×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тъжно, съученици оставиха абитуриент да отиде на бала си с метро


25 Май 2016, Сряда, 11:31 ч.
Автор: БЛИЦ

Никой от тях не го взел в колата си, "спасила" го съседка на класната му


Трогателна и тъжна история разказва във Фейсбук жена, станала свидетел на жестокостта на групичка младежи навръх абитуриентския им бал. Тя била съседка на класната им и като всички в блока излязла навън да се порадва на пъстрата групичка. В един момент станала свидетел на жестокото отношение на връстници към техен съученик. Ето какво разказва Весна Видева:

"Бал 24.05.2016г. Наблюдаваме момчето със светло - синия костюм. Чудех се дали да пиша, но съм доста огорчена и разочарована, затова реших да споделя какво се случи. Пред блока ни се "изсипа" цял клас абитуриенти с луксозни коли, джипове, лимузини, коя от коя по-луксозна. Всичко беше хубаво, хората се забавляваха, брояха от 1 до 12 , абе всичко, както си му е реда. Заваля и се скрих под козирката на блока, целият клас вече беше в апартамента на съседката ми (тяхната класна), когато пристигна пеша закъснялото момче със светло - синият костюм.

Отворихме му входната врата, казахме му къде да се качи,той благодари и приключихме. Стана време да тръгват към хотела, излизат всички, качват си се по колите... и си заминават. Изпращам ги аз, като типичната клюкарка, и виждам отново момчето със синия костюм да ходи пеша по улицата надолу. Питам съседа ми, далече ли е паркирал човекът, който го кара, при което чувам отговор, който ме шашна, стъписа: " Ами не, той е пеша, отива към метрото."

Грабвам ключовете от колата и хукнах да го догоня. Намерих го, тъкмо щеше да пресича, почнах да бибиткам, отварям вратата, викам : "Влизай, днес си с мен!" Момчето влезе притеснено. Тръгнахме и питам, защо не е помолил някой да го закара? "Ами питах ги, всички ми отказаха. В едната кола били само момичета, в другата класната, а другите ми казаха: "Бегай от тука бе, разкарай се!" Недоумявам пак - как може да са толкова озлобени и егоистични, а той смирено ми отговаря - ами не можем да ги съдим, такива са, каквито са си и се усмихна.

За момент се замислих, как са го изпратили горките му родители, тихо, кротко, с метрото, без обичайното бибиткане, балони, броене... та той нямаше дори чадър. Добре, че спря да вали. Само защото момчето не се държеше като другите -  просташки, грубо, невъзпитано и защото беше свит, срамежлив и притеснителен, никой не го покани в колатя си. Та хвана ме яд на днешната младеж, как само го отбягваха... и какво, като е по-беден? Аз пък си му бях дама на бала и си го закарах до хотела!

През цялото време ми благодареше, миличкият. Колко заслепени са хората...
Спасихте от дъжда - вашите скъпи дрехи, прически, грим и обувки, но оставихте момчето да ходи пеша към метрото, валейки го дъжд, ходейки с наведена глава в един от уж най-щастливите му дни, неговият бал."



8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
ai
25.05.2016 23:47:19
0
3
Не се и съмнявам, че е вярно-няма ценности, няма духовност :( Не успяхме да ги научим, че първо трябва да са хора и личности и после консуматори и фолкизпълнители-факт! Едва ли някое от тези хлапета знае какво е коствало на родителите им целия този безмислен цирк за една нощ...Само едно не разбирам, защо класната не го е взела в нейната кола, тя на какво ги е научила тези деца?! Учудвам се, че това дете въпреки всичко все пак е решило да празнува със "своя" клас и даже е отишло до дома на КЛАСНАТА както си му е традицията. Успех хлапе и късмет!!!
7.
Az
25.05.2016 20:26:47
5
1
Koi s kwot ima she hodi e mene kwo ma ebe e ,men da ne mie dal nqkoi neshto e bahti rewliwiq pedal malak
6.
Потресената
25.05.2016 15:45:55
1
9
БОКЛУЦИ ДОЛНИ... НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ТЪРСЯТ РАБОТА ПРИ НЕГО... РОДИТЕЛИТЕ ИМ ГИ ТЪПЧАТ С ПАРИ И МНОГО ЗНАЯТ, А ДА ГИ ОСТАВИШ САМИ СА КРЪГЛИ НУЛИ... ДАНО ДА ПРЕУСПЕЕ МОМЧЕТО, ДАНО!!!
5.
nelinka
25.05.2016 15:34:30
4
2
Голяма работа като отиде с рейса.хората вземат магарета с каруци и отиват за атракция.Сега ще видат гойковото,като излезат извън системата.
4.
Ujas
25.05.2016 14:33:53
0
6
Tova sa palni idioti dano mom4eto preospei I v krakata mu da lazqt tez gadove zlobni.milo mom4e dano gospod da e s teb I sled vremi tolkova pari4ki da imash 4e Kato te vidat preospql v krakati da lazqt
3.
Кол
25.05.2016 12:04:04
15
3
Голяма пача е тази Весна. Да изложи така момчето пред цяла България. Само и само а се направи на интересна.
2.
TAKA TAKA
25.05.2016 09:28:53
1
17
VI6TE SE KAKVI STE GANUVCITE.GORDELIVI ZLOBNI ZAVISTLIVI I EBLIVI KU4ETA KRASTAVI.
1.
Хорхе
25.05.2016 09:25:47
0
51
Ако тая история е вярна... си ебало майката. Евала на жената и късмет на момчето със синия костюм.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори