×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Община Бургас иска от Министерски съвет стара работилница в двора на Механото


Община Бургас иска от Министерски съвет стара работилница в двора на Механото
Мястото е амортизирано и в него не могат да се провеждат учебни часове
29 Май 2016, Неделя, 03:30 ч.
Автор: Тони БЕЛОВ

Решението първо трябва да мине през Общински съвет-Бургас


Община Бургас ще поиска от Министерски съвет безвъзмездно предоставяне на работилница, намираща се в двора на Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника. Мястото е с размер от застроена с площ 207 кв. м., но е старо и амортизирано.

В момента работилницата не отговаря на съвременните изисквания за провеждане на учебни занятия и в нея не се провежда учебен процес. От администрацията смятат, че има добра възможност ПГМЕЕ да кандидатства по програма „Региони в растеж“ и да подаде документи за ремонт на учебните работилници и обогатяване на съществуващата спортна база на територията на учебното заведение.

За да се реализира проекта е необходимо Община Бургас да придобие правото на собственост върху цялата сграда и да я предостави за стопанисване и управление на Гимназията. Решението първо трябва да мине и през Общински съвет-Бургас, а самото искане трябва да стана чрез областния управител Вълчо Чолаков.



Автор
9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Егати паура
31.05.2016 17:17:51
0
1
Еба си кво яко място чуек .ДанчоМентата Кмета СлАнце и Артстрой моат да вдигнат 22етажен БЛОК леек
8.
Бошняк
30.05.2016 10:16:03
1
2
От механото няма смисъл. В слънчака няма нужда от механичари. Там има нужда от слуги разни видове. Да се събори Механото и да се разшири кашата. Може да се направи абтобусна централна спирка ,или мол или арена за гладиатори -драфтери, конопляни,смъркачи и други роби на империята латина. Да си механичар е кофти -мръсен,изморен , скрити татуси,и др.ограничения на свободния мърляшки дух.
7.
Ким Чен николов
30.05.2016 08:43:48
1
2
Скороще поискат и жената, после децата и накрая ... дома ти, тебе, главата ти
6.
Ж. = Селският кмет от Камен= Цяря на село пи-ара
29.05.2016 19:22:31
0
3
до 5.

Виж сега - дали може или не може и защо не може - думата е на директорите, които са били само двама досега ...
Текущата директорица Роза Желева е и общински съветник от ГЕРБ .. успяла да бутне проекта .. пробутала го .. така че и под надзора на директора - пак Герб ще са в играта ..
5.
към 4
29.05.2016 16:23:24
1
7
Е, може ли 5 петилетки нито един директор да не почисти мястото.Дори и учениците биха се включили.Може да е гробница или просто изоставено нарочно.Защо обаче общината ще иска да прилапа имота?Нямам доверие на сегашните общинари и на кмета.Прекалено много ни лъгаха и безследно някъде потъват пари за нещо което струва в пъти по-малко.На хартия сметките им излизат,но не сме будали.Виждаме как всичко се прави от фирми приближени на сегашните управляващи,цените завишени защото трябва да дадат комисионни,пестят от материали и накрая -некачествена работа.Та питам защо трябва да се прехвърля имота?Не може ли да се дадат пари на училището и чрез директора и училищното настоятелство да се следят,контролират ремонтните дейности?Училището да направи конкурса кой ще ремонтира сградата им.Щом ще се пита МС-отговора е ясен.Набелязали са си имота и ще направят каквото са си наумили.Лошо в идеята няма.Нека стане ново и модерно.Лошото е,че искат да сменят собствеността.
4.
Жельо - Селски кмет на Камен - Царя на пи-ара.
29.05.2016 13:39:18
1
7
Вие виждали ли сте работилниците на Механото какво представляват ..

Вътре е нещо тип Кремиковци,: мръсотия, мизерия машини и технологии от 19век. Ръчни стругове и машини, двигатели на Жигули и леярски пещи като в концлагерите. Създава впечатление, че нарочно е такова за да свикват бъдещите работници с мизерията във фабриките.

Това цялото нещо стои така от СОЦ-а, и въпреки че покрай Германците чат пат се подхвърли някой инструмент и даже едно БМВ, развитието никак не е голямо. Сега се опитват да го променят към добро - нека .. няма лошо.
3.
ебал съм ти руснаците кухи
29.05.2016 11:50:10
8
2
Образованието е много важно защото във момента Путин цели да дестабилизира ЕС и България чрез хибридна война и вътрешни агенти като Гоце Първанов, Сидеров и така.
ВНимавайте!!!!!
2.
защо
29.05.2016 11:45:53
4
20
Защо трябва да придобие правото на собственост,а не да се работи съвместно с гимназията по програмата?Нали всички знаем,че до каквото се докопа общината и кмета- става едно голямо крадене.Справка- новите автобусни спирки,пасарелки,велоалеи -да не изброявам,че чет нямат.Намаляват вече общинските имоти и хвърлят око на други.Лапането продължава.
1.
Важно!!!
29.05.2016 11:39:31
7
11
Още има да оправяме неща от геноцида на комунистите.
Между другото Флагман да ви припомня интересен факт.
Вчера пуснахте към 4 статии за Путин и лайната му в Гърция и НИТО ЕДНА статия за посещението на Плевнелиев във Белене и за годишнината там.
Ясно е че слугувате на Лукойл който ви плаща реклами --- един вид вие сте руска собственост.
Чикии журналист сте вие --- тъпаци и некадърници.
Рубладжии !!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори