Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Никой не знае тази рецепта, аз я измислих и я кръстих "Дяволски пастет", днес ви я разкривам

Ключови думи: дяволски пастет, флагман, рецепта

Тази дяволска месна смес е пълна с богати и пикантни вкусове, които гарантирано ще изкушат вкусовите ви рецептори. Тя е идеална за любителите на месо и пикантни храни.

Можете да регулирате количеството чили според предпочитанията си, когато го приготвяте, за да постигнете желаното ниво на лютивост.

Вярваме, че тази рецепта, която е моя авторска, ще ви зарадва със своята простота и вкусен резултат. Оставете се да се увлечете от дяволската месна смес и се насладете на страхотно вкусово пътешествие, пълно с подправки и сочно месо.

Вижте необходимите продукти за за Дяволски пастет:

Продукти:

400 г кайма от свинско месо
2 глави лук (пържени в свинска мас)
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка кимион
1 чаена лъжичка мащерка
400 мл пасирани домати
1 супена лъжица соев сос
1 супена лъжица сос Уорчестър
1 супена лъжица смляно чили (количество на вкус)
Червена пиперка (нарязана на кубчета)
2 стерилизирани краставици (нарязани на кубчета)
4 скилидки чесън (нарязани)
Приготвяне:

1. Първо запържете лука в свинска мас до златисто кафяво.

2. Добавете каймата и я запържете, докато покафенее от всички страни.

3. Добавете сол, кимион, мащерка, пасирани домати, соев сос, сос Уорчестър и смлян чили в тигана (добавете на вкус).

4. Бавно оставете сместа да къкри на слаб огън за около 60 минути, за да се смесят вкусовете и месото да омекне.

5. Добавете червената чушка, стерилизираните краставици и нарязания чесън към сместа. Оставете да къкри още 10 минути, за да се загрее добре и да се смесят всички съставки.

6. Можете да сервирате готовия Дяволски пастет самостоятелно или като гарнитура към различни ястия. Отличен е например с печива, картофи или като пълнеж за сандвичи.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Ще си оближете пръстите - пълнени калмари с лук, гъби и чесън на скара Вкусно лятно ястие Благой Георгиев отиде в Русия, Елай ли е причината? Благо е в Москва
Тези храни помагат в борбата с лошия дъх За да запазите дъха си свеж, учените препоръчват да ядете редовно храни с пробиотици Как безопасно да обработим дивите гъби? Експертни препоръки за здравословна консумация
6 начина да се отървете от задържаната вода Природни методи за премахване на излишните течности от тялото Бърз трик за дезинфекция на четката за зъби Как правилно да я почистите...
Сексскандал разтърси световен футболен гранд Ето подробности 9 причини, поради които трябва да ядете кайсии Те са любим плод за мнозина и освен че са вкусни, носят и определени ползи за здравето
6 състояния на косата, които сигнализират за здравословни проблеми Обърнете внимание на състоянието на косата и скалпа си 600-годишно дърво стана жертва на пожарите в страната Гигантът не издържа на огъня
Защо зъбоболът не трябва да се пренебрегва Ето 6 големи причини Нервен мъж запали одеяло след семеен скандал, 5 постройки изгоряха Драма в Перник