Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Мими Иванова и Развигор Попов: Водата ни пречиства, убива всичко негативно

Мими Иванова и Развигор Попов обичат да посрещат изгрева със шкембе чорба и чесън.
Ключови думи:
Сутрешният душ отмива от нас всичко негативно, споделят Мими Иванова и Развигор Попов. В интервю за БНТ двамата заявиха, че освен от сутрешното къпане, често се зареждат с енергия от яденето на шкембе чорба с много чесън. Това ни дава сили, признава композиторът.
Певицата обича тишината рано сутрин. Тя се събужда първа и приготвя кафето. За нас това е най-ценният момент от деня, добавя музикантът.
Опитваме се да си почиваме сутрин, да се зареждаме, защото знаем какъв ад ни предстои през деня, споделят Мими и Развигор. Водата убива всичко лошо, уточнява той.
„Като постои дълго под душа, човек е зареден и ободрен за този ден. Много обичам тези сутрини през пролетта и лятото, когато ти си сякаш слят с природата. Виждаш някакъв изгрев и как Слънцето се появява на хоризонта. Тогава витае една тишина, която все още не се нарушава от ремонти, от движения на коли, въобще от живота, който започва. Развигор подрежда масата, а аз имам чувството, че всичко, каквото има в хладилника, отива на нея. Може да съчетае дори грозде с шкембе чорба или нещо подобно“, допълва певицата. Тя споделя, че пие много вода, за да е здрава и жизнена.
„Имали сме периоди на дълго пътуване. Обикновено добрите хотели предлагат закуска. В Англия например предпочитам английската кухня, като отида в Гърция и другаде, не мога да устоя на мекиците и баничките, но най-хубавата закуска след два уморителни концерта е шкембе чорба с чесън. Случвало се е към 5-6 часа сутринта да спираме пред някоя шкембеджийница и да си поръчаме по една хубава нашенска чорба. Тя ни ободрява и ни дава сили“, споделя композиторът.
„В бившия Съветски съюз имаше много черен и червен хайвер. С черпак можеш да го гребеш, обаче само в хотелите за чужденци. Купувахме си и за България тогава. Сега вече го няма това нещо. С носталгия си спомням това време“, каза още Развигор Попов.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Страшен екшън край Криводол, криминално проявен наби медик Нападението стана в село с 800 жители "Мелиса" отне живота на 46 души Жестоко бедствие
Пребиха жестоко медицинско лице Роднини на нападателите се събраха пред Спешното отделение на болницата във Враца Карлос Насар взима съдбоносно решение Саботират ли в България Херкулес?
Президентът Радев: Задлъжняването е факт Държавният глава с тежки думи за правителството Убийство в центъра на София, извършителят се издирва Не са ясни мотивите за фаталното деяние
8 красиви имена празнуват Има много народни вярвания Баща уби сина си с бонбони за Хелоуин Обезумелият мъж искал да вземе пари от застраховка
Гърми огромен скандал с двама от мъжете в "Ергенът" Здравеняк нагруби музикант Слънчево по Черноморието И в цялата страна като цяло
Зеленски с коментар за ситуацията в Покровск Думите му нямат нищо общо с твърденията от Москва Жестока вражда между банди в Брюксел Двама са ранени