×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте родните звезди, които без срам показват най-закътаните части от анатомията си (Брутални кадри 18+)


Вижте родните звезди, които без срам показват най-закътаните части от анатомията си (Брутални кадри 18+)
Има ли бельо Камелия, няма ли...
24 Април 2016, Неделя, 21:20 ч.
Източник: хотарена

Лили Иванова лъсна по зърна, Ани Хоанг по катеричка, Преслава без гащи, Камелия по гол задник

Много често популярните личност от екрана и сцената стават за смях с голи изцепки. Дали неволно или съзнателно те щедро показват на зрителите си я зърна, я „котетата си“. Вижте едни от най-популярните издънки от последните години.

ДесиСлава си показа котето пред 14 000

ДесиСлава не страда от никакви комплекси и съвсем целенасочено си показа най-милото пред 14000 души на концерта на ‚Планета“, който се проведе в най-голямата зала в България „Арена Армеец“. Звездата се пусна почти дибидюс. Парчетата плат, които служеха за рокля, не оставиха нищо скрито. Певицата се появи с цепка до гърлото, която разкри щедра гледка към бельото й. Това не е инцидентен случай. Певицата често се появява на участия с ултра къси поли, за да може да възбуди с еротичното си бельо.

Галена вее виме на поразия

Галена е обявена за най-стилната жена в попфолка, но и тя допуска гафове. Това се случва по време на клубните й изяви., В момент на невнимание , бюстът й често излиза на показ. Фокл дивата е намерила път към славата и продължава да печели позиции, показвайки пищните си форми. Мръснишкото й облекло пасва идеално на вулгарното й поведение по време на изявите. Феновете са единодушни, че Галена има най-хубавия силиконов бюст сред чалга гърлите.

Анелия извади дамска превръзка

Най-големият й гаф е в пловдивски клуб, където лъсна на сцената по изключително интересен начин – явно бе забравила да обуе панталона си, тъй като под черния фрак лъсна по гащички и... нещо бяло между бедрата. Оказа се че, звездата е в цикъл и съвсем естествено е прибегнала до дамска превръзка. След като видя снимката Анелия каза, че не е знаела, че ще стане такъв гаф. Реално в тъмното нищо не се виждало, но светкавиците на телефоните и апаратите изкарали превръзката.

Камелия не понася дрехи

Чипровската дама отдавна е показала, че не понася дрехи по себе си и обича да показва интимните си части, както и перфектното си телосложение. Да не говорим, че доста често съвсем забравя за дрехите и се показва дибидюс по родните нуди плажове.

Лора Караджова срами баща си

Щерката на Данчо Караджов отдавна се стреми да наложи скандалните си модни хрумвания. Тя по нищо не отстъпва на фолкпевиците, дори ги задминава. Често Лора излиза на сцената по гащи и сутиен. Лорчето няма задръжки да остане гола, дори се снима за еротично издание преди години. Визията й обаче е по-скоро вулгарна отколкото сексапилна.

Ани Хоанг ходи по катерица

Певицата Ани Хоанг ходи с дълги рокли с цепки, които умишлено повдига, за да покаже че под тях няма и следа от бельо. Половинката на Люси Иларионов ходи по катерица на участия и светски събития. Миньончето взима пример от чалга каките и е на ясно, че сексът продава. Или както казва нейната колежка Глория: „В попфолка няма място за монахини“.

Преслава се провертява без гащи

Певицата е гласовита, но добре знае, че това не е достатъчно, за да задържи внимание. Още щом започна да слабее драстично, тя заоблича все по-къси роклички. Едно от модните й изпълнения ще остане завинаги в историята на фолка, след като се появи по „коте“ в препълнена дискотека. Оказа се, че облеклото не е предвидено за по-висока сцена, на каквато беше качена във въпросното заведение. Основна тема на присъстващите стана дали Преслава има гащи или е пуснала най милото си да се проветрява.

Гери-Никол се снима като Лолитка

Макар едва 17-годишна тя се превърна в сексимвол. Певицата обич да се снима като Лолита. А на един от кадрите най-безсрамно си е разтворила краката, така че да се види бельото й. Гери постоянно се оплаква от скандалите около себе си, но в повечето случаи те са предизвикани от самата нея.
Лили Иванова развя зърна на 76

Фен щракна Лили на участие, на което се виждат гърдите й.
Лили е изключителен професионалист и винаги изпипва всеки един детайл от визията си. Този път обаче слабостта на певицата към по-разголените тоалети и е изиграла лоша шега. Кой може да предположи, че Лили ще цъфне така и ще опозори името си на 76-годишна възраст.

Гала се надупи на зрителите

Тв водещите същ ползват триковете на фолк певиците. Уж неволно успяват да предизвикат интерес към своята анатомия. В „На кафе“ Гала се наведе опасно, докато не показа на зрителите черното си бельо. Гала заголи дупе, след като се захласна по гостенката си, която показваше как се цепят дърва. Тя демонстрираше гимнастика от системата „Жин Лам“.

В категории: Лайфстайл


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Оги
01.06.2018 17:28:55
0
0
Тая русата има доста хубави цици оха
6.
мнение
27.04.2016 13:38:28
0
2
Е за какво се помпят толкоз със силикони, пластиките, все някъде трябва да ги покажат! то ако ги няма тези разкрасителни уж процедури на хора не мязат от грозобайство
5.
ahaha
25.04.2016 09:19:31
1
6
3 snimki po ciconi.tva li sa brutalnite kadri hahaha.Porno mai ne ste gledali
4.
Касабова
24.04.2016 22:52:14
1
12
Колеги, къде съм аз в цялата картинка??
Та вие нищо не сте показали, щом ме няма мен!
3.
ZapoznAt
24.04.2016 22:44:14
1
10
Що бе на мен ми харесаха на лилито цицките :P
2.
B-s
24.04.2016 19:52:49
9
11
Флагман стига сте писали за известните погледнете себе си оставете хората на мира като имат ще показват а вие ко имате а ?
1.
ХМ ) (Васе опа)
24.04.2016 19:11:52
1
25
защо да са брутални кадри -- много хубави кадри са за всеки мъж хахахаха- жалко че пошлото е навлязло навсякъде- иначе няма нищо лошо да видим ц..цките на известните )) Освен Лили Иванова - всички други са пробили в "кариерата" си с "котета" и ц...ци ))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори