×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-благоприятните дни през май 2024 г. за всяка зодия


30 Април 2024, Вторник, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте кои са те за вашия знак

Овен
Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможности да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. Звездите ви насърчават да обърнете внимание на проблемите на близките. Не пестете разходи, осигурете финансова помощ, ако е необходимо – всичките ви усилия ще се изплатят. Месецът е благоприятен и за прочистване на организма. Подарете си поне един ден на гладно – вашата диета трябва да се състои от зеленчуци и плодове в комбинация с нискокалорични храни.


7 май – позицията на луната ще ви даде смелост при решаването на лични въпроси. Отхвърлете фалшивата скромност, поемете инициативата по отношение на този, когото харесвате, признайте чувствата си.

11 май – Неочаквано може да се окажете в центъра на вниманието на всички от положителна гледна точка. Пазете се от клюкари и завистници, не обсъждайте с всички семейни и служебни проблеми. Бъдете мъдри в избора на теми за разговор.

19 май – звездите обещават успех в професионалните дейности.

Телец
Хороскопът съветва Телците да действат, време е да се докажат на работното място. Не се страхувайте да експериментирате и да предлагате смели идеи – най-вероятно екипът ще ви подкрепи. Положението на Венера спрямо вашия знак обещава бурен личен живот. Ако все още нямате връзка, погледнете по-отблизо обкръжението си. Може би вашето щастие е много близо, просто трябва да протегнете ръка към него.

1 май – съдбата е благосклонна към тези представители на знака, които умеят да се наслаждават на живота и не се вживяват в минали неуспехи.

14 май – планетарната енергия дава тласък за действие, придава вълнение, така че всички мечти могат да бъдат изпълнени.

29 май – Днес трябва да следвате инстинктите си, дори ако всички казват обратното. Разбира се, не трябва да се отдадете на всичките си слабости, но си позволете малко свобода – например да се пошегувате с приятелите си или да си купите екстравагантен тоалет.

Близнаци
Хороскопът за май съветва Близнаците да се замислят сериозно за бъдещето си. Планетарното влияние обещава успех във всички начинания, така че не трябва да се отклонявате от планирания път, но не се страхувайте да го коригирате. Животът е твърде непредвидим, за да се придържаме към една стратегия на поведение.

2 май – помогнете на тялото си да се освободи от всичко ненужно, не преяждайте и пийте повече течности – това ще ви осигури добро здраве за дълго време.

21 май – ако мислите да промените професията си, потърсете съвет от близките си. Техните мъдри думи ще ви дадат оптимизъм и насоки, като същевременно ще намалят риска от надценяване на силните ви страни.

25 май – по отношение на професионалните дейности, звездите не изключват големи промени. Ако получите предложение да посетите курсове за обучение, не бързайте да отказвате. Шефът ви ще оцени ентусиазма ви, така че не бъдете мързеливи.

Рак
Планетното подравняване този месец ви рисува блестящи перспективи: възхитени погледи, комплименти, кариерно излитане, финансово благополучие. Опитайте се да управлявате разумно предимствата на този месец. Вероятно ще успеете да подобрите личния си живот. Позицията на Венера спрямо вашия знак увеличава вълнението и жаждата за всичко рисковано, така че шансовете за шеметна романтика са много високи.

9 май – бъдете готови за подаръци от съдбата; Възможно е да успеете да сбъднете старата си мечта. Обмислете всички детайли на пътуването, бъдете готови за всякакви обрати на съдбата.

14 май – денят благоприятства смелите представители на знака, способни на решителни действия. Хороскопът за днес ви съветва да следвате целите си, без да обръщате внимание на трудностите и пречките.

20 май – всяка ваша идея ще бъде посрещната с разбиране и одобрение, само трябва да се придържате към избрания от вас курс.

Лъв
Този месец звездите ви препоръчват да се погрижите за личния си живот, Венера засилва жаждата ви за любовни приключения. Дори и да няма достоен човек във вашата среда, не се отказвайте, продължете да търсите своя идеал. Не се страхувайте да поемете допълнителни отговорности – късметът е на ваша страна. Живейте пълноценно, проявявайте интерес към всичко ново. Можете лесно да се справите със задачи от всякаква сложност, така че не бъдете мързеливи.

3 май – най-вероятно ви очаква цяла поредица от подаръци и приятни изненади.

9 май – хороскопът за днес обещава всякакви материални облаги: дългоочаквано увеличение на заплатата, успешни покупки, печалба от лотарията.

13 май – планетарната енергия прави вас и хората около вас по-отворени и спокойни, така че не се страхувайте да покажете нова страна от себе си.

Дева
Планетарната енергия на този месец ще допринесе за постигането на успех, така че ще можете да разрешите всеки, дори и най-продължителния конфликт. Не забравяйте, че връзките са трудна работа, така че бъдете внимателни към любимия човек. Прекалено сте фокусирани върху собствените си амбиции, но все пак ще можете да насочите вниманието си към сърдечните неща.

4 май – амбицията и суетата ще играят в ръцете ви днес, просто насочете енергията си в правилната посока. Бъдете спокойни, не се колебайте да поемете инициатива – ще бъдете забелязани и оценени.

17 май – енергията на този ден насърчава добрите дела: днес дори една добра дума ще има особена сила и ще ви се върне многократно.

23 май – този ден е предназначен за изпълнение на амбициозни планове. Звездите ви съветват да действате решително, независимо от обстоятелствата. Не се страхувайте да промените плановете си, не се отказвайте дори от най-безнадеждните начинания – успехът е гарантиран.

Везни
Разположението на планетите спрямо вашия знак допринася за несериозно отношение към парите. Може толкова да се увлечете в пазаруването, че да нанесете сериозни щети на бюджета си, но звездите ви гарантират голямо удоволствие от тези малки удоволствия в живота. Вселената не съветва да прекарвате свободните си вечери в тиха и спокойна обстановка. Посещавайте социални събития, активно ходете на срещи – заслужавате внимание и комплименти.

12 май – не жалете време и пари, за да помогнете на тези, които се нуждаят от вашите грижи. Споделете късмета си с всички около вас – усилията ви няма да са напразни.

15 май – борете се за репутацията си до последно, не се доверявайте на интриганти, не им позволявайте да се съмняват в правилността на вашите решения.

19 май – Хороскопът за днес ви съветва да се движите в избраната посока: отдавна замисляните планове са напът да се сбъднат.

Скорпион
Бъдете решителни и енергични, смело пропагандирайте идеите си – успехът е гарантиран. Планетарното влияние засилва жаждата за удоволствия и безделие, но ще бъде по-добре, ако се съсредоточите върху семейството си, вместо да търсите приключения сами. Предстоят ви приятни изненади и е възможно да ви посетят неочаквани гости. Не се страхувайте да покажете своята оригиналност, измислете нещо специално, за да бъде срещата успешна.

10 май – хороскопът съветва да се справите с натрупаните дела. Най-вероятно ще можете да намерите причините за неуспехите си и да разработите правилната стратегия на поведение.

16 май – Полезно е да започнете да трупате мускулна маса. Тялото е в състояние да се справи с всяко натоварване; упражненията за укрепване на гърба и гръбначния стълб са особено ефективни.

29 май – позицията на луната ще ви даде смелост при решаването на лични въпроси. Изхвърлете фалшивата скромност, поемете инициативата по отношение на този, когото харесвате.

Стрелец
Месецът ще ви даде решителност и самочувствие. Хороскопът съветва да проявите щедрост към близките. Вие сте в състояние да се справите с много проблеми, намерете възможност да помогнете на тези, които се намират в трудна житейска ситуация. Ще подобрите здравето си, ще имате сили да се справите с всяко натоварване, не се ограничавайте до тренировки във фитнеса, прекарвайте повече време сред природата.

19 май – предстоят сериозни промени в живота на свободолюбивия Стрелец. Позицията на планетите изостря фантазията и въображението, най-вероятно ще успеете да впечатлите любимия човек и да го принудите да отвърне със същото.

24 май – време е да помислите как виждате близкото си бъдеще. Ще можете да избегнете грешки и неприятности, така че не пропускайте нито една възможност да подобрите живота си.

26 май – енергията на деня не води до униние и безпокойство, напротив, дава вътрешна сила и воля. Не губете време в опити да докажете своята уникалност на целия свят, а помислете какво наистина искате.

Козирог
Планетите дават на Козирозите импулс за действие, даряват ги с вълнение, така че всичките им мечти могат да бъдат изпълнени. Възможно е да имате нов източник на доходи и то по много неочакван начин. Бъдете отворени към нови предложения, обмисляйте всички възможни варианти, колкото и абсурдни да изглеждат на пръв поглед. Като цяло месецът ви поставя много ясна задача: да въведете ред в собствения си живот. Затова се опитайте да разрешите основния проблем за себе си без излишно суетене: какъв курс ще следвате в близко бъдеще?

2 май – приемайте всички промени с благодарност. Не се опитвайте да насилвате нещата, заемете мислите си с нещо приятно и полезно. Търсете вдъхновение във всичко около вас.

14 май – не трябва да преследвате всеобщо признание, изтощавайки се с прекомерни натоварвания; по-добре е да съсредоточите усилията си върху намирането на вътрешен баланс.

27 май – звездите ви съветват да си купите билет от лотарията. Шансовете за голяма печалба са много високи. Ако успеете, използвайте парите в полза на други, като например благотворителност.

Водолей
Планетарната енергия увеличава жаждата за всичко мистично. Хороскопът съветва да не вярвате на лошите предзнаменования, най-вероятно лошите предчувствия няма да се сбъднат. Опитайте се да подредите мислите си, не придавайте значение на дребните проблеми. Съберете сили и мисли, помислете в каква посока искате да се развивате. Бъдете активни, поемайте инициатива – определено ще постигнете плановете си.

1 май – трябва да обърнете внимание на обкръжението си т. е. Може би сте останали на едно място, въпреки че заслужавате повече. Разширете кръга си от познати, учете се от опита – всичко е във вашите ръце.

19 май – Ще почувствате желание да се отдръпнете от бизнеса и да прекарате време с приятели. Все пак имайте предвид, че през този ден не бива да засягате сериозни теми.

20 май – луната засилва въображението, помага при реализирането на идеи, така че не натрупвайте отрицателна енергия, насочете всичките си сили към творчество. Очевидно е, че трябва да вземете решение за вашите цели.

Риби
Този месец ще ви помогне да се научите на търпение и сдържаност в конфликтни ситуации. Бъдете справедливи и безпристрастни в преценките си, не вземайте прибързани решения и най-важното не лъжете близките, дори и с добри намерения. Хороскопът съветва Рибите да се откажат от плановете за завладяване на света, ако, разбира се, имат такива, и да започнат да решават належащи проблеми – там ви очаква успех.

7 май – разумният подход към живота ще предотврати негативното развитие.

11 май – ще можете напълно да разгърнете творческия си потенциал: луната насърчава разнообразни експерименти.

29 май – днес никой не може да устои на вашия чар, така че използвайте този ден, за да си създадете име както в работните си мечти, така и на любовния фронт.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 4
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори