×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Абумелих към Хафъзов: Пипнал си много опасна тема! Искаш да правиш жените "с нинджа"


Абумелих към Хафъзов: Пипнал си много опасна тема! Искаш да правиш жените "с нинджа"
„Къде в Корана има бурки? Има две общества, които се обличат така – пустинните общества и ескимосите"
30 Септември 2016, Петък, 10:30 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

„Аз за разлика от Вас съм мъж”, обърна се Каракачанов към колегата си от ДОСТ


Бургаският депутат Хюсеин Хафъзов сериозно ядоса някои от колегите си от управляващото мнозинство. Зам.-председателят на новата партия ДОСТ се възпротиви на новия закон на Патриотичния закон за забраната на бурките.

Хафъзов дръпна мощна реч и дори обвини България, че се е опитала да деислямизира населението в Родопите, като изброи различни кампании през последния век преди и по време на тоталитарния режим. Според него забраната на бурките ще е първа стъпка към по-нататъшно отнемане на правата на мюсюлманите.

Бургаският депутат от ГЕРБ Семир Абумелих, който е наполовина иракчанин, видимо се ядоса и обвини колегата си, че спекулира.
Уважаеми г-н Хафъзов – традиционно, професионално ислямско говорене. В името на демокрацията, която ти е дала България, да застанеш тука на трибуната, почваш да използваш религиозни теми, които нищо общо нямаш с тях. Казваш „според мене” - не си пълномощник на Господ. Не е ваша работа да казвате „според мене” и много добре знаете защо”, отсече Абумелих.

Според него, Хюсеин Хафъзов прави опасна пропаганда.
Не забравяй, че се казвам Семир Хюсеин Абумелих. Тази тема, която си я пипнал, много е опасна! Много е опасна! На мен ми е ясно, че искаш да вкараш още пет избирателя във вашата партия. Грешка правиш! Но обръщам се към вашите избиратели, които симпатизират на този тип говорене. Вие знаете, че жените - тия с „нинджа” дето са, и искаш да ги направиш такива, в следващия етап ще им кажеш – „забранено ви е да излизате от вкъщи без мъж-придружител”.”

Абумелих призова Хафъзов да се успокои, защото забраната на бурките по никакъв начин не накърнява исляма. Депутатът от ГЕРБ обяви готовност да застане лице в лице и да спори с политика от ДОСТ.
Къде в Корана има бурки? Има две общества, които се обличат така – пустинните общества и ескимосите се обличат така! Там е студено и там се закриват. Само че разбери – нищо общо няма едното с другото. И ти го знаеш. Това стана разпространено след икономическия бум на ислямската империя, за да се различават кой кой е. Какво общо с исляма и какво общо има с рая? Или и това ще започнеш да ми разправяш – който не слага бурка, няма да отиде в рая, а ще отиде в ада?”

Хюсеин Хафъзов отговори доволно: „Много е интересна темата, нали?” Според неговата теза, в исляма имало различни школи и всеки имал права да реши как да се облича. Той даде пример с държави като Турция, Дания и Швеция, където нямало забрана на бурките.

Хафъзов обвини и ВМРО, че в началото на миналия век тормозели мюсюлманите в Родопите.
Лидерът на партията и кандидат-президент на „Обединени патриоти” Красимир Каракачанов обаче реагира моментално. „Аз за разлика от Вас съм мъж”, обърна се Каракачанов към Хафъзов. Той добави, че във ВМРО имало хиляди мюсюлмани, а забраната на бурките няма да накърни техните права.
Законът в крайна сметка бе приет окончателно на второ четене въпреки съпротивата от страна на ДОСТ и ДПС.

В категории: Бургас , Политика


17
Коментара по темата
17.
ССС
03.10.2016 09:53:57
0
0
Всички фесове и цигани на сапун и в газовите камери, мръсни, гннусни миризливи чалми, ще ви шибам отзад !
16.
До 15
02.10.2016 15:30:11
0
0
Хадъзов и неговия Салих такива неща не знаят. Те знаят само едно: че не са турци, нито българи. Според тях те са от народност ... мюсюлмани :) :) :)
15.
Г.Д.
01.10.2016 10:21:06
0
1
до 8: https://bg.wikipedia.org/wiki/Мустафа_Хюсейн

нещо да кажеш, плужек?
14.
Бог е един
01.10.2016 02:12:16
2
2
Разровете историята и прочетете колко деца са взети за иничари. Сметката е милиони през вековете. И те са имали поколения и са навсякъде...
13.
Бургас
01.10.2016 02:06:36
1
11
Евала на г-н Абумелих че каза истината на този зъл човек.
12.
гражданин
30.09.2016 22:32:27
8
9
Абумелих говори така защото е с управляващата партия и има интерес от това защо не разследват дева мария в бургас за точене на здравната каса-за какви заслуги е университетска болница ,когато дори не преглеждат болнете а ги връщат,че нямат специалист в момента-утре когато не е с управляващите ще пее друга песен.
11.
Бачев
30.09.2016 22:26:13
2
2
Динго от Ямбол е евал каракачанката
10.
Тополчанин
30.09.2016 22:20:33
1
19
Хафъзов дори не е турчин, той е помак, но наглостта му е такава,че ще се изкара по голям турчин от ходжата. Жена му се казва Светла . Хафъзов не си играй с огъня, не си продавй душата на дявола.
9.
хан Крум
30.09.2016 22:08:25
2
18
Тоя педераст Хафъзов, да прочете историята и да разбере кухата му глава, че 90% от мюсюлманите от Родопите, са насила (с рязане на глави), потурчени християни.Къде са живели поробителите(турците)? По скалите и каменаците, или по равнините и плодородните земи ?И тъй като Родопите се явява като преграда(място удобно за съпротива срещу Османската империя), насила потурчват местното християнско население.Майка ви да еба рязана.
8.
бяла нинджа
30.09.2016 21:18:43
5
3
"Той добави, че във ВМРО имало хиляди мюсюлмани"

Иииии, че как па един не видяхме досега, къде ги крият? :D
само главочи в тас парлама начи
7.
Страж
30.09.2016 21:15:00
8
2
„Аз за разлика от Вас съм мъж”, обърна се Каракачанов към колегата си от ДОСТ

Като лайно на дъжд :D:D:D
6.
До 3
30.09.2016 20:07:10
1
4
Търпят го защото е спонсор
5.
черна нинджа
30.09.2016 19:18:11
0
2
ха ха ха нер де Япония нер де Стамбул
4.
Osman
30.09.2016 17:44:56
1
11
Burkite koyi gi slaga siganite v pazarjik tam muslumani nyma..
3.
Ирод
30.09.2016 16:23:06
4
42
Абумелих е изненадващо свеж и прям политик, който не се свени да нарича нещата с истинските им имена.

Дано да се задържи, понеже такива като него обикновено са недолюбвани от партийните подмазвачи. Чак се чудя как го търпят още герберите, при положение, че постоянно ги критикува.
2.
FREE BULGARIA
30.09.2016 15:59:18
4
39
Bravo na Abumelih.
Smiatam che triabvada si kotkame musulmanite, no da sa evropeici!
1.
5
30.09.2016 15:49:08
14
15
Срам за България, две мюсюлмански партии. Мехмеди и Ахмеди спорят за бурки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ето какво съветва нотариус Милена Илчева, за да се сключват спокойно и законосъобразно сделките за всички страни
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори