×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Куче-убиец броди в Българово (СНИМКИ +18)


Внимание! Куче-убиец броди в Българово (СНИМКИ +18)
Това кученце е една от многото жертви на свирепия питбул
29 Август 2016, Понеделник, 12:01 ч.
Автор: Давид СУКНАРОВ, снимки: Виолета Тенева

Животното ежедневно нападало беззащитни малки кученца


Агресивен питбул се превърна в кошмар за жителите на град Българово.

Домашният любимец на Виолета Тенева от Бургас е една от многото жертви на кучето-убиец. Пред Флагман.БГ ужасената жена разказа потресаващата история за свирепото куче.

„Майка ми, която живее в Българово излезла на следобедна разходка с кученцето ни. Преминали са по улица „Димчо Дебелянов”, когато изведнъж свиреп питбул изскочил от една от къщите. Огромното животно било без намордник. След това по много жесток начин нападнало нашето кученце!”, разказва Виолета, която е потресена от случилото се.

В резултат на схватката, четириногото е с множество тежки травми и с риск за живота си. В момента кученцето е във ветеринарна клиника в Бургас, където претърпя операция.

„Питбулът-убиец, което причини всичко това на моя домашен любимец е умъртвило и други малки кучета в района на училищния двор в Българово. Съседка на майка ми също е потърпевша, когато преди около два месеца и трите ѝ кучета са  осакатени от въпросния звяр”, сподели още пред Флагман.БГ Виолета.


След инцидента Бобчо е във ветеринарна клиника, където претърпя операция

Според местните собственикът на кучето-убиец е Минчо М.

Жителите са сезирали кмета на града Йордан Йорданов, но по думите им той реагирал доста нехайно, въпреки че е съсед на стопанина на това куче.

Дядото на Минчо М. също е вдигнал ръце от внука си и кучето му. Пред изплашените си съседи той обяснил, че многократно имало сигнали срещу питбула, но той не можел да му въздейства на внука си.





13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
lleee
30.08.2016 11:55:28
1
0
Do sobstvenika na loshoto jivotinche - USMIRI SI JIVOTINCHETO, DA NE DOIDA DA USMIRQ MAIKA TI V GROBA, BOKLUK NESHTASTEN !!!!!
12.
Свидетел
30.08.2016 07:16:25
2
2
Напълно подкрепям идеята на Ред и Закон.Докато стопанина на питбула не си понесе последствията няма да се спре.Ще продължава да си пуска озлобеното животно срещу всяка възможна животинка.Това негово ужасно деяние явно му доставя огромно удоволствие.
11.
Теодора
29.08.2016 22:18:48
1
3
До г-н Съсед.
Господине, любопитно ми е вие чий съсед сте? На стопанина на пидбула или на стопанина на пострадалото куче?
Аз познавам нараненото животинче, но не познавам Вас "съседе",колко странно...
10.
Red i Zakon
29.08.2016 18:57:41
1
2
Stopanina v zatvora s parichna globa a kycheto v priut ako i tam e taka agresivno trovete go ili da my slagat namornik ako nqma namornik 500 leva globa za stopanina my !!!
9.
Съсед
29.08.2016 16:29:56
4
7
Въпросното пострадало куче е винаги безпризорно пуснато! Когато е на улицата пред дома си то се спуска както на преминаващите животни така и на хората! Повечето хора като чуят за питбул и реагират бурно, но това на вид малко и рошаво кученце е много по злобно и към хора !
8.
ВСИЧКИ МНОГО ЗНАЯТ
29.08.2016 16:14:57
6
10
Ххахахаа,поредната преучвеличена история за питбул!!!А тия малки кученца,които винаги са без повод и дразнят всички останали.......
7.
Георги Биков
29.08.2016 15:15:32
4
4
кучето не е виновно ако някой го убие ние ще убием него убийте собственика му
6.
Георги
29.08.2016 14:32:47
1
12
Кучето няма никаква вина,че е възпитано по този начин от стопанина си.Заради такива тъпи олигофрени страдат животните.Нали имате обичай в Бродилово,тричане? Е,приложете го на този малоумник,какво чакате още?!
5.
Прост руски пес
29.08.2016 13:54:48
18
5
Името на кучето трябва да е Путин, глуповато, с плоско чело и рядка коса като на баба, иначе голям го вади на Европа, избива комплекси тъпия чикист.
Пазете България!!!!!!!
4.
действайте
29.08.2016 13:34:33
9
9
Призовавам някой съвестен гражданин който му е мило кучето или пък има деца и го е грижа за тях моментално да разстреля, заколи, блъсне, абе да убия въпросното злобно куче. Действайте преди то да действа над някой човек или още по лошо някое дете. Такива кучета не трябва да съществуват......
3.
Оги
29.08.2016 13:28:45
3
11
Сигнализирайте на ОЗБГ! Нали са за това, да видим ще реагират ли на такива сигнали
2.
Диан Тончев Камбаната
29.08.2016 13:17:59
4
14
Вие бийте, аз ще еба минчо. и кучето му ще опъна за десерт.
1.
top
29.08.2016 13:08:27
3
19
дай те го тоз Минчо М. за да устроим един публичен бой с него в Морската зад Пантеона. аман от батки ,олигофрени , тъпанари и откровени боклуци. Пак казвам -НИЕ СМЕ НАЙ ТЪРПЕЛИВАТА НАЦИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори