×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кола се преобърна в Шуменско, шофьорката – с 1,91 промила и положителен тест за метамфетамин
  • Митничари откриха контрабандно злато за над 80 бона на "Лесово"
  • Росен Желязков се отказва от европарламента
  • 15-годишно момиче се удави след падане в напоителен канал
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НА ЖИВО: Прокуратурата и полицията с подробности за убийството на Рада Гешева


НА ЖИВО: Прокуратурата и полицията с подробности за убийството на Рада Гешева
Уважаваната учителка бе жестоко намушкана от собствения си син Георги, издъхна в линейката
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Януари 2024, Понеделник, 10:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Бургас потъна в скръб, защото хиляди деца и възрастни за минали през нейната школа не само по български език и литература, но и по човечност

Директорът на ОДМВР-Бургас ст.комисар Емил Павлов и окръжният прокурор Георги Чинев разкриват подробности за жестокото убийство, което потресе Бургас в неделя. Една от най-уважаваните учителки в историята на града – Рада Гешева, дългогодишен преподавател по български език и литература в ПГЧЕ „Васил Левски“, бе жестоко убита от собствения си син.

Около 4 ч. сутринта вчера Георги Генджов намушка майка си над 40 пъти, след което сам позвъни на тел. 112, за да съобщи какво е направил. Рада Гешева издъхна в линейката 20 минути по-късно, а Бургас потъна в скръб, защото хиляди деца и възрастни са минали през нейната безупречна школа не само по български език и литература, но и по човечност.


В категории: Темида , Бургас


Бой в италианския парламент
Бой в италианския парламент 13/06/2024, Четвъртък 08:24 1
Флагман.БГ 10 неща, които карат мъжете да се влюбят 10 неща, които карат мъжете да се влюбят 12/06/2024, Сряда 22:00 0
16
Коментара по темата
16.
болните не са виновни
23.01.2024 09:22:09
0
4
Амбициите на майката и отчуждеността на бащата са усложнили нещата.
15.
Stalker
22.01.2024 16:57:48
5
3
Шизофрения се предава на синове по майчина линия.
14.
До 8
22.01.2024 16:35:36
3
3
Разбрахме, че си комплексиран олигофрен, няма нужда да пишеш по няколко поста!!!
13.
Аз
22.01.2024 14:01:44
3
6
От родените след 2000 г :
7 от 10 = new bokluk generation
3 от 10 = emigration
...
..."Като се обърнала каруцата-пътища много!" - народна поговорка
...
...От кога Ви разправям, че подрастващите "не биват" ?! ... масово "не биват"!!!!...
Ако и не всички да убият родителите си, тепърва много от родителите "ще им ядат ла^ната" , за съжаление...

На убитата- Лека й пръст!
Вие бъдете живи и здрави!
12.
Психо
22.01.2024 12:44:12
3
9
Да не е следвал изкуствен интелект ???Бая психясали си фантазират,че следват нещо си а погледа му говори ,точно обратното!Жалко за тази майчица ! Поклон!
11.
Зик
22.01.2024 11:36:26
4
24
Опасен за обществото, не може да се грижи за себе си. Вместо да го лекуват, са го пратили студент. Видяхме какво стана. Сега е мишена на имотната мафия. Нема лабаво !
10.
*********
22.01.2024 11:34:16
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
.
22.01.2024 11:19:34
11
24
Как не вие срам да говорите така?Какви хора сте за плюете по хората ?След като цял Бургас страда вие да лаете ,нещастници такива ! Вие сте по-зле и от наркоманите , без грам съвест ,нима мислите ,че това е нормално,нима мислите , че е знаела .че е болен ? Нямали сте такъв случай и не сте били от нейната страна ,напълно нормална реакция като сина ѝ и каже , че е болен да отиде ,вие не сте ли родители, нали всичко давате за децата си .Жената не е виновна . Капка доброта няма във вас ,Не ви прави чест да говорите глупости и да опетнявате името на РАДА ГЕШЕВА!!!! Светла и памет!
8.
Пфффф
22.01.2024 11:14:32
46
15
И по 15 идиотски минуса да слагате на веднъж, на коментар 3 пак ще ви кажа, че цял Бургас не скърби както сте надраскали. Аз си свиркам и не ми пука въобще. За мен добра учителка в този град и в тази образователна система направена да работи за пари НЯМА. Дори и да имаше то цял Бургас не може да я познава както в случая. Не скърбим въобще, напротив свиркам си и ми е весело. Кой чак пък скърби за непознат въобще ?! Никой. Така, че само идиот би сложил минус на истината. Казвам ви истината, аз НЕ скърбя, не ми пука въобще.
7.
ПуПу
22.01.2024 11:12:12
14
13
Пак, че това лудото не е тръгнало да коли наред по улиците. И пак опираме до роднините му. Майката не е предпазила себе си, а и околните. Нима тя не е знаела за болестта + наркотиците? Абсурд да не знае.
6.
R.I.P. и хайде спрете с изхвъргациите
22.01.2024 11:06:29
13
25
Една от най-уважаваните учителки в историята на града
------
Мир на душата и! Но хайде спрете с изхвъргациите! Звучи нелепо не мислите ли? На колко години е Бургас (с всичките си имена)? Откога се преподава учение в града? Колко са общо учителите преподавали някога в Бургас? Кои са най-известните?
5.
Само да попитам
22.01.2024 10:56:08
2
98
Понеже няколко пъти подчерта прокуорът, че извършителят "системно" е употребявал наркотици. Какво точно правят тези двама господа на снимката срещу "системната" употреба на наркотици, защото на цял Бургас е известно, че градът е пълен с дилъри и наркомани!
4.
Ъ
22.01.2024 10:54:16
1
15
Къде викате заминали "хиляди деца и възрастни"?
3.
!!!!!!!!!!!!
22.01.2024 10:49:37
58
35
Нямате право да говорите от името на цял Бургас ! Аз също съм бургаски жител, но не съм ви дал това право. Още повече драскате пълни глупости, измами. Аз не съм потънал в скръб, напротив, чувствам се в отлично настроение. Моите съболезнования но не скърбя въобще защото не познавах госпожата. Не лъжете за целия Бургас. Като мен са почти цял град. Точно обратното на написаното
2.
Ех
22.01.2024 10:47:00
9
58
Възпитавала го е, но болест + наркотици правят убиец. Жалко и за жената, и за сина и. Трагедия
1.
Сега всеки
22.01.2024 10:44:12
41
15
съзнателно или подсъзнателно ще си каже, ами тя собствения си син не възпитала ...
Защото той си е бил и наркоманче !
Освен че страдал от някакъв вид шизофрения, което по правило се лекува...!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ад във Велико Търново след бурята, над 100 автомобила в Шереметя потрошени Ад във Велико Търново след бурята, над 100 автомобила в Шереметя потрошени Очаква се и днес градушка, кметът на старопрестолния град свика кризисен щаб Празника на семейството събира бургазлии във Ветрен тази събота Празника на семейството събира бургазлии във Ветрен тази събота Много изненади, томболи с големи награди, и спортни активности и състезания за всички членове на семейството, както и за бъдещи татковци и мами, очакват посетителите на „Празникът на семейството“ Елена Йончева остава евродепутат след отказа на Джевдет Чакъров и Искра Михайлова Елена Йончева остава евродепутат след отказа на Джевдет Чакъров и Искра Михайлова Водачът на евролистата на ГЕРБ - Росен Желязков, също се отказа от мястото си 10 неща, които карат мъжете да се влюбят 10 неща, които карат мъжете да се влюбят Ако той ви е накарал да се чувствате добре в определена ситуация или по принцип, не забравяйте да му споделите Възродиха идеята за контрол върху графити изкуството в Бургас, този път идва от управляващите Възродиха идеята за контрол върху графити изкуството в Бургас, този път идва от управляващите Крачка напред ли сме най-после да имаме фестивал на уличното изкуство? За какво мъжете най-често лъжат, ето 5 неща За какво мъжете най-често лъжат, ето 5 неща Те крият истината, за да прикрият несигурността си Цончо Ганев ощастливи Звезделина Каравелова Цончо Ганев ощастливи Звезделина Каравелова Активистката на „Възраждане“ от Несебър ще стане депутат Това са най-големите бебета сред зодиите Това са най-големите бебета сред зодиите Четири зодиакални знака се отличават с инфантилността си Новите евродепутати не са това, което очаквахте Новите евродепутати не са това, което очаквахте Доста от новите избраници не проведоха типична предизборна кампания, а се фокусираха върху социалните мрежи Рецепта за свинско в гювечета Рецепта за свинско в гювечета Бързо и вкусно ястие
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори