Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ако имате малко ябълки и овесени ядки, пробвайте тази рецепта за щрудел

Ключови думи: ябълков щрудел, рецепта

Днес ще ви покажем как да направите необичаен овесен пай с ябълки. Тестото се оказва сочно и ронливо с деликатен орехов вкус, а овесените ядки изобщо не се усещат.

Необходими продукти
100 г брашно
120 г масло
150 г овесени ядки
160 г захар
4 твърди ябълки
3 яйца
1 ч.ч канела
Шипка сол
1 ч.ч бакпулвер
1 лимон / портокал

Начин на приготвяне
Всички съставки трябва да са на стайна температура . Комбинирайте топлото масло със захар и сол и разбъркайте добре с миксер на средна скорост.

След като маслото е разбито и олекотено, можете да добавите едно  яйце наведнъж и да разбивате за минута или две на висока скорост .

Комбинирайте пресятото брашно, овесените ядки, канелата и бакпулвера. Разбъркайте всичко добре до гладкост и разбъркайте с кремообразната маса.

Нарежете ябълките на малки кубчета и ги смесете с цитрусовия сок. А кората трябва да се настърга на ситно ренде и да се добави към тестото за вкус. След това трябва да смесите ябълките с тестото.

Намажете формата за печене с масло и разпределете равномерно пълнежа. Трябва да изпечете баницата във фурна, предварително загрята до 180 градуса, за 45-50 минути до златисто кафяво.

Поръсете с пудра захар преди сервиране . И можете да го сервирате както топъл, така и студен! Сигурни сме, че всички парчета ще изчезнат мигновено, а рецептата ще стане една от любимите ви. Добър апетит!

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Сексът с тези зодии е трагедия Те са най-слабите любовници Идеалното тегло според възрастта Какво е здравословно за мъже и жени
Беше просто блъскане, не любов Една жена си спомня как е била обект, а не партньор Това са зодиите, които винаги носят рога: Всички знаят, само те не Те вярват в лоялност, вярност и доживотна романтика
Лято, жега и опасност: Как да разпознаем, че получаваме инфаркт или инсулт Високите температури, влагата и резките температурни колебания повишават натоварването на сърдечно-съдовата система Защо в апартамента ни винаги мирише на лошо Причини, които често пропускаме
Топ 5 зодии, които са въздух под налягане: Големи претенции, малко съдържание Те се мислят за елит, но реалността често ги поставя в графа "самозаблуда" Ето я новата армия на Бойко Борисов ГЕРБ смени лидера на младежката си структура 
Ужасни грешки, които допускаме с хладилника Защо мирише, разваля храна и ни създава проблеми Хвърлих всички препарати, с тази домашна смес за жълти стотинки кухнята ми блести Тази уникална комбинация лесно ще премахне и котлен камък, че и грес
Направих уникална кашкавалена пита и най-накрая затворих устата на свекърва ми, която все ме подценява в кухнята Рецептата е толкова проста, че всеки би се справил с нея Това са зодиите, които все си падат по най-големите боклуци Вижте кои са те