението. Този път новият страхотен далечен изстрел бе на Илиас Хасани. Чудесният Янко Георгиев пак изби топката. В крайна сметка извън тези два опасни изстрела не видяхме други сериозни опасности през първото полувреме.

Верея започна по-активно второто полувреме. Осман Балде нахлу добре отдясно по атаката на Верея и центрира, но право в ръцете на Янко Георгиев. После Елиаш отигра с глава центрираната топка от фаул, но стражът на зелените отново бе на мястото си и парира. 

В 68-ата минута след чудесна контра Емануил Манев откри резултата след отлична асистенция на Венци Христов. Домакините обаче бързо върнаха попадение - в 73-ата Георги Ангелов възстанови статуквото - 1:1. До края на срещата Верея изпусна още няколко възможности за гол, след като Янко Георгиев бе отличен и заслужено спечели приза "Играч на мача".


ВЕРЕЯ – НЕФТОХИМИК 1:1

0:1 Емануил Манев 68, 1:1 Георги Ангелов 73

ВЕРЕЯ: Иван Караджов, Костадин Слаев, Илия Мунин, Илиас Хасани, Здравко Илиев, Георги Ангелов, Елиаш, Илиян Йорданов/71-Селим Керкар/, Осман Балде, Момчил Цветанов, Амаду Сукуна /68-Педро Еуженио/ /Пламен Колев, Селим Керкар, Веселин Васев, Мирослав Енчев, Педро Еуженио, Светослав Диков, Владимир Зафиров/

Старши треньор – Александър Томаш.

НЕФТОХИМИК: Янко Георгиев, Иво Малинов, Костадин Велков, Ангел Грънчов, Виктор Хомей, Николай Дюлгеров, Йордан Йорданов, Емануил Манев /75-Михаел Орачев/, Мариян Огнянов /79-Иван Вълчанов/, Станислав Маламов, Венцислав Христов /90-Костадин Хазуров/ /Резерви: Стоян Колев, Марко Ранджелович, Любомир Божинов, Михаел Орачев, Румен Руменов, Иван Вълчанов, Костадин Хазуров/

Старши треньор – Христо Янев.



В категории: На терена , Спорт


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
барба яни
24.10.2016 17:32:24
1
3
Браво Янко-Бургаска акула!!!
7.
950
24.10.2016 17:29:26
2
5
Повече няма да гледам мачове на този отбор -то бива антифутбол,ама-ми те не стават и за Бгрупа,кой ги е сложил в А?
6.
hoolsbs
24.10.2016 11:03:22
7
3
Таранки ..... ТИХИ!!!
5.
a3
24.10.2016 09:12:01
5
6
Янко е отървал мазута от разгром, ама розовите фенчурля се радват сякаш са спечелили първенството :)
4.
SS
24.10.2016 02:18:01
7
8
Строител 1962(Камено) взе точка от Верея в може би най-слабия мач в първенството досега. Двата отбора оправдаха напълно местата, които заемат в класирането.
На трибуните имаше 200 (*) души зелена агитка, която се дереше на ниво, защото трябваше да се "представят" и си заслужиха похвалите.
(*)Сложил съм една нула повече, както е обичайното за този отбор, да няма сръдни.
3.
NBFC
24.10.2016 00:58:56
7
8
Зелено бялата лавина............аааааааааааааааааааааааааааа..............рожбата на нефтохима.........аааааааааааааааааааааа, кой отбор е най-велик? НЕФТОХИМИК ! НЕФТОХИМИК ! НЕФТОХИМИК !
2.
1488
24.10.2016 00:57:40
7
8
Мачкай НАФТА мачкай 19 <N> 62
1.
Az
23.10.2016 22:45:55
10
10
Продължаваме напред!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори