Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

PLAN B – новият ресторант за здравословно хранене на боса на комплекс „Нептун” е летният хит на Бургас

Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров
Ключови думи: бургас, комплекс нептун, валентин димитров, здравословно хранене, собственик, PLAN B, ресторант, бул. Богориди, златна котва


За любителите на вкусната храна отвори врати най-новият ресторант за здравословно хранене в Бургас. Атрактивното заведение носи името „PLAN B” и е най-новото бижу в съзвездието на бизнесмена Валентин Димитров, заедно с ресторант „Златна котва” и комплекс „Нептун”. „PLAN B” се намира на главния бул. „Богориди”, само на метри от Морската градина и определено претендира да се превърне в „PLAN А” за клиентите с изтънчен вкус. Ресторантът е на два етажа, разполага и с просторна градина, а местата са общо 160. Интериорът е строг, подходящ както за ежедневна закуска или обяд, така и за бизнес срещи.

Здравословното хранене е начин на живот, затова жителите и гостите на най-добрия град за живеене в България вече могат да се насладят и на най-добрата храна. Тук можете да опитате рецепти,  подходящи за всеки вкус, повод и възраст. Ще имате възможност да се насладите на прохладата в лятната градина с освежаващо „Мохито”, както и на изкушаващи средиземноморски предложения и богата винена листа.

В менюто има над 30 салати, които готвачите приготвят с комплимент пред клиента и всеки има възможност да каже своите предпочитания. В концепцията на заведението се залага на индивидуалния подход и директния контакт между готвач и клиент. Всеки може да види как се приготвя храната, може да попита, да промени някоя от съставките или да поиска рецептата за всяко едно от изтънчените блюда. Предлагат се и разнообразни студени предястия и деликатеси, така че хората с различни вкусове винаги имат избор.

По-голямата част от зеленчуците се отглеждат в специални градини в с. Изворище, поливани са с минерална вода и са екологично чисти. В малкото стопанство растат био домати, краставици, пиперки, патладжан, тиквички и най-разнообразни ароматни подправки, които готвачите берат директно от земята.

„Готвим здравословно, като използваме по-малко сол и мазнини. Предлагаме по-скоро печено, варено и задушено месо. Въвели сме най-новите тенденции в кулинарията и сме събрали на едно място най-доброто от световното кулинарно изкуство”, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров.

„Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус.  А подходът е индивидуален, нека всеки да опита и да прецени”, открехва още мъничко завесата той. „Всяка седмица ще има по един нов продукт, който ще предлагаме като комплимент към нашите клиенти. Според предпочитанията, през септември ще направим ново меню, а селекцията е изцяло в ръцете на клиента”, разкрива Димитров.

До момента в заведението идват предимно чужденци – руснаци, италианци, немци, хървати. С удоволствие клиентите опитват сухите месни деликатеси, в комбинация с над 150 вида вино от цял свят. Българските изби също са много силно представени в асортимента на заведението. „Има нови изби, които са малки и трудно биха могли да се наложат на големите пазари. Там се произвеждат не много големи количества вино. Опитваме се да им помагаме да пробият на пазара”, споделя Валентин Димитров.

В същото време ресторантът предлага и голям избор от кашкавали и сирена от краве, овче, биволско и козе мляко. Асортиментът от сушени меса също е най-разнообразен, има еленско, свинско, прошуто, хамон. „Използваме само зехтин и бяло и червено балсамико, не слагаме бульони и вегета, а само стандартни подправки. Опитваме се да предложим нещо по-различно и качествено. Затова сме се насочили към по-младите хора – те са информирани, те знаят, те опитват, те искат да пробват”, разкрива още от концепцията на „PLAN B” Валентин Димитров.

Единственото правило е продуктите да бъдат качествени, да се консумират сурови или с възможно най-малка термична обработка. В екипа на заведението са само млади хора. Всеки от тях дава своите предложения за менюто, като по този начин в него откриваме средиземноморски специалитети, италиански, испански, израелски, арабски, турски, еврейски, гръцки. На едно място е събрано най-доброто от световното кулинарно изкуство. Присъстват съчетания от сладко и кисело, лютиво, има по нещо за всеки.

След като опитат специалитетите на „PLAN B”, клиентите могат да дадат и своите препоръки към менюто. Цените са достъпни, а мястото е до ресторант „Златна котва”, само на метри от морския бряг в Бургас.

Телефон за резервации: 0877 42 65 65

 

Арестуваха депутат в Украйна заради корупционен скандал с покупка на дронове Започнало е и вътрешно разследване, заяви президентът Володимир Зеленски Българинът Петър Мирчев опита да продаде оръжия за 53 млн. евро на мексикански наркокартел Той обаче не е преговарял с представители на "Халиско Нова Генерация", а с внедрени от американските служби
„Сектор Г“ избухна срещу ръководството на ЦСКА Стига аматьорщина и посредственост, зоват организираните привърженици Татуировка на врата издаде банда джебчийки от България, вилнели из Италия Три жени с богато криминално досие обирали възрастни в супермаркети в Порденоне, Удине и Бергамо, разплетени са и връзки с нелегални фабрики за цигари под кравеферми
Звездата от сериала „Шербет от боровинки“ е най-красивата жена в света за 2025 г. Пет турски актриси влязоха в топ 10 на глобалната класация, в която освен красота се оценяват и влияние, и репутация Емануела вече е дебела и стара, смятат чалга фенове Други обаче застават плътно зад любимката си
Може ли да повярвате, че този чалга динозавър е на 73 години и разцепва дансинга Милко показа какво значи да си легенда – истинско шоу на живо Крадците напуснаха София и поеха към морето, има ли бум на обирите по Черноморието Празните жилища в курортите стават лесна плячка, СДВР съветва: Уведомете съседите, подсигурете ключалките и не оставяйте имоти без надзор
Този известен бизнесмен е затънал в дългове 37-годишният предприемач и инфлуенсър, който стана по-популярен за обикновения зрител и като участник в кулинарното предаване Hell’s Kitchen Даниел Бачорски, призна в откровено интервю, че макар и да е начело на цял холдинг от печеливши фирми, е натоварен с банкови заеми за милиони левове Как алчността провали сезона в наша съседка, където пържените картофи са 16 евро, магнитчето - 20 евро, а шезлонга - 200 евро Мненията за провала на сезона циркулират – гражданите, които отдават апартаменти под наем, обвиняват ресторантьорите и държавните органи, те пък тях, а туристите – всички заедно
Някои хотелиери намалиха цените с до 40 %, наистина ли е толкова слаб сезонът, говори експертът В Слънчев бряг всичко е пълно, твърди Александър Александров 15 секунди мълчание за българския театър и актьорите, които се разделят с ДТ „Адриана Будевска“ Валери Еличов сподели, че в петък са извикали него и трима негови колеги, за да подпишат заповедите за прекратяване на трудовите си договори