×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос


Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос
Ексобщинският съветник от Евророма Христо Стаматов е работодател на двамата от кадъра, задържани за побоя
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Октомври 2018, Петък, 10:44 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман архив

Тримата задържани са били пуснати още вчера следобед, единият бил с отхапано от Пламен ухо

Тримата задържани след кървавото меле между циганска банда и българин в Айтос, са били освободени още вчера, преди да се е стъмнило и преди да са изтекли 24 часа от задържането им.

За това съобщи техният работодател Христо Стаматов, бивш общински съветник от „Евророма” в мандата 2007-2011. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Искам да чуете и тяхната страна, те не са виновни. Виновен е бил баджанакът на Илиман, който дошъл от Бургас, от жк „Меден рудник” – той се е заяждал с българина Пламен пред заведението. Били са десетина човека отвън, когато дошли двамата българи да купят две бири. Заяждането дошло от бургазлията от Меден рудник. Той подвикнал, че заведението не е за гяури, да не влизат, така е станал боят. Аз говорих и с тримата мои работници, които са били арестувани – арматуристът Илиман е на 23 г., Ерджеп на 25 г. и един от фамилията Кулови, но не му знам първото име, на възраст около 43 г. е. Те са си по къщите от вчера, не са изобщо добре, защото са ги били в полицията, лежат”, каза Стаматов.

Той имал строителен бизнес, свързан с наемането на работници за изкопи на основи и грубо строителство. Популярен е в в ромския кв.”Странджа”, който започва след ул.”Бяло море”, където живее бабата на Пламен и при която са отивали към 1 часа след полунощ той и приятелят му Илиян Йовчев преди да бъдат нападнати.

Кварталът има 3 800 избиратели, половината от които живеят по чужбина, но за избори почти всички подават гласа си, казва Стаматов, който е нещо като омбудсман на квартала. Той похвали кмета Васил Едрев, че имало ред и осигурена работа на съкварталците му. Твърди още, че такъв инцидент досега не е имало.

Пламен е отхапал ухото на Кулов по време на боя, освен това ги налагал с кол, който отскубнал от двора на баба си. По тази причина циганите, справедливо, според него, можели ще искат възмездие.

Наш репортер се свърза и със собственичката на кафе-бар „Арабски нощи” Таня Стоянова от с.Дъскотна. По думите й тя била вътре и миела чашите, когато се е разразил отвън сблъсъкът между Пламен и циганите.

„Заведението не е нощен бар, работното му време е до 23 часа, бях затворила и при мен имаше само едно момче, което ме чакаше да почистя и да тръгнем. Вътре нищо не е ставало, отвън стояха хора и какво отвън са вършели мен не ме интересува”, отсече тя. Часът обаче е бил малко преди един след полунощ, когато Пламен и Ивелин отишли за бирата. Собственичката не отрече, че все пак им продала две бутилки.

„Вие щяхте ли да върнете клиент?!”, попита тя риторично. Стоянова е категорична, че заведението било лично нейна собственост и никой не стои зад нея. Ексобщинският съветник Стаматов обаче намеква, че истинският бос на помещението е оперативен полицай – от цивилните, но не можел да го докаже.

В категории: Айтос


17
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
17
Коментара по темата
17.
*********
20.10.2018 15:00:28
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
Тоз нормален ли е?
20.10.2018 10:12:09
3
2
"С право можели да искат възмездие, че пича защитавайки се, ги бил с кол в двора на къщата на баба си..."
Ко речи?

Спрете да го търсите фирмаджията за изкопи.
Нека мре от глад
15.
Edno momche ot romsi proizhod
20.10.2018 03:33:34
1
3
Ne Vsichki cigani sa gadnyari,loshi ili narkomani kato tiq 3-ma iznudvachi ubicii...!!Kade sa organite na reda?? Vapreki i az sum Rom no iskam da gi nakazvat Dano barzo da ozdravee Plamen Zaradi tiq trimata Vsichki romi sa vinovni....!!
14.
Хайде
19.10.2018 16:41:22
3
4
Айде на по бира в кръчмата при мангалите
13.
Кую
19.10.2018 16:29:41
3
7
Общински съветник! Евромангал.Неговите не били виновни.Цигански номера.
12.
Кирил
19.10.2018 16:28:43
4
2
Малко са ги били полицаите щом тези мръсни мангали са по къщите си а не в болница
11.
До 6 дъртата гювдя
19.10.2018 16:23:26
3
8
Виж сега,това че си дърта и изсипана и за това се плющиш с мангали,не значи че трябва да ги защитаваш. То е ясно,че вървежни мъже няма да те боцнат,така че остават тези които също като животните не подбират. И понеже знам коя си,ще те посъветвам,като те плющят мангалите и ги черпиш водка,поне не им позволявай да те удрят и обиждат пред хората. Тоз келеш Асен не стига че ти заби шамар пред хората и те наричаше гяурка,ами и на всички в махала разправял че те ръга само отзад. Засрами се имаш внуци,а децата ти за това не искат да те видят и чуят!
10.
Борил
19.10.2018 15:48:52
4
4
Вмирисани мангали,малко са ви били майка ви циганска,всеки път като правите панаири ще ви бият с палки,всеки път ...
9.
Totat
19.10.2018 15:30:28
4
3
Vreme e da im butnem nezakonnite postroiki i da si otivat v Zvezdec
8.
Бесния
19.10.2018 15:03:44
5
4
Да се затваря тази миризливщина ,,Цигански нощи" с шефка Таня Компанйонката,а тези бабаити в мината
7.
Еййй
19.10.2018 14:38:10
7
2
Христо мангал мръсен и ти ще ядеш бой
6.
оффф...
19.10.2018 13:02:09
7
4
За Флагман той не е ??- годишен мъж, важното е че е ЦИГАНИН. Важното е читателят задължително да свързва думата "циганин" с престъпление!
Никога не пишат "Българин от ???"
Когато ние българите правим престъпления, това не трябва да се свързва с българския народ. Ние сме единици. Но циганин направи ли глупост, всички трябва да знаят, че той я прави защото е циганин.
5.
Петър
19.10.2018 12:46:48
2
5
Прокуратурата ще се самосезира ли, ако думите на този хубавец (г-н Стаматов) са изказани от него?
"той се е заяждал с българина Пламен "
4.
fdgdfs
19.10.2018 12:41:12
3
4
Няма оправия
3.
Glcnp
19.10.2018 12:33:16
3
2
I sia koi praw koi kriw nishto ne stawa qsno
2.
Ss
19.10.2018 12:32:05
3
5
До 1 те полицаите бият от теб ли ще се уплашат скрит зад клавиатурата посерко
1.
Ymrete e pechki
19.10.2018 12:23:34
4
5
Мръсна сган еее, главата трябваше да му отхапее, е сега като полудеем и ви гърбим където ви видим мангали ще видите кво е болка.. кола от гъза през устата ще ви минее
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори