Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Страшна жега, термометрите ще достигат до...

Ключови думи: времето, българия, черноморието

Ще бъде ветровито, повече в източната половина от страната.

Ще бъде още по-горещо, с максимални температури между 32° и 37°, в София около 31°.

След слънчевото начало на деня, след обяд и вечерта, главно над Западна България, на места ще превали и прегърми. По Черноморието през целия ден ще остане слънчево, но ветровито, с умерен източен вятър. Максималните температури там ще останат без промяна, между 28° и 32°.

Вълнението на морето ще бъде 2 -3 бала, а температурата на морската вода е около 25°.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Бьорн Борг е тежко болен Легендарният играч страда от рак Зрелище на "Васил Левски", 2-ият срещу 84-ият Във футбола в момента
4 самолета, 3 хеликоптера и много пожарникари гасят голяма стихия до Солун Властите с бърза реакция в съседната ни страна Нургюл Салимова със силна партия срещу двукратна еврошампионка Двете завършиха реми
Екшън с автобус по линията Варна – София Ето какво се случи Двама датски сапьори загинаха при руски удар в Украйна "Руснаците умишлено са атакували работниците от хуманитарната мисия", твърди управителят на Черниговска област
Почина един от пострадалите при трудовата злополука в "Арсенал" Отиде си 46-годишен мъж 26 държави са готови да изпратят мироопазващи сили в Украйна Каза френският президент
Румен Радев за самолета на Урсула фон дер Лайен: Измислен скандал Президентът с остър коментар Добавям една съставка към препарата и подовете в къщи блестят като нови Хвърлих всички скъпи препарати
Правя любимия сладкиш от миналото точно за 5 минути по тази бабина рецепта Стара, но златна рецепта Мариновани чушки с чесън по 50-годишна рецепта: Без стерилизиране, готови за нула време Те са отлично допълнение към всяко ястие и са идеални и за зимния сезон