Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Сладкиш-изненада с най-вкусния и нежен крем, който се крие в тестото

Ключови думи: сладкиш, крем, флагман, кекс с крем

Предлагаме ви рецептата за чуден сладкиш, който е наистина вкусен, мек и същевременно сочен. Можете да го направите с или без плодове. За измерване на продуктите използвайте чаша с обем 250 мл.

Ако използвате различен обем, винаги измервайте всички съставки с една и съща чаша, това е гаранция за успех.

Интересното тук е, че кремът се „крие“ в тестото – понеже няма да го видите, изненадата ще последва, когато отхапете парченце – буквално ще се разтопи в устата ви! Ето необходимите продукти за този Сладкиш-изненада с ванилов крем:

Сладкиш-изненада с ванилов крем
Необходими Продукти:

    1 чаша обикновено брашно
    1 опаковка 

 бакпулвер
1 чаша полугрубо брашно
1 чаша

     мляко
    3/4 чаша кр.захар

    1 опаковка ванилова захар
    1/2 чаша олио
    2 яйца

За крема:

    3/4 чаша пудра захар
    2 чаши заквасена сметана 16% (400 г)
    2 яйца
    1 опаковка ванилов пудинг на прах
    1 опаковка ванилова захар

По избор:

    плодов компот
    пресни малки плодове
    замразени плодове (овкусени със захар)

Начин на Приготвяне:

Първо разбъркайте продуктите за тестото с миксер.

Първо яйца със захар до пяна, след това течни съставки и накрая насипни съставки.
За крема:

Смесете всички съставки за крема (ще използваме пудинг от пакетче, а не сварен пудинг) и разбийте с миксер.
Върху тестото се разпределя кремът с пош или обикновена лъжица (може на зигзаг или на острови).Накрая добавяме плодовете и остатъка от тестото.

Сладкишът може да се приготви и без плодове.Ако използвате плодове от компот, препоръчвам да намалите малко захарта, а също и да ги отцедите хубаво.

Пече се при температура 170 градуса около 45-55 минути. Трябва да се внимава да не загори.

Поръсете готовия сладкиш с пудра захар.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Жена, отчаяна от гаджетата си, се омъжи за изкуствен интелект Японката помолила ChatGPT да ѝ създаде виртуален съпруг Колите в Русия никога не са били толкова скъпи Cpeднaтa пpeтeглeнa цeнa е над 71 000 лева
Драма с български бизнесмен в Австрия, обвиниха го в голямо престъпление Поръчител е на пожар? Отиде си един от най-великите футболисти на България Почина големият вратар Стоян Йорданов 
ЕС готви 20-ия пакет санкции срещу Русия Използването на замразени руски активи било "най-ясният начин" за поддържане на отбраната на Украйна КЗП проверява СОС за спекула с цените за паркиране в София Комисията стартира проверка на ЦГМ и Столична община заради двойните цени в синята и зелената зона от 2026 г. и възможни нарушения при ценообразуването.
Как самосаботажът оставя дори най-привлекателните хора сами Собственият ви ум може да е проблемът, който държи любовта далече от вас Двама опасни рецидивисти са в бандата, отвлякла 21-годишно момиче Личен мотив е най-вероятната причина за бруталното отвличане, полицията задържа похитителите за часове
Любо Ганев обеща: Ще направим всичко възможно да сме световни шампиони В нашата федерация има план. Не знам при другите родни федерации как е, каза той за волейбола Ето кои природни продукти забавят стареенето Старините са време за спокойствие, мъдрост и наслада от живота, а ключът към това се крие в природата около нас
Превенцията на пациентите и ролята на профилактичните прегледи Какви изследвания и консултации ни се полагат от националната здравноосигурителна каса (НЗОК) 52% от потребителите в България предпочитат автомати за куриерски услуги Пред посещение в офис или изчакване на куриер