Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Забравете за пицата! Тези охлювчета с бутер тесто са в пъти по-вкусни, икономични и лесни за приготвяне!

Ключови думи: пица охлювчета, бутер тесто, флагман

Всичко, от което се нуждаете, е бутер тесто, шунка и сирене и ще бъдете приятно изненадани от полученото ястие.

Добавете вкусен сос и сте сигурни, че ще получите невероятно апетитна закуска. Споделяме с вас чудна рецепта за вкусни Пица-охлювчета от бутер тесто:

Пица-охлювчета от бутер тесто

Продукти:

700 г бутер тесто
30 г горчица
250 г шунка
250 г чедър
10 мл растително масло
1 яйце
За соса:
50 г бадеми
2 скилидки чесън
70 г пармезан
250 г чери домати
3 г сол
2 г черен пипер
3 листа босилек
10 мл зехтин
Приготвяне:

Поръсете бутер тестото с малко брашно.

Внимателно разточете с точилка и подравнете краищата.
След това намажете тестото с горчица.

Подреждаме резените шунка една до друга. След това нареждаме пластове от чедъра и навиваме тестото на руло.

След това нарежете тестото на кръгчета.

Намажете формата за мъфини с олио и поставете охлювчетата в дупките на формата.

Разбийте яйцето в купа и намажете охлювите с него.

Поставете формата в предварително загрятата фурна. Печете 30 минути на 180°C.

Междувременно пригответе соса: добавете нарязаните бадеми в блендера. След това добавете чесъна и ситно настъргания пармезан.

Нарежете чери доматите наполовина и ги сложете в блендер.

Добавете пресен босилек и залейте със зехтин.

Подправете със сол и черен пипер. Смесете всичко заедно и сервирайте.

Поставете формата в предварително загрятата фурна. Печете 30 минути на 180°C.

Междувременно пригответе соса: добавете нарязаните бадеми в блендера. След това добавете чесъна и ситно настъргания пармезан.

Нарежете чери доматите наполовина и ги сложете в блендер.

Добавете пресен босилек и залейте със зехтин.

Подправете със сол и черен пипер. Смесете всичко заедно и сервирайте.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Капка Касабова: Природата е душата ни, има риск да я загубим Тя разказа за книгата си „Анима“ и животновъдите, които пазят ценни изчезващи породи Ограбиха го Крадците свиха вещи за 100 000 долара
Направи си операция на пе*иса, защото... Професионалните ангажименти го изискват, според Джим Изригна за Мерц Медведев с нов словесен залп
От Кремъл с позиция относно скандала между Тръмп и Мъск Руснаците нямат грам намерение да се месят Дадоха му рекордна заплата, но... Купър взима огромни пари в ЦСКА, сочи се, че клубът иска да се раздели със защитника
Като в Кечмания! Българи се млатиха зрелищно в... Чирпан Ванс с интересен коментар след напрежението между Тръмп и Мъск Не изглежда да се готви за рокада в Белия дом
Позлатяват го Ще взима грамадна заплата в ЦСКА Брутално престъпление в България Жена окраде дете
Изчислиха колко струва, сумата е невероятна Футболните права на Ямал са оценени на 402 300 000 евро Единствената страна в света, която може да се изхранва сама е... Гвиана