Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Опиташ ли веднъж тази пилешка яхния, забравяш за всичко друго

Ключови думи: пилешка яхния, флагман, рецепта

Гарантираме ви, че веднъж опитате ли това изкушение за сетивата, ще се влюбите в него
Днес ви представяме как стъпка по стъпка да си приготвите любимата традиционна за България пилешка яхния.

Гарантираме ви, че веднъж опитате ли това изкушение за сетивата, то ще забравите за всичко останало.

Яхнията се прави много лесно, а за целта ви трябват малко продукти. В пълен унисон с това, явно доказвайки правилото, че простичките неща са най-сладки, ястието е наистина перфектно за вечеря и пасва на всеки вкус.

Необходими продукти за пилешка яхния:

5 бр картофи

олио

2 бутчета пилешко месо

2 глави лук

100 мл доматен сок

сол – на вкус

2 бр дафинов лист

магданоз

Начин на приготвяне:

В тенджера се загрява олио и се запържва нарязаното пилешко месо. Слагат се обелените и нарязани картофи и ситно нарязан лук. Разбърква се за 3-4 минути и сипваме червения пипер. После се налива топла вода да покрие продуктите и оставяме да се готви на умерен огън.

Когато месото и зеленчуците са готови, се изважда месото и се обезкостява, ако е от бутчета и се накъсва на мръвки. Връщаме в тенжерата и прибавяме доматения сок с дафиновия лист и сол на вкус, пишат от актулано.ком.

Оставя се яхнията да поври още малко 2-3 минути, ако е по-рядко може да се сгъсти с 1 с. л. брашно. Готовата яхния поднасяме топла с нарязан магданоз.
 

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
80% от младите хора у нас са пробвали поне веднъж забранена субстанция Психологът Даниела Лазарова: Искам да работя с родителите, защото обикновено децата са симптом на семейството САЩ анулираха визата на колумбийския президент Той е обвинен, че насърчава американските войници да не се подчиняват на заповеди
Купуваме 200 Ферарита годишно Тест драйв на ламбо и дрифтове в „Арената“ Вкъщи обожаваме мраморен кекс 8 лъжици – толкова мек и ефирен, че се топи в устата Приготвена с леснодостъпни съставки и без нужда от кантар, тази рецепта комбинира светли и тъмни слоеве  тесто
Професионален готвач от Сърбия разкри стъпка по стъпка как да мариноваме зелето, че да издържи до другото лято Зелето е най-добре да се сложи в бидони в края на есента или началото на зимата Златен октомври за 4 зодии Марс, повече от Венера, определя успеха ни в по-прости финансови и работни въпроси
Вижте как е изглеждала Габи от „Ергенът“ преди операциите (СНИМКА) Оказва се, че и в реалността тя се славела като конфликтна натура Падна последната тайна на Даяна Нова информация разкрива дълго пазената тайна за последния тоалет на принцеса Даяна – символика, болка и прощални дарове
Всеки ден ям тези кюфтета и пак отслабвам Лесна рецепта за апетитни кюфтета от червена леща с магданоз – идеални за обяд, вечеря или разядка на хляб Известна верига с кафенета и у нас затваря стотици обекти Компанията не посочи точния брой на затворените обекти, но повечето изглежда са в САЩ и Канада
Ще поскъпне ли олиото Какво сочи проверката на институциите Ученички спасиха коте, покатерило се на 10-метров орех Благодарение на тяхната намеса акцията приключва успешно