Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Тази рецепта за пилешки рулца Фантазе с пълнеж е истински шедьовър, правя ги както за обяд, така и за вечеря

Ключови думи: пилешки рулца фантазе, флагман, рецепта

Днес приготвяме вкусни пилешки рулца с пълнеж. Тези сочни горещи рулца могат да се сервират както на празнична маса, така и за семейна вечеря, допълнени с гарнитура. Приготвянето е лесно и бързо. Ето необходимите продукти за пилешки рулца Фантазе:

Необходими продукти: 

7-8 бр. пилешки пържоли от бут
70-100 гр. твърдо  сирене по избор (или кашкавал)
2 скилидки чесън
2 с.л. заквасена сметана (може и майонеза)
връзка зелени подправки по избор
1 с.л. растително масло
1 ч.л. сол
1/2 ч.л. червен пипер
черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

За тези рулца използвам пилешко филе от бут. Покрийте го със стреч фолио и го начукайте с чук. Можете да използвате пилешки гърди, като първо ги нарежете по ширина на три тънки пласта. Добавете сол и черен пипер на вкус.

За плънката настържете сиренето на едро ренде, добавете две скилидки чесън, прекарани през преса. Добавете нарязани билки, аз използвам магданоз. Подправете всичко с майонеза или заквасена сметана и разбъркайте. Пълнежът за рулцата е готов.

По желание можете да използвате зеленчуци или пържени гъби за пълнеж. Поставете плънката върху ръба на филето и го завийте на руло. Ако е необходимо, закрепете краищата с клечки за зъби. Повторете процеса с останалите филета.

Вземете тава за печене и я намажете с растително масло. Готовите рулца нареждаме в тавата плътно едно до друго. Можете да го приготвите във  фурната или на тиган.

Сега нека приготвим соса за намазване на рулцата. Към една супена лъжица растително масло добавете половин лъжица чаена сол и половин лъжица сладък червен пипер. Разбъркайте старателно. Намазваме всичките си пилешки рулца с получения сос.

Тавата се поставя в предварително загрята на 200 градуса фурна и се пече 30-40 минути. Извадете рулата от фурната и сервирайте с картофено пюре или друга гарнитура.

Получава се много вкусно и сочно пилешко месо, което буквално се топи в устата.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Мел Би тъне в разкош, омъжи се в катедралата „Сейнт Пол“ Тя пристигна с елегантно бяло Bentley, сияеща от щастие и със внимателно нагласен воал, преди да влезе в храма, за да стане официално г-жа Макфий Костадин Костадинов: Ще сринем еврозоната  Когато "Възраждане" получи властта, ще извади България от нея, каза лидерът на „Възраждане“
Кличко зове за ракети „Таурус“, за да спре терора на Путин Предшественикът на Мерц, Олаф Шолц, отказа да достави оръжието от страх да не въвлече страната си още повече във войната Алчни богаташи щастливи от геноцида в Газа Световноизвестни компании печелят от мъката на хората
Млада жена почина след ритуал с врачка Малко след като напуснала мястото, жената започнала да повръща в автомобила си, където и е настъпила смъртта ѝ от задушаване Трагедия с рибар в канала до Мездра Започнало мащабно издирване, което продължило часове наред
Големи промени на изпитите след 7-ми клас заради слабите резултати Министърът на образованието иска повече практически задачи на НВО Рая Назарян: Опозицията се превърна във фабрика за неуспешни вотове на недоверие Според нея най-интересното от гласуването тази седмица е било отсъствието на ПП-ДБ.
Унгарското село, където стотици мъже загинаха, убити от своите жени В основата на всичко било насилието и арсенът Задържаха шофьора-убиец от Разград Младежът е имал само година стаж зад волана
Шахед - оръжието, което трансформира въздушната война на Путин Русия вече произвежда по 6000 дрона на месец Ози Озбърн сложи край на кариерата си с епично шоу (ВИДЕО) Холивудският актьор Джейсън Момоа скочи в публиката