×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.БГ! Таванът на класна стая в Немската гимназия е рухнал по вина на ръководството


Първо във Флагман.БГ! Таванът на класна стая в Немската гимназия е рухнал по вина на ръководството
Целият клас е изведен от кабинет 121, чиято врата е заключена, а дирекорката твърди, че била в болнични
20 Септември 2016, Вторник, 08:40 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: Георги ДИМИТРОВ

Директорката Надежда Радева отказа да разкрие подробности за инцидента, била в болнични


Инцидентът в Немската гимназия в Бургас е станал в класна стая. Част от мазилката на тавана на кабинет 121 е рухнал върху трима осмокласници по време на междучасие. За щастие учениците не са пострадали. Целият клас е изведен от стаята, а часовете им ще се проведат в друго помещение, докато не се ремонтира рухналият таван. Това съобщи за Флагман.БГ източник от школото, пожелал анонимност. От ръководството обаче отказват да поемат отговорност.

Флагман.БГ се свърза с директора на ПГНЕ „Гьоте” Надежда Радева, която каза, че не била на работа, а в болнични и отказа да даде подробности за инцидента. За нея било достатъчно, че нямало пострадали деца. Заместничката й пък заплаши репортера на Флагман и му забрани да влезе в класната стая. Снимали сме отвън, в коридора. Смятаме, че е недопустимо подобно отношение от страна на педагогическо ръководство.
Припомняме, че Община Бургас отпусна няколко милиона лева за ремонт на всички училища. Бяха удовлетворени всякакви претенции на директорите преди да удари първият училищен звънец. Недоумяваме защо ръководството на елитната гимназия е проявило подобна безотговорност.


В категории: Бургас


11
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
11
Коментара по темата
11.
анонимен
22.09.2016 21:18:30
0
0
Крайно време е да се помисли за нова и модерна сграда за елитното учебно заведение с преимуществено и специално квалифицирано преподаване на английски и немски /постсоциалистическа сграда в краен квартал, отдалечена от топцентъра на подобния образователен комплекс/
10.
Катя Милева
20.09.2016 17:00:51
0
5
Съгласна съм с коментара на предния участник в дебата.Не може най-елитните гимназии в Бургас да се помещават в тази постройка и на толкова забутано място.
9.
1234
20.09.2016 16:27:10
2
9
Докога най-елитните училища НЕГ и АЕГ ще учат в най- смотаната сграда на г.за на географията. За сметка на това гаджалите от руенския балкан учат в центъра на Бургас в топ сгради с измислени специалности.
8.
истината
20.09.2016 16:14:08
1
5
Недопустимо е в тази гимназия да се вършат безобразия от години и директорката да не поема отговорност за това.Не знам дали за някои от учителите от това училище, идеал за подражание е Адолф Хитлер-но си плачат за сериозна метла и чистка.Като почнем с г-жа Вичева-това нагледен пример за човек със социопатно държание към учениците и някои родители.Следващата е точно директорката-човек с надменно и безотговорно държание изобщо.Има и още лица ,които са за измитане,защото не само срамят училището ,но и учителската професия изобщо.Нека да спомена и за ЧАСТНИТЕ уроци по химия ,които някои преподаватели по тоя предмет ,дават на собствените си ученици!!!Та питам аз къде е елитността на това училище,след като собствената му директорка и някои от "недосегаемите"му учители го правят за посмешище и се държат "меко казано "БЕЗОТГОВОРНО!!!!!
7.
???
20.09.2016 15:58:59
0
18
Ако мазилката беше паднала няколко часа по- късно, виновник щеше да бъде директора на Английската гимназия предполагам...?
6.
1
20.09.2016 15:35:10
2
7
Е как може това??Елитна Гимназия, през 90те беше обявена няколко пъти за най-доброто немско езично училище в Източна Европа?!Взели пари, колкото искат за ремонта, прибрали комисионните, и сега се крият като мишки!!Срам!!!ОСТАВКАА!!!!!
5.
Schiller
20.09.2016 15:29:36
6
0
Ще й изядете краката на Радева. Защото е от малкото работещи и не цепещи басма на никой директори. Лично съм виждал, как строява и ученици, и работници и учители. За резултатите й на работа (както и на учителите) говори красноречиво балът, с който децата се приемат. Или пък това, къде отиват да учат завършилите след това. Жалки крадци спретнаха преди години завера, за да уволнят Славов от математическата ( който направи това училище водещо в града, а защо не и в България), за да могат да крадат от строителството на басейна. Същият похват и сега. И Флагман като безпристрастни журналисти, търсещи истината, да не поглеждат толкова повърхностно на нещата:)
4.
Запознат
20.09.2016 13:46:27
1
11
Д-р инженер и не знам още какви титли има Радева,можете да я намерите за коментар на закусвалнята на ъгъла зад Немската.От лични наблюдения знам :)
3.
иван
20.09.2016 13:43:39
0
15
Едно време Мамарова щеше само да погледне мазилката лошо и тя нямаше да падне :):)
2.
Бургазлия
20.09.2016 13:17:59
2
17
ИМА НАРАНЕНИ ДЕЦА
ИМА ИЗПЛАШЕНИ ДЕЦА
ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ДИРЕКТОРКАТА ЗАЩО НЕ Е НАПРАВЕН РЕМОНТ
ДИРЕКТОРКАТА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА
ОГРОМНАТА МАЗИЛКА МОЖЕШЕ ДА УБИЕ ДЕТЕ
Г-Н НИКОЛОВ НАЗНАЧЕТЕ ПРОВЕРКА
НАКАЖЕТЕ ВИНОВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ
1.
Ivan voivoda
20.09.2016 12:47:00
0
6
Podai mazilkata tam
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност
Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори