×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смутните времена работят за президент на властта и за коалиция ГЕРБ-БСП


Смутните времена работят за президент на властта и за коалиция ГЕРБ-БСП
Неслучайно се говори за кандидати с военна биография, смята политологът Първан Симеонов
02 Август 2016, Вторник, 10:10 ч.
Източник: 24 часа

Основните политически сектори са раздробени на по няколко партии, само националистите преодоляха това доста бързо



- Защо са толкова секретни номинациите за президент на всички партии, г-н Симеонов? До момента само хипотези и догадки...

- Просто нямаха ясни кандидатури. И някои още нямат. Причината е проста. Основните политически сектори са раздробени на по няколко партии – особено в шарения парламент. Затова е и толкова трудно сега да се съберат зад общи кандидатури. Освен това продължават да се мъчат да се надиграват вътре в политическите ниши. Любопитното е, че националистите преодоляха всичко това доста бързо. Ще попитате защо нишите са толкова раздробени. Вероятно защото партиите във все по-малка степен представляват хората и това ги превръща просто в брокери. Колкото до ГЕРБ, просто Бойко Борисов дълго време разсъждава дали да се кандидатира, защото не знае дали след пет години няма да е вече късно и подкрепата му да е спаднала. Чуди се също какво ще прави с партията и с правителството, ако той стане президент. Гледа, разбира се, и международната обстановка. А и гледа кой ще е кандидатът на лявото (ако го има), както и какво ще направи Трифонов. Защото, ако наистина се появи силна конкуренция, няма да е без значение какъв точно ще е кандидатът на ГЕРБ. Затова е въпросното дебнене. А Борисов е идеален за президент – президентството значи много слава без особена отговорност. Президентството за Борисов ще е своеобразна политическа пенсия. Но изглежда той се колебае дали е дошло времето. Пък и с тия бурни времена и очакване на нови бежанци откъм Турция по всичко личи, че истинска пенсия няма да има. 

- В публичното пространство се завъртяха най-различни имена, но извън Борисов нито едно, за което да се каже категорично, че е обединител на нацията. Свършиха ли се авторитетите на държавата?

- Това все пак са и партийни избори. Това, че кандидатите на една партия не звучат добре за привържениците на други партии, не е толкова голям проблем. А че има проблем с авторитетите, е ясно. Забележете, дори доминиращата партия си позволява да покаже страх, че евентуална тяхна кандидатура ще се обсъжда месеци наред. Това е допълнително доказателство за износването на авторитетите. Няма нищо по-опасно от това страната ти да се пристрасти и навикне към една-единствена личност с политическа тежест. Пътят към доброволния авторитаризъм е открит. Чудя се как след последните намеци на Борисов, че ще играе за президент, още никой не е подгрял манджата “президентска република”. Лошото е също, че всеки път, когато се заоглеждаме за нови авторитети, сме склонни наивно да дадем доверие на пореден продавач на надежда и след няколко години пак да търсим нов. Гледам, че и сега започва да се набира популистка енергия “срещу всички горе” и за „нови играчи в политиката” и пак се говори за мажоритарности. Впрочем може би е време да се напомни, че ако утре у нас има мажоритарни избори, ГЕРБ почти ще се бетонира. Мажоритарността произвежда двублоковост.

- Чух ви да казватe, че ярък като личност кандидат с дясна биография би решил проблема на ГЕРБ. Има ли го?

- Има такива. Но дясната идентификация далеч не е най-важното. Тя би била добър бонус, за да успеят да оберат и гласове на хора, които гледат и към реформаторите. Защото ГЕРБ от много време насам не звучи особено дясно, евро-атлантически и, така да се каже, морално. Това са и трите опразнени от ГЕРБ ниши, където реформаторски кандидат би имал шанса да ги конкурира или поне да стегне дясната ниша.

- От ляво са Мая Манолова, генерал-майор Румен Радев, от дясно очите са се вперили в Бойко Борисов и Томислав Дончев. Следват Георги Първанов от АБВ, Ивайло Калфин. Патриотите предлагат Красимир Каракачанов. Изскочи като опция и Петър Стоянов. Как мислите, кой от тях ще е в надпреварата наесен?

- Красимир Каракачанов вече е в надпреварата. Колкото до Борисов, ние, изследователите от “Галъп интернешънъл” и института “Иван Хаджийски”, отдавна говорим, че Борисов не е изключен като вариант за кандидат, докато мнозина други не допускаха това. А за Дончев аз отдавна говоря, но той засега отклонява, без да отрича. Томислав Дончев отдавна е един от скритите козове на ГЕРБ .

- Анализатори говорят, че за жена на този пост и дума не може да става в тези времена на терор, атентати и масови убийства. Вие как мислите?

- Не бих делил кандидатите на мъже и жени. Но да, вероятно сега много от формациите търсят хора с по-силов профил за кандидати. Това върви ръка за ръка и с подчертаното говорене за идентичности, национално и т.н. Неслучайно започна да се мисли толкова много за хора с военна биография като потенциални кандидати. Най-лошото в тези времена е, че тревожната обстановка навън ще даде отново тласък на говорене за национално единство, сплотяване и т.н. вътре. Дотук добре, но това значи и всякакви големи коалиции, пакетни мнозинства и договаряния, исторически компромиси и т.н. Това звучи като власт без реална опозиция, т.е. още от досегашното. А когато всички са на власт, могат да крадат по-лесно.

- Какви са сценариите за изхода от президентския вот?

- Ние сме принудени все още да разсъждаваме не за изхода им, а за входа им. И както виждате, това е не по-малко интересно. По-вероятното е в крайна сметка кандидатът на ГЕРБ да спечели. Но не е без значение кого ще издигнат. Интригуващо е да се види какво ще реши в крайна сметка Слави Трифонов, както и какъв ще е интересът към неговия референдум. Интригуващо е също на кое място ще завърши кандидатът на патриотите, защото там има добър потенциал – като се има предвид фактът, че те направиха на практика безпрецедентно за най-новата политическа история на България обединение, а и преобладаващите в обществото теми са от техния дневен ред. Това според мен са най-любопитните сюжети. Но ако наистина се окажат верни намеците на Борисов за бежански проблеми, то утрешната ситуация може да ни предложи далеч по-съществени сценарии в сравнение с изборите. Всъщност очаквам две основни линии на тези избори. Едната ще е “хващането за сигурното” – в тревожната международна ситуация, ГЕРБ и техният кандидат може да спечелят от масовата уплаха. Защото в такива ситуации хората търсят сигурните, познатите опции, а това работи за кандидата на властта – както вече казах по-горе. Това ще отвори вратата и за голяма коалиция ГЕРБ – БСП в средносрочна перспектива. А втората основна линия е ясна – това пък ще са хората, които търсят националистическа алтернатива.

- Неотдавна премиерът Борисов заяви: “Ако бъдем победени на президентските избори, ще поискаме предсрочни парламентарни.” При какви обстоятелства това може да се случи?

- Просто, ако издигнат прекалено слаб кандидат. Например, ако решат да издигнат човек, който утре да не може да поеме по-самостоятелна политическа линия. Такъв кандидат може да се окаже толкова безличен, че да затрудни и победата на изборите. Всъщност Борисов каза нещо много просто: ако ни бият, явно не ни искат. Между другото, това е проблем за ГЕРБ и може би ще проличи в идните години: ГЕРБ никога не е губила в някакви съществени избори. Първата им загуба някога може да е и нещо като последна. Би имала огромна символна стойност. Не виждам обаче да е много вероятна в близко бъдеще.

- Има ли вариант да не се проведат президентски избори за българите в чужбина, по-конкретно в Турция, заради обстановката там. И дали това би променило резултата за когото и да е от кандидатите?

- Наистина има от какво да се боим в тази посока. Не само сега, но принципно.



В категории: Политика


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
НИК ...ДО № 11
02.08.2016 16:38:44
1
1
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЪМ НА ПРИМАТОТО ТИ НИВО МЪЖКИ!!!
"ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ТИ" И "УМСТВЕН" КАПАЦИТЕТ СЕ КОНКУРИРАТ С ТОЗИ НА АМЕБА!!!..., ЧЕ ДОРИ Е СПОРНО ДАЛИ И ТЯ МОЖЕ ДА ТИ Е КОНКУРЕНЦИЯ!!!.......
ИЗПИТВАМ САМО СЪЖАЛЕНИЕ КЪМ ТЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
До ГЛУПАКА - НИК
02.08.2016 15:29:29
1
1
Специално FOR YOU(fuck you)тъпако - интернет е необятно пространство....и може да пишеш каквото и където си искаш......тъй,че сори......нищо не можеш да сториш по въпроса...............това е моето мнение за теб...........а дали GO4O......МО4О ИЛИ КОЧО........ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ТЕБ..............понеже не си на нивото Ми...........и така ще е още много..............
10.
GO4O
02.08.2016 15:18:09
1
2
Който сложи минусите или е политик или глупак,който не може да приеме реалността.....за чий са ти авиация и армия......евреите са я сметнали отдавна-отдавна.....имат ядрено оръжие и арабско-мюсюлманските им комшии не смеят да ги барнат.......иначе ще ги удавят веднага в морето.Относно нас- в момента има толкова свръх модерни РЗКомплекси,че пиле не може да прехвръкне.....пък защо са ни и те,като ние сме превзети ОТВЪТРЕ......справка: - филма Последният замък с Робърт Редфорд..............и извода е глобален:Трябва на тази територия наречена България да живеят ЯПОНЦИ,хора според мен с най-висока съвест и достойнство и мн.други качества........нямащи нашата природа и природни богатства.....а не като нас измет.........
9.
e
02.08.2016 15:11:42
2
2
кво ми го хвалите тоя комунист румен радев?
8.
e
02.08.2016 15:10:31
1
2
преди време имаше коалиция- бсп,дпс и ндсв,а сега ще е герб,бсп и дпс! то пак си е така ама под друга форма! или пък; атака,дпс и бсп... все същото е!
7.
НИК
02.08.2016 14:58:18
1
1
ГОЧО, УНИКАЛНО УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ НАПРАВИ......!!!!!! ПРОСТО СЪМ ВПЕЧАТЛЕН ОТ ТЕБ.......,ТОВА САМ ЛИ ГО "РОДИ" ИЛИ НЯКОЙ ТИ ГО ПОДСКАЗА???.......
ЗНАЧИ, ДО КОЛКОТО РАЗБИРАМ НИ ВНУШАВАШ,ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО Е "ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ", ДА БЪДЕ ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН И ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ПАТРИОТ....И ЧОВЕК ЗАСЛУЖИЛ ТИТЛИТЕ СИ ???????.........., А ДА ВЗЕМЕМ ДА СИ ИЗБЕРЕМ ПОРЕДНИЯ ПУ*Ю МАРИНКИН ЗА "ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА"!!!!!!!!!!??????????
БРАВО, ГОЧЕ, НАПРАААУУ МА ВПЕЧАТЛИ.......СИГУРЕН СЪМ ,ЧЕ ИДОЛА НА ИДОЛИТЕ ТИ Е росен плевнелиев?????!!!!!!
6.
Дернев
02.08.2016 14:56:47
2
4
Между многото мъже на политическата сцена, Т. Дончева е много повече такава, както беше и М. Тачър в GB. А в следващото коалиционно правителство на ГЕРБ и БСП начело с К. Паскалев, генерал Р. Радев ще бъде един отличен моеннен министър, който ще си тежи на мястото. Нещо което липсва до сега, не само в това министерство. Нещата трябва да се променят.
5.
GO4O
02.08.2016 14:36:18
2
5
Преди време едно ченче ми каза,че от милиционер да стане охранител или обратно.....няма такъв филм,че мисълта ми е за какво иде реч.....в момента в който издигнат кандидатурата на военния,автоматично ще падне гарда и достойнството му като такъв.........?!!!!.....защото да си политик в България значи да си мошенник от висшият ешелон и т.н...............моите уважения към генерала,но ако е мъж на честта и пагона....няма да приеме..........
4.
вили
02.08.2016 14:10:05
1
0
Къде е Лъчезар Лисицов? Да не би е при вашата зона?
3.
НИК
02.08.2016 13:45:53
3
6
НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА БСП, НО ТУК Е ВАЖНО МИСЛЕЩИЯ, РАЗУМЕН БЪЛГАРИН ,ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ В СЛУЧАЯ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН, МЪЖ, ЛИЧНОСТ.....ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ И НЯМА ПО-ДОСТОЕН ОТ НЕГО ДА БЪДЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!!!!!!!!!
БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО, АКО ЩЕ ДА БЕШЕ ИЗДИГНАТ И ОТ НЯКАКВА ФОРМАЛНА ДРЕБНА, НЕЗНАЧИМА ПАРТИЯ!!!!!
2.
НИК
02.08.2016 13:44:13
3
7
Кой е ген. Румен Радев?

Генерал Радев е почти 30 години в армията. Завършил е Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия през 1987 г. Доктор е на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой. Една година слуша лекции във Военновъздушния колеж „Максуел” в САЩ.

Роденият преди 52 години топпилот в Димитровград е пилотирал всички видове МиГ-ове на въоръжение у нас, с изключение на МиГ-23. Държал е щурвала на МиГ-16, 17, 21 и 29. Решил да стана летец в 3-ти клас, на 10 години. "Да си летец е професия на предизвикателствата, изисква качества и отдаденост - професия в която да работиш на ръба на своите възможности", споделя той. За него клетвата „да служа вярно на родината си“ е изпълнена със съдържание.

На 51 години ген. Радев се качи сам да пилотира единствения останал у нас читав МиГ и изпълни зашеметяващи фигури от висшия пилотаж като уникалната "Кобра на Пугачов". Тази фигура, при която самолет зависва в небето почти неподвижен, е легендарна за този модел. Негово е и постижението - да приближи самолета на 3 метра от земята, преди да го издигне с ляв завой нагоре в небето, което граничи с истински героизъм в мирно време.

Командирът на Военновъздушните сили на Българската армия влезе в историята не само с изумителните си лупинги в небето.

Ген.-майор Румен Радев е единственият висш военен, който показа че генералската чест не се намира на улицата. Заради невъзможността българската авиация да охранява небето си и липсата дори на един годен самолет, той не се поколеба в началото на октомври миналата година да хвърли демонстративно оставката си. Радев публично заяви, че ако се стигне до момента чужди самолети да ни пазят небето, той няма да оглавява бойната ни авиация.

След „бунта“ на генерала военният министър Николай Ненчев заяви: "Самото подаване на оставка заради печалното състояние на ВВС показва, че ген. Радев е достоен офицер.
Това действие очевидно предизвиква ангажименти от страна на държавата. Премиерът Борисов обеща, че пари за българската авиация ще има и след три часа успя да върне генерала в армията. "Важното е, когато се прави нещо, да има идея, да има национален идеал", каза тогава шефът на ВВС.

Генералът не веднъж е споделял, че иска да види България силна икономически, силна във военно отношение, с развито образование. Той обича да говори за национално достойнство, за чест и морал, което липсва в речника и в поведението на повечето от политиците. Според него силата на една държава в настоящите условия се базира на четири компонента – силна икономика, силна дипломация, военна мощ и всеобхватна информация

Една от любимите книги на ген. Радев е "Физика на тъгата" на Георги Господинов. "В тази книга има усещане за емпатия (съпричастност), а дълбочината на емпатията е прекрасна", коментира Радев. Нещо, което в българската политика липсва, дори когато става дума за спасяването на българското небе и суверенитет. Колегите му споделят, че ген. Радев е изключително умен човек, с новаторство в подготовката и провеждането на полетите, отзивчив към колегите си, командир с възможности да води армия, а дефакто управлява ескадрила.

За него ген. Михо Михов казва: "Той е бил мой първи курсант тогава, когато аз бях командир. Радвах се за неговата кариера и знам, че той е отличен пилот, интелектуално и командирски е много добре сложен, носи стоицизъм и отговорност!“

Биографията на ген. Румен Радев

Роден на 18 юни 1963 г. в гр. Димитровград.
Образование: 1982 г. – Математическа гимназия – гр. Хасково;
1982 – 1987 г. – Висше военновъздушно училище – Долна Митрополия;
1992 г. – Ескадрилен офицерски курс, „Максуел”, САЩ;
1994 – 1996 г. – Командно-щабна академия – ВА – „Г. С. Раковски”;
2000 г. – Доктор на военните науки, област – усъвършенстване на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой;
2002 – 2003 г. – Военновъздушен колеж „Максуел”, САЩ.

Военна кариера: 1987 – 1988 г. – младши пилот в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец; 1989 – 1990 г. – заместник-командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец; 1990 – 1994 г. – командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец;
1994 – 1996 г. – слушател във ВА „Г.С. Раковски”;
1996 – 1998 г. – командир на ескадрила МиГ-29 в 5 иаб – Равнец;
1998 – 1999 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 5 иаб – Равнец;
1999 – 2000 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 3 иаб – Граф Игнатиево; 2000 – 2002 г. – началник щаб на 3 иаб – Граф Игнатиево;
2002 – 2003 г. – слушател във Военновъздушен колеж „Максуел”, Алабама, САЩ;
2003 – 2005 г. – началник щаб на 3 иаб – Граф Игнатиево;
2005 – 2009 г. – командир на 3 иаб – Граф Игнатиево;
2009 – 2011 г. – заместник-началник на ВВС. 2011 – 2014 г. – заместник-командир на ВВС 2014 г. – командир на ВВС
Летец-пилот 1 клас;
Пилотирал L-29; L-39, МиГ-15; МиГ-17, МиГ-21; МиГ-29;
Пролетени над 1 400 часа
1.
НИК
02.08.2016 13:35:39
3
10
ВЕЧЕ СЪМ НА МНЕНИЕ ,ЧЕ НЯМА ПО-ДОБЛЕСТЕН ЧОВЕК /МЪЖКАР/ ЗА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ Т.Е. ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОТ ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БОЙКО,НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ СРЕЩУ НЕГО!!!!!....БОЙКО Е ГЕНЕРАЛ, КОЛКОТО АЗ СЪМ ТРАМВАЙ!!!!!!.......ГЕНЕРАЛ, НЕ СЕ СТАВА С ПОЛИТИЧЕСКИ ПОДАРЕНИ ПАГОНИ??!!!!......ПРОЧЕТЕТЕ БИОГРАФИЯТА НА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, ГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРВЮТАТА МУ,ПОЗИЦИЯТА МУ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО Е ГЕНЕРАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори