Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Сладкиш-изненада с най-вкусния и нежен крем, който се крие в тестото

Ключови думи: сладкиш, крем, флагман, кекс с крем

Предлагаме ви рецептата за чуден сладкиш, който е наистина вкусен, мек и същевременно сочен. Можете да го направите с или без плодове. За измерване на продуктите използвайте чаша с обем 250 мл.

Ако използвате различен обем, винаги измервайте всички съставки с една и съща чаша, това е гаранция за успех.

Интересното тук е, че кремът се „крие“ в тестото – понеже няма да го видите, изненадата ще последва, когато отхапете парченце – буквално ще се разтопи в устата ви! Ето необходимите продукти за този Сладкиш-изненада с ванилов крем:

Сладкиш-изненада с ванилов крем
Необходими Продукти:

    1 чаша обикновено брашно
    1 опаковка 

 бакпулвер
1 чаша полугрубо брашно
1 чаша

     мляко
    3/4 чаша кр.захар

    1 опаковка ванилова захар
    1/2 чаша олио
    2 яйца

За крема:

    3/4 чаша пудра захар
    2 чаши заквасена сметана 16% (400 г)
    2 яйца
    1 опаковка ванилов пудинг на прах
    1 опаковка ванилова захар

По избор:

    плодов компот
    пресни малки плодове
    замразени плодове (овкусени със захар)

Начин на Приготвяне:

Първо разбъркайте продуктите за тестото с миксер.

Първо яйца със захар до пяна, след това течни съставки и накрая насипни съставки.
За крема:

Смесете всички съставки за крема (ще използваме пудинг от пакетче, а не сварен пудинг) и разбийте с миксер.
Върху тестото се разпределя кремът с пош или обикновена лъжица (може на зигзаг или на острови).Накрая добавяме плодовете и остатъка от тестото.

Сладкишът може да се приготви и без плодове.Ако използвате плодове от компот, препоръчвам да намалите малко захарта, а също и да ги отцедите хубаво.

Пече се при температура 170 градуса около 45-55 минути. Трябва да се внимава да не загори.

Поръсете готовия сладкиш с пудра захар.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Ще бъде въведена наредба за временните места за палатки и кемпери извън морските плажове и къмпингите С наредбата ще бъдат уредени условията и процедурите за обособяване на такива места в зони „А“ и „Б“ на Черноморското крайбрежие Топ 5 на най-лъжливите зодии: На тях не трябва да се доверяваш за нищо на света Астрологията откроява пет знака, за които лъжата не е грях, а инструмент – за оцеляване, забавление или просто удобство
Истината за тази риалити звезда Непрекъснати, несекващи подмятания и подигравки години наред Това са най-завистливите зодии В света на астрологията обаче има знаци, които са много по-склонни да завиждат и да търсят потвърждение на собствената си стойност чрез сравнение с другите
Звезден актьорски състав в "Кошмарна комедия" разсмива Бургас до сълзи На 3 юли от 20:30 ч. публиката ще се наслади на блестящото представление "Кошмарна комедия" от майстора на френския хумор Жан Поаре Отказа се от грима, но не и от имплантите Момичето с червен бански, което тичаше по плажа и възбуждаше мъжките фантазии, е останало в миналото. За добро или лошо обаче е тази промяна?
Топ 5 на най-арогантните зодии и как нараняват другите Ето кои са най-често посочваните Готви ли се за сватба Фолкпевицата сподели интересен кадър
Всяка събота правя най-пухкавите мекици без мая по тази рецепта Въпреки че тестото не съдържа мая, то трябва да почине, за да стане еластично, в това е и тайната Видите ли това в дома си, в никакъв случай не посягайте към вредни препарати, а направете това Най-добрият начин да се справите с мравките в градината е да използвате органични инсектициди
Министър Мирослав Боршош откри културно-информационен туристически център в Белене  Инициативата насърчава сътрудничеството между местната власт, институциите и бизнеса Защо не съм знаела този трик за маслото и цедката по-рано (ВИДЕО) Вместо да се занамавате да режете, просто използвайте кухненската вещ