Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Задължително направете тази закуска, готова е само за 15 минути, а топи се в устата

Ключови думи: закуска, флагман, лесна закуска

Днес бихме искали да ви разкрием една от любимите ни рецепти за закуска. Тя се приготвя буквално за „минути“ и винаги се оказва изключително вкусна.  Мислехме, че много хора знаят как да приготвят това ястие, но се оказа, че не е така или тези, които знаят, го правят по доста по-различен начин. Именно заради това решихме да споделим една от любимите ни рецепти. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани, а всеки вкусил от сутрешното ви хапване, ще ви моли за допълнително.

Необходими продукти

3 бр. яйца
1 бр. домат
50 гр. шунка/пилешко филе/пушена наденица (с две думи каквото ви е на сърце)
80 гр. топено сирене
1 стрък магданоз
олио
сол, черен пипер, червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Започваме да готвим и първото нещо, което трябва да сторим е да нарежем месцето, което сме избрани. В нашия случай ще използваме пушена наденица, защото според нас има най-добър вкус с нея.

Нарязваме я на кръгчета и я слагаме да се пържи в предварително загрят тиган, в който сме сложили олио. Запържваме наденицата от двете страни, а след това я изваждаме от тигана.

Сега взимате домата и го нарязвате на кръгчета, които ще запържите в същата мазнина, в която сте запържили и наденицата. Така те ще станат още по-ароматни.

Запържваме доматите леко и от двете страни, може да добавите сол и пипер на вкус. След това отгоре може да наредите кръгчетата наденица или месото, което вие сте си избрали.

Сега разбивате 3 яйца, добавяте сол, черен пипер, червен пипер и подправки, които обичате и ги разбивате добре.

Сега нарязвате топеното сирене на кубченца или поне на сравнително не особено големи парчета.

Сега изсипете яйчената смес към доматите с наденицата и сложете топеното сиренце най-отгоре.

Задушете с капак в тигана за около 5 минутки и сервирайте на масата. Най-отгоре може да добавите зелении – лук, магданоз, копър или каквото обичате вие и семейството ви.

Бон апети! /jenata.blitz.bg

1
Коментара по темата
1.
А. М.
16.09.2024 13:00:50
И отивате на работа в ириса и наманджа
  Добави Коментар
Направи гръмко изказване за Русия От Кремъл отдавна искат мир, твърди Лукашенко Новият папа е голям фен на... Лъв Четиринадесети е привърженик на италианския Рома
Много се харесват Памела Андерсън и Лиъм Нийсън - това ли е новата звездна двойка? Преследва я маниак Мъж тормози Анистън
Продават на загуба Бившата двойка иска да се отърве от имение Спират им парите? Скандал със Семен Новиков и Кирил Милов
Притеснителна информация за Варна Наркотици отведоха трима в арестите Извънредно: Крум Зарков се оттегля като секретар на президента Причината е идеята за референдум за еврото
Задава ли се потоп в областите Бургас и Ямбол  BG-ALERT с предупреждение за опасност Див екшън в Перник Четирима младежи са задържани
Голям проблем с водата в... Село Полковник Серафимово Гръмна бомба за него Ще води "белия балет"