Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Никой не знае тази рецепта, аз я измислих и я кръстих "Дяволски пастет", днес ви я разкривам

Ключови думи: дяволски пастет, флагман, рецепта

Тази дяволска месна смес е пълна с богати и пикантни вкусове, които гарантирано ще изкушат вкусовите ви рецептори. Тя е идеална за любителите на месо и пикантни храни.

Можете да регулирате количеството чили според предпочитанията си, когато го приготвяте, за да постигнете желаното ниво на лютивост.

Вярваме, че тази рецепта, която е моя авторска, ще ви зарадва със своята простота и вкусен резултат. Оставете се да се увлечете от дяволската месна смес и се насладете на страхотно вкусово пътешествие, пълно с подправки и сочно месо.

Вижте необходимите продукти за за Дяволски пастет:

Продукти:

400 г кайма от свинско месо
2 глави лук (пържени в свинска мас)
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка кимион
1 чаена лъжичка мащерка
400 мл пасирани домати
1 супена лъжица соев сос
1 супена лъжица сос Уорчестър
1 супена лъжица смляно чили (количество на вкус)
Червена пиперка (нарязана на кубчета)
2 стерилизирани краставици (нарязани на кубчета)
4 скилидки чесън (нарязани)
Приготвяне:

1. Първо запържете лука в свинска мас до златисто кафяво.

2. Добавете каймата и я запържете, докато покафенее от всички страни.

3. Добавете сол, кимион, мащерка, пасирани домати, соев сос, сос Уорчестър и смлян чили в тигана (добавете на вкус).

4. Бавно оставете сместа да къкри на слаб огън за около 60 минути, за да се смесят вкусовете и месото да омекне.

5. Добавете червената чушка, стерилизираните краставици и нарязания чесън към сместа. Оставете да къкри още 10 минути, за да се загрее добре и да се смесят всички съставки.

6. Можете да сервирате готовия Дяволски пастет самостоятелно или като гарнитура към различни ястия. Отличен е например с печива, картофи или като пълнеж за сандвичи.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Защо завинаги реших да не бъда собственик на съветски лек автомобил? За времето си това бе най-доброто превозно средство, което човек можеше да има в България, макар че изборът тогава беше силно ограничен Шофьор за средната скорост: Толкова кошмарно пътуване на магистралата никога не съм имал Георгиев, който има над 20 години опит в автомобилния свят, започва кариерата си като рали състезател и впоследствие се фокусира върху пътната безопасност и управлението на автомобилни паркове
Над 55 000 първокласници ще прекрачат училищния праг на 15 септември С 1000 са по-малко отколкото през миналата година С пъстро хоро „Меден рудник“ отбеляза своя празник Специален поздрав към гостите на тържествата отправиха зам.-кметът Диана Саватева и териториалният директор Магдалена Манолова.
Посрещаме в Бургас Свещения Пояс на Пресвета Богородица Може да видите реликвата пред катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий“ в 18.00 часа Гонзо избра този треньор за националния отбор В неговия щаб се очаква да попадне и Явор Вълчинов
„Акулите“ с голяма победа в Несебър и внесоха интрига в битката за елита Радост за феновете на „Янтра“ и „Дунав“, защото след загубата от „Черноморец“ „Вихрен“ се смъкна от второто на четвъртото място Учениците от тази гимназия ще посрещнат 15 септември без покрив ържавата не е отпуснала обещаните средства, а застрахователят – не е изплатил щетите
Еликсир с кисело мляко подмладява и пречиства Ефективният природен лек, употребяван от руския йога, съдържа само две съставки, но безброй ползи НАСА проучва планета, подобна на Земята Тя е една от седемте планети с размерите на Земята, които орбитират около червеното джудже
Джебчийките във Венеция подават сигнали срещу граждани, че ги преследват и снимат Градът е препълнен с посетители и се наблюдава вълна от "удари" на прословутите „джобни крадци“ Беше като при земетресение, разказва свидетел на взрива в мадридското кафене Първоначално гледахме от стаите си, а когато се случи експлозията, всичко се разклати, добавя той