Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Сладкиш-изненада с най-вкусния и нежен крем, който се крие в тестото

Ключови думи: сладкиш, крем, флагман, кекс с крем

Предлагаме ви рецептата за чуден сладкиш, който е наистина вкусен, мек и същевременно сочен. Можете да го направите с или без плодове. За измерване на продуктите използвайте чаша с обем 250 мл.

Ако използвате различен обем, винаги измервайте всички съставки с една и съща чаша, това е гаранция за успех.

Интересното тук е, че кремът се „крие“ в тестото – понеже няма да го видите, изненадата ще последва, когато отхапете парченце – буквално ще се разтопи в устата ви! Ето необходимите продукти за този Сладкиш-изненада с ванилов крем:

Сладкиш-изненада с ванилов крем
Необходими Продукти:

    1 чаша обикновено брашно
    1 опаковка 

 бакпулвер
1 чаша полугрубо брашно
1 чаша

     мляко
    3/4 чаша кр.захар

    1 опаковка ванилова захар
    1/2 чаша олио
    2 яйца

За крема:

    3/4 чаша пудра захар
    2 чаши заквасена сметана 16% (400 г)
    2 яйца
    1 опаковка ванилов пудинг на прах
    1 опаковка ванилова захар

По избор:

    плодов компот
    пресни малки плодове
    замразени плодове (овкусени със захар)

Начин на Приготвяне:

Първо разбъркайте продуктите за тестото с миксер.

Първо яйца със захар до пяна, след това течни съставки и накрая насипни съставки.
За крема:

Смесете всички съставки за крема (ще използваме пудинг от пакетче, а не сварен пудинг) и разбийте с миксер.
Върху тестото се разпределя кремът с пош или обикновена лъжица (може на зигзаг или на острови).Накрая добавяме плодовете и остатъка от тестото.

Сладкишът може да се приготви и без плодове.Ако използвате плодове от компот, препоръчвам да намалите малко захарта, а също и да ги отцедите хубаво.

Пече се при температура 170 градуса около 45-55 минути. Трябва да се внимава да не загори.

Поръсете готовия сладкиш с пудра захар.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Прави съдбоносен избор Виктор решава за Любомира и Клаудия в утрешния епизод на реалитито Пожар в къщата на Стармър Гъмжи от полиция около дома
Проблем с тока и метрото в Лондон Преустановено е било движението по две линии на метрото Тръмп е готов да отиде в Истанбул, чака се решение на Путин Може да има среща между 4 президенти
Шокиращ инцидент в Германия, замесени са деца 14-годишно момче е прободено много тежко от 17-годишен, друг тийнейджър също е ранен Почина известен бизнесмен Близките му веднага подали сигнал на спешния телефон 112, но пристигналите медици само констатирали смъртта му
Грандиозен скандал: Новиков, сподели, че... Семен пропуска Световното заради неразбирателство със Станка Златева? Президентът подписа указ касаещ Крум Зарков Зарков поиска да бъде освободен като секретар на държавния глава
Тези зодии са магнит за негативна енергия Тези знаци са склонни да бъдат по-интровертни, заземени и отзивчиви към външни влияния  4 медала завоюваха малките каратеки на СК "Бушидо"-Несебър от държавни първенства Всички несебърски състезатели са дебютанти и се представиха чудесно
Напръскаха 11-годишно момиче с лютив спрей заради…паркомясто Семейна разходка приключи с шок и психотерапевт – агресивен младеж посегнал и на бащата, и на детето Осигуряват безплатна почивка за 300 000 семейства Право на ваучери за нощувка имат пенсионерите, семействата с ниски доходи и многодетните семейства