×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Ваня Андонова: Да пречупим порочния модел и да върнем Приморско на гражданите


Кандидатът за кмет Ваня Андонова: Да пречупим порочния модел и да върнем Приморско на гражданите
Ген. Янев бе категоричен, че Ваня Андонова е обединителна фигура, с ясна визия за развитието на Приморско
08 Октомври 2023, Неделя, 15:02 ч.
Автор: Флагман, снимки: Флагман

"Взех си решението и тръгнах по този труден път, защото моделът на управление в последните 12 години загуби връзка с гражданите и реалността", категорична е кандидатът за кмет на Община Приморско от "Български възход"

Един от категоричните фаворити на вота в община Приморско Ваня Андонова получи сериозна подкрепа от бившия служебен премиер и лидер на "Български възход" ген. Стефан Янев, който посети града при визитата си в Бургаско. 

Ваня Андонова е в разгара на кампанията си, провежда множество срещи, представя идеите си, които се приемат много добре. Това й вдъхва увереност, че ще спечели изборите. Тя е издигната от "Български възход", но получава широка подкрепа и от редица опозиционни партии.

Ген. Янев бе категоричен, че Ваня Андонова е обединителна фигура, с ясна визия за развитието на Приморско и е доказала, че може да отстоява решенията си, ще търси диалог, позитивните решения и добрите резултати, които да стигнат до всеки жител на общината. 

Изграждането на пристанище Приморско и удължаването на сезона са водещите ми приоритети

"Радвам се, че г-жа Андонова е събрала страхотен екип. Вярвам, че той е успешен и ще промени Приморско. Желая Ви успех. Страхотни сте", каза ген. Стефан Янев пред местния актив на БВ. 

Вижте още във видеото:

"Благодаря на г-н Янев, че уважи Приморско. Благодаря за неговата подкрепа, както и за това, че ми е гласувал пълно доверие в избора да поканя хората, с които искам да работим и то не само един месец, а в дългосрочен план - с ясна стратегия и визия за общината. Всеки от Вас съм го оценила според качествата, достойнството и професионализма. Познаваме се от дълги години и по един или друг начин сме си заслужили доверие. Ценя това, въпреки че, както казах на откриването в Бургас, години наред сред нас броди призрака на страха, който плаши със сянката си и отказва хората от участие в обществения живот, защото всичко е опорочено и ще бъде отново същото. Мен не ме е страх от призраци, а щом сте до мен, означава, че и вас не ви е страх", каза в емоционалното си обръщение Ваня Андонова.

Зад гърба си тя има един успешен мандат като общински съветник, в който бе близо до хората и спечели тяхното уважение и доверие.

Днес е с всички шансове да оглави Община Приморско, да донесе нужното спокойствие и откритост за реализиране на смели идеи за морския курорт и съставните селища.

Ваня Андонова има всички шансове да спечели вота в община Приморско 

"Защо започнах да се занимавам с политика преди 5 години ли? Осъзнах нуждата като родител, работодател и човек, създаващ добавена стойност в обществото, защо е необходимо такива хора като нас да бъдат преки участници в обществения живот. Не се примирих с начина и несъвършенствата на системата, както и някой друг да задава дневния ред, който виждам, че не е правилен и морален. Осъзнах, че не може друг да твори реалността по негов модел или наложен чрез него модел. Заради това влязах в политиката и се опитах да променя нашата община към по-добро. Направих първата крачка, но сега е време за втората, далеч по-сериозна. Кандидатирах се за кмет. Тръгнах по един труден път, защото този модел на управление в последните 12 години загуби връзка с гражданите и реалността, създаде липсите на морал, почтеност, отговорност и прозрачност при управлението. На тези избори имаме огромен шанс да прекършим този модел, да внесем така исканата промяна. Защото това, което се предлага на щанда от партиите, е още по-горчив бонбон с нова лъскава опаковка. Днес имаме шанс почтени хора със здрав морал да управляват този град", допълни Ваня Андонова.

Ваня Андонова е кандидат за кмет на "Български възход" с №20 в интегралната бюлетина. Тя е и водач на листата с кандидати за общински съветници.

Ваня Андонова

1.Ваня Андонова – Магистър по икономика на туризма

Завършила съм  ПМГ "Добри Чинтулов" в Сливен, магистър по икономика и мениджмънт на туризма. Бакалавър „Икономика и управление на социалното осигуряване“, с допълнителна специализация "Финансов ревизор" от Стопанската Академия "Д.А.Ценов" Свищов.

От 2018 г. се занимавам активно с обществена дейност в сферата на туризма и социалните политики в община Приморско. Общински съветник. С редица законодателни инициативи, член на УС на „Асоциация за климатолечение и здравен туризъм". С 22-годишен опит в сферата на търговията, производството и хотелиерството. Управител на строително дружество. Омъжена, с 3 деца.

2. Георги Зафиров – Магистър по право, колега в общински съвет, опитен политик и  общественик

В този мандат разреши редица казуси, за които общинската администрация имаше затворени врати в София. Благодарение на него центърът за спешната помощ в Приморско е под юрисдикцията на държавата, а не на общината, което би коствало значителен ресурс от местния бюджет.

Георги Зафиров

3.Георги Анастасов

Завършил строителен техникум със специалност проектиране и монтаж на машини и съоръжения. Собственик и управител на фирма за хотелиерство и ресторантьорство и строителна фирма. Семеен с две деца.

Георги Анастасов

4. Стоян Диханов – Висше икономическо образование. Бил е заместник-кмет, но е напуснал заради липсата на прозрачност в управлението и опитите на местни олигарси да ощетяват общината. Кандидат за кмет на гр.Китен.

Стоян Диханов

5 Ирена Красимирова Митева

Магистър по „Счетоводство и контрол”- УНСС. Бакалавър по „Биотехнологии”- Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Работи дълги години като Експерт качество при извършването на независим строителен надзор, инженеринг и управление на инфраструктурни проекти, финансирани по европейски програми. Опит в управлението на малки екипи в сферата на търговията и общественото хранене. Майка на три деца.

Ирена Митева

6. Красимира Тодорова

Магистър Корпоративни финанси- ВИНС Варна. Магистър Корпоративни финанси- Д.А. Цанов, Свищов. Дългогодишен опит като Управител в сферата на туризма. Управител в счетоводна Кантора и Финансов консултант. Експерт финанси в общинска администрация.

Красимира Тодорова

7.Сийка Симеонова Михайлова

Завършва средно-специално образование, специалност „Мениджмънт в хотелиерството”, професия- хотелиер. Дългогодишен опит в същата сфера както в Приморско, така и гр. Банско, и Велинград.

Сийка Симеонова Михайлова

8 Стефан Колев Богданов

Роден през 1962. Завършва висшето си образование в ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност – математика. Семеен. Притежава дългогодишен управленски опит в сферата на строителството, търговската, консултантска дейност. Учител по математика. Кандидат кмет за с.Писменово.

Стефан Богданов

9. Янко Томов - активен участник в обществения живот на Приморско, бил е общински съветник, председател на БСДП Приморско, с което изразява категоричната си подкрепа към листата.

Янко Томов

10. Иван Гендов – предприемач, производител, с обществени каузи. Свидетел на неравнопоставеността, делението на хората, всяка година изпитва трудности, свързани с модела на управление. 

Иван Гендов

 




Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори