×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убийцата на Боньо Фаса: Излъгах го, че съм девствена, за да ме остави, но той каза, че иска да ми направи деца


Убийцата на Боньо Фаса: Излъгах го, че съм девствена, за да ме остави, но той каза, че иска да ми направи деца
Много се уплаших, сърцето ми щеше да изскочи, когато той ми каза, че съм негова и ще ми направи деца, споделя Мария
07 Септември 2016, Сряда, 12:37 ч.

Момичето, което уби насилника си, споделя че е искала да се обади на приятеля си, за да я спаси, но телефонът й бил изключен заради неплатени сметки

18-годишната Мария, която бе изнасилена от 62-годишния рецидивист Богдан Динев, известен като Боньо Фаса, разказа защо го е убила. Откъс от интервюто с нея, което ще бъде излъчено в събота в предаването „Ничия земя”, бе показан в „Здравей, България“. За първи път, дни след като е освободена от ареста, момичето направи болезнено откровена изповед с детайли от фаталната вечер и с брутални подробности за сексуалния акт и за ножа в ръцете й.
„Тя сподели с нас факти от самото убийство, които не е разказала все още на самите разследващи и психолозите”, каза в „Здравей, България” журналистът Даниела Тренчева.
Мария се запознава с Боньо Фаса в кафенето, което работи през лятото и в понеделник вечер двамата се срещат. Срещата е в дома му в Стара Загора. Историята обаче има неочакван край. На следващия ден Мария е арестувана за убийството на насилника си. Разказва за ужасяващите сцени на полицията.
„Той ми разказа, че има дъщеря на 18 г., с която няма добри взаимоотношения. Искаше по някакъв начин някой да му помогне да ги сдобри. Помислих си, че може да му помогна и реших един ден да отида след работа при него с намерението да се запозная с момичето. Седнахме, говорихме, разказа ми за жена си. Приличаше на нормален възрастен човек. Не съм мислила, че може да ме нападне. Говореше ми за жена си. Предложи ми да вляза, за да използвам тоалетната, а той да ми покаже после снимки. Съгласих се да вляза, но той заключи вратата“, споделя Мария.
„Тогава през главата ми започнаха да минават всякакви мисли. Удари ми шамар през лицето и ми каза „Сега си моя, ти ще си моята жена“. Започна да ме дърпа към себе си. Запазих спокойствие, въпреки че душата ми кипна. Казах му, че имам приятел. Излъгах го, че съм девствена и се разревах, за да ме остави. Надявах се да се смили над мен, защото първият път заслужава да е с някой хубав човек”, разказа момичето.
„Той е много силен. Дърпаше ме към себе си. Каза, че съм била бъдещето му и че щял сега да ми направи деца. Много се уплаших, сърцето ми щеше да изскочи. Мислих как да се обадя на приятеля си, но не ми беше платен телефонът. Тогава си казах, че трябва сама да се оправя“, добавя 18-годишната дама.
„Мария е един доста по-пораснал човек от възрастта си. По думите й тя не е имала избор да не го убие. Това предстои да се докаже. Част от историята, която тя разказва обаче се размина с първоначалната версия. Разследващите казаха, че Боньо Фаса е многократно намушкан с нож. Мария обаче разказа, че е успяла леко да го пореже в областта на корема и крака, но е засегнала артерия”, каза още Даниела Тренчева.

В категории: Лична драма


8
Коментара по темата
8.
*********
25.04.2018 03:36:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
Do Free Bulgaria
07.09.2016 11:39:00
1
3
Аве,Свободна България,ко се обаждаш постоянно неподготвен,взе да ме дразниш вече !!!
Ма всяка манджа,меридия си ти,шушляк
6.
МНОГО ТОЧНО ГО КАЗА!
07.09.2016 11:03:43
2
4
М
5.
М
07.09.2016 10:41:10
5
13
Едно порядъчно момиче не отива в апартамента на мъж!
4.
ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТАЗИ НЕ БЯХ ЧУВАЛ
07.09.2016 10:27:26
2
14
"Има и други начини взаимно да се разберат!"

ТОЧНО ЩОТ СИ БИЛА С МНОГО МЪЖЕ КАК БИ СЕ РАЗБРАЛА ВЗАИМНО И КУЛТУРНО С ПОДИВЕЛИЯ НЕРЕЗ ПРЕД ТЕБЕ.СПАСИЛ СЪМ 5 ИЛИ 6 МОМИЧЕТА МАЛКИ ОТ ИЗНАСИЛВАНЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ОТ ХОРА В МОЯТА КОМПАНИЯ И НА СЪБИРАНИЯ В ПРИЯТЕЛИ И МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ТЯХ ИДВАТ ДОБРОВОЛНО И ЗНАЯТ КАКВО ГИ ОЧАКВА ПО-КЪСНО С ГОЛЕМИТЕ БАТКОВЦИ АМА КАТО ИМ ПОДАДАТ КУРА В УСТАТА ЗА ЗАГРЯВКА И ЗАПЯВАТ ДРУГА ПЕСЕН.
3.
ПАК БИВАЛИЦИ НЕ БИВАЛИЦИ
07.09.2016 10:22:20
7
9
ПЪРВО БЕШЕ ДЕВСТВЕНА/НА ТАЗ ВЪЗРАСТ ПОД НОКТИТЕ САМО/.
ПОСЛЕ ОТИВА ДОБРОВОЛНО У ТЯХ.
СЛЕД ТОВА И КАЗАЛ ДА ОТИДЕ ДО ТОАЛЕТНАТА-ДА СЕ ПОДМИЕ СИГУРНО КОЕТО И НАПРАВИЛА ДОБРОВОЛНО.
ПОСЛЕ Я НАПАДНАЛ И ТЯ ИСКАЛА ДА СЕ ОБАДИ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ АМА ТЕЛЕФОНА ИЗКЛЮЧЕН.И КАК СТАВА ТОВА КОГАТО ЕДИН РАЗГОНЕН ТРИ ПЪТИ ПО-ТЕЖЪК ОТ НЕЯ НЕРЕЗ Я НАПАДА И ДАЖЕ ВРЕМЕ И ОСТАВА ДА ГРАБНЕ ТЕЛЕФОНА.КАК И ОТКЪДЕ Е ВЗЕЛА НОЖА И КАК СЕ Е ДОКОПАЛА ДО НЕГО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ.
ВСЕ ВЪПРОСИ НА КОИТО НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК БИ СЕ ЗАЧУДИЛ А НЕ ПОДДАЛ НА ЕМОЦИИТЕ СИ КАКТО В СЛУЧАЯ.

МРАЗЯ ИЗНАСИЛВАЧИТЕ И ИМАМ ЕДИН ОСАКАТЕН ДО ЖИВОТ.БЕШЕ ИЗНАСИЛИЛ МОЯ БЛИЗКА ТАКА ЧЕ НЕ РЕВЕТЕ ПРЕДИ ДА ЧЕТЕТЕ АМИ МАЛКО МИСЛЕТЕ!

FREE BULGARIA
2.
С
07.09.2016 10:17:16
28
5
Не е нормално да вземеш живота на човек не зависимо за каквото и да е!Има и други начини взаимно да се разберат!За мен убийството е престъпление!Била съм с много мъже,но никой не ме е накарал на сила да бъде с някого!
1.
Ама патко
07.09.2016 10:15:14
12
13
Ами звънни на 112 ма патко, безплатен телефон е. А и какво си правила в апартамента му. Нещо не ми се връзва версията ти.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори