Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

La Ferme Steakhouse – новото любимо място в Бургас (СНИМКИ)

Зам. кметът по финанси Станимир Апостолов, главният редактор на Флагман.бг Катя Касабова и легендарният футболен бос Христо Порточанов прерязаха лентата
Ключови думи: La Ferme, Central Park, стек хаус, ресторант бургас, 8 март, тодоровден

В Бургас вече има място, което обещава да се превърне в задължителна спирка за любителите на истински качественото месо и изискания вкус. La Ferme Steakhouse, първият автентичен стекхаус в града, отвори врати с бляскаво събитие, което безспорно се нареди сред най-значимите светски моменти на сезона.

Разположен в динамичния комплекс Central Park, La Ferme привлича с уютна и стилна атмосфера, съчетаваща модерния лукс с топлината на класическия стекхаус. Официалното откриване в сряда вечер събра ценители на добрата кухня, любители на изисканите коктейли и почитатели на първокласното обслужване. Гостите се насладиха на ексклузивен кетъринг, а кулминацията на вечерта бе празничната заря, осветила в небето над Бургас.

Сред присъстващите бяха истински ценители на добрия вкус – хора, които разпознават качеството, прецизността и детайлите вложени в едно изискано кулинарно изживяване. Техният интерес и ентусиазъм са сигурен знак, че La Ferme Steakhouse е на прага на бъдещи успехи. Гостите приветстваха тази различна за града концепция, която е отражение на световните тенденции в кулинарията и градския лайфстайл.

Гурме изживяване, създадено с мисъл за детайла

„В La Ferme Steakhouse предстоят редица тематични и специални събития. Най-близкото от тях е празничната вечер на 8-ми март, когато ще отбележим едновременно Деня на жената и Тодоровден. Всяка дама ще получи чаша просеко като комплимент от нас, а за доброто настроение ще се погрижи нашият DJ“, сподели главният готвач шеф Николай Янев.

Шеф Николай Янев 

По време на откриването той впечатли гостите с изтънчена палитра от вкусове – ароматни хапки с драконов плод, манго и френско сирене, както и селекция от автентични мезета от ферма „Харман“, доставяни специално за La Ferme Steakhouse. Богатството на вкусове бе допълнено от оригинални мусове, внимателно подбрани морски дарове и изискани напитки, които завършиха вечерта със съвършен баланс на ароматите.

Новото любимо място на Бургас

Под топлия уют на интериора и гостоприемството на домакините, посетителите на La Ferme Steakhouse бързо забравят за делничната динамика и се потапят в свят на вкус, стил и комфорт.

Ресторантът е отворен седем дни в седмицата, а резервации се приемат на +359 883 331 044.

Ако сте ценител на доброто месо, гастрономическите изненади и уютната атмосфера, La Ferme Steakhouse е мястото, което задължително трябва да посетите!

Вижте още снимки в ГАЛЕРИЯТА

Мащабна руска атака по Киев, има загинали Ранени са над 50 човека, поне 2 са жертвите Рибена чорба в чаша за сладолед и таратор с повече лед, отколкото кисело мляко - това са измамите по морето Комисията за защита на потребителите с ясно предупреждение към ресторантьорите
Гунди бе класиран в Топ 100 на най-добрите нападатели, ясно е защо Стоичков не фигурира Лудогорец влезе в групи на евротурнирите след драма срещу хървати Продължения в Разград при сериозно числено преимущество за "зелените"
Очакват се валежи в страната Максималните температури ще бъдат между 25° до 30°, за столицата ще е около 24 Посочиха най-здравословното място за живеене Край морето, според американски учени
На 131 години почина най-възрастната жена в Турция Тя има 7 деца и 110 внука Отиде си голямата германска спортистка Далмайер Тя бе едва на 31 години
Жандармерия пази къщите на евакуираните от Плоски, хората говорят за чудо след пожара Над 300 души са били принудени да напуснат домовете си и още не могат да се върнат в селото Кремъл осъди декларация на българския парламент Размяна на "любезности" между София и Москва
Японската "Баба Ванга" предрекла днешното цунами и коронавируса Ето подробности Олио или свинска мас: Коя мазнина да изберем за пържене? За готвене при високи температури експертите препоръчват да се използват мазнини с висока точка на димене