Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

PLAN B – новият ресторант за здравословно хранене на боса на комплекс „Нептун” е летният хит на Бургас

Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров
Ключови думи: бургас, комплекс нептун, валентин димитров, здравословно хранене, собственик, PLAN B, ресторант, бул. Богориди, златна котва


За любителите на вкусната храна отвори врати най-новият ресторант за здравословно хранене в Бургас. Атрактивното заведение носи името „PLAN B” и е най-новото бижу в съзвездието на бизнесмена Валентин Димитров, заедно с ресторант „Златна котва” и комплекс „Нептун”. „PLAN B” се намира на главния бул. „Богориди”, само на метри от Морската градина и определено претендира да се превърне в „PLAN А” за клиентите с изтънчен вкус. Ресторантът е на два етажа, разполага и с просторна градина, а местата са общо 160. Интериорът е строг, подходящ както за ежедневна закуска или обяд, така и за бизнес срещи.

Здравословното хранене е начин на живот, затова жителите и гостите на най-добрия град за живеене в България вече могат да се насладят и на най-добрата храна. Тук можете да опитате рецепти,  подходящи за всеки вкус, повод и възраст. Ще имате възможност да се насладите на прохладата в лятната градина с освежаващо „Мохито”, както и на изкушаващи средиземноморски предложения и богата винена листа.

В менюто има над 30 салати, които готвачите приготвят с комплимент пред клиента и всеки има възможност да каже своите предпочитания. В концепцията на заведението се залага на индивидуалния подход и директния контакт между готвач и клиент. Всеки може да види как се приготвя храната, може да попита, да промени някоя от съставките или да поиска рецептата за всяко едно от изтънчените блюда. Предлагат се и разнообразни студени предястия и деликатеси, така че хората с различни вкусове винаги имат избор.

По-голямата част от зеленчуците се отглеждат в специални градини в с. Изворище, поливани са с минерална вода и са екологично чисти. В малкото стопанство растат био домати, краставици, пиперки, патладжан, тиквички и най-разнообразни ароматни подправки, които готвачите берат директно от земята.

„Готвим здравословно, като използваме по-малко сол и мазнини. Предлагаме по-скоро печено, варено и задушено месо. Въвели сме най-новите тенденции в кулинарията и сме събрали на едно място най-доброто от световното кулинарно изкуство”, разкрива собственикът на заведението Валентин Димитров.

„Насочили сме се към дамите и към по-младите хора, които обичат да експериментират и всеки път да опитват различни ястия, с интересен и нестандартен вкус.  А подходът е индивидуален, нека всеки да опита и да прецени”, открехва още мъничко завесата той. „Всяка седмица ще има по един нов продукт, който ще предлагаме като комплимент към нашите клиенти. Според предпочитанията, през септември ще направим ново меню, а селекцията е изцяло в ръцете на клиента”, разкрива Димитров.

До момента в заведението идват предимно чужденци – руснаци, италианци, немци, хървати. С удоволствие клиентите опитват сухите месни деликатеси, в комбинация с над 150 вида вино от цял свят. Българските изби също са много силно представени в асортимента на заведението. „Има нови изби, които са малки и трудно биха могли да се наложат на големите пазари. Там се произвеждат не много големи количества вино. Опитваме се да им помагаме да пробият на пазара”, споделя Валентин Димитров.

В същото време ресторантът предлага и голям избор от кашкавали и сирена от краве, овче, биволско и козе мляко. Асортиментът от сушени меса също е най-разнообразен, има еленско, свинско, прошуто, хамон. „Използваме само зехтин и бяло и червено балсамико, не слагаме бульони и вегета, а само стандартни подправки. Опитваме се да предложим нещо по-различно и качествено. Затова сме се насочили към по-младите хора – те са информирани, те знаят, те опитват, те искат да пробват”, разкрива още от концепцията на „PLAN B” Валентин Димитров.

Единственото правило е продуктите да бъдат качествени, да се консумират сурови или с възможно най-малка термична обработка. В екипа на заведението са само млади хора. Всеки от тях дава своите предложения за менюто, като по този начин в него откриваме средиземноморски специалитети, италиански, испански, израелски, арабски, турски, еврейски, гръцки. На едно място е събрано най-доброто от световното кулинарно изкуство. Присъстват съчетания от сладко и кисело, лютиво, има по нещо за всеки.

След като опитат специалитетите на „PLAN B”, клиентите могат да дадат и своите препоръки към менюто. Цените са достъпни, а мястото е до ресторант „Златна котва”, само на метри от морския бряг в Бургас.

Телефон за резервации: 0877 42 65 65

 

МВР предотврати имотна измама за стотици хиляди лева в "Малинова долина" Нотариус сигнализирал за съмнителни документи, а проверка показала, че актът не фигурира в системата на Агенцията по вписванията "Форбс": Илон Мъск е първият човек с нетно богатство от над 600 млрд. долара Оценката на SpaceX почти се удвои, а Мъск задмина всички в историята с рекордно лично състояние
Коледната украса крие сериозни рискове за домашните любимци, предупреждават ветеринари Гирлянди, електрически лампички, токсични растения и храни водят до инциденти с любимци по празниците - специалистите съветват какво да избягваме След еврото: Цените на жилищата у нас ще скочат с до 10% още през 2026 година Брокери очакват умерено, но сигурно поскъпване на жилищата през следващите години, като водещи фактори са достъпните кредити и сравнително ниските цени спрямо Централна Европа
Пламен Константинов остава в Локомотив Новосибирск до 2028 година Бившият национален селекционер на България продължава успешната си работа в Русия България и още 7 страни обявиха Русия за най-голямата заплаха за сигурността в Европа На среща във Финландия премиерът в оставка Росен Желязков акцентира върху ролята на България за морската и екологичната сигурност в Черно море
Изискана рецепта с яйца и хайвер Семпло, но ефектно мезе, което комбинира яйца, майонеза и хайвер Пиян поляк намушка българка след скандал в апартамент в Германия 30-годишната жена е с тежки наранявания и е настанена в болница, нападателят е задържан, тестът му е отчел над 2 промила алкохол в кръвта
ЦСКА финализира втори трансфер преди Коледа - централен защитник от Португалия "Армейците" готвят втори удар на пазара след идването на Пиедраитани Цените на жилищата ще растат и през 2026 г., но с по-бавни темпове Анализатори виждат връзка между икономическия растеж и движението на цените в имотния сектор
Коледа издава изневерите: най-рисковото време за палавите съпрузи Психолози и адвокати обясняват защо именно по празниците лъжите най-често излизат наяве, а разводите зачестяват Светлините на Коледен Бургас събират фотографи и модели на празничния пл. "Тройката" Всеки от бранша – любител или професионалист, фотограф (видеограф), модел или UGC криейтър може да участва