Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Никога не сте яли по-вкусни пържоли, правят се на тиган и стават неустоимо крехки!

Ключови думи: свинско на тиган, рецепта, флагман, рецепта за свинска пържола

Пригответе задушени свински  пържоли с гъби на  тиган у дома в тиган по нашата проста рецепта.

След като приготвите  свинско месо по този изключителен начин, никога повече няма да искате нищо друго.

Уникална рецепта от YouTube, която ще повтаряте и потретвате! Ето необходимите продукти:

Задушени свински пържоли с гъби на тиган

Продукти:

4 свински котлета
масло
1 глава лук
3 скилидки чесън
гъби
1 с.л. обикновено брашно
1 ч.л. риган
200 мл бульон
За салатата:

1/2 глава зеле
1 морков
зелен лук
копър
магданоз
сол
смлян черен пипер
1 супена лъжица кристална захар
3-4 супени лъжици ябълков оцет
3-4 супени лъжици вода
2 скилидки чесън
Приготвяне:

Поставете свинските котлети върху работна повърхност. Подправете и двете страни със сол и черен пипер.

Загрейте растителното масло в тиган и разтопете маслото.

Сложете парчетата свински месо в тигана и ги запържете от двете страни до златисто кафяво.

Прехвърлете изпържените котлети в чиния.

Нарежете обеления лук на четвъртинки и нарежете на филийки.

Запържете лука в маслената смес.

Нарежете чесъна на малки филийки, добавете го в тигана и разбъркайте.

Добавете нарязаните гъби, разбъркайте и запържете до покафеняване.

Посолете сместа, подправете я и добавете брашно.

Разбъркайте добре и залейте с бульона. Добавете ригана и разбъркайте.

Сложете котлетите в тигана, покрийте и оставете да къкри 15-20 минути.

Междувременно пригответе салатата: нарежете зелето на тънки филийки.

Настържете едро обелените моркови и ги добавете в купата със зелето.

Нарежете зеления лук на кръгчета и го добавете към зеленчуците.

Добавете нарязан копър и магданоз към салатата.

Изсипете оцета в отделна купа. Добавете водата.

Добавете сол и подправете с черен пипер.

След това добавете захарта, счукания чесън и разбъркайте добре.

Изсипете дресинга в салатата и разбъркайте.

Може да поднесете.


 

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Певицата Лияна е родена с тежка бронхиална астма Кашлицата била толкова силна, че част от белия ѝ дроб се изместил – диагноза, която би пречупила мнозина О, боже! Това Зуека ли е Той си е същият – просто по-мъдър
Доброволци от Кока-Кола ХБК отбелязаха 60-годишнината на Кока-Кола в България със засаждане на дървета в Морската градина в Бургас С инициативата „Моят зелен град“ тази есен бяха засадени общо 180 дървета в София, Пловдив и Бургас И църквата вдигна цените Поскъпването на църковните свещи е тъжна стъпка, която допълнително отдалечава хората от вярата и храма, смятат миряни
С тези хитрини прогоних молците от гардероба си Вместо да посягаме към химически препарати, можем да се доверим на силата на природата Президентът Румен Радев призова за освобождаването на Никола Саркози Днес той е в затвора и се нуждае от нашата подкрепа и съпричастност, с които да изразим истинската си благодарност, каза държавният глава
62-ма педагози от бургаски детски градини преминаха успешно обучение в БДУ Образователният курс имаше за цел да подпомогне повишаването на професионалната подготовка на специалистите, ангажирани с развитието и грижата за най-малките деца Колко е за гол с пета или най-странните залози за Вечното дерби От автогол и дузпа до гол с пета — букмейкърите вдигнаха залозите за Вечното дерби на ново ниво
Започват засилени полицейски проверки по граничните зони  Ще се проверяват български и чужди граждани, за не връчени фишове и наказателни постановления Община Царево монтира димни детектори в домовете на възрастни хора преди зимата Съвместна инициатива с Пожарната служба цели да предотврати инциденти с отопление на дърва в отдалечени населени места
Няколко тактики, как да поставим граници на децата си в интернет Дигиталният свят крие и рискове – от кибертормоз до опасно съдържание и злоупотреба с лични данни Фондация „Димитър Бербатов“ награди бургаския ученик Стоян Балтов В категория „Наука“ за ученици от V до VIII клас Стоян бе един от тримата номинирани и получи едно от най-големите отличия за млади таланти в страната