Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рецепта на деня: Селска лятна манджа със зеленчуци

Ключови думи: манджа, зеленчуци, рецепта на деня

Необходими продукти:

Начин на приготвяне:

Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови, се слагат в тавичка. Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути.

При сервирането поръсвате всяка порция с малко сирене, пише az-jenata.bg.

1
Коментара по темата
1.
Реми
13.06.2023 06:41:11
Туй мойту рататуй
  Добави Коментар
20-годишен страхотен спортист чу ужасяваща диагноза Топич е с рак Фатална катастрофа с моторист На пътя Пловдив-Карлово
Невиждан екшън, пиян мъж прободе с нож полицай в България Пострада още един човек Какво стои зад детската агресия – липса на внимание или психично страдание? Семейството е ключово в развитието на децата
9 души загинаха в храм Ужасна трагедия в Индия 50 мл ракия, сланина и лук: Народната рецепта за желязен имунитет през зимата Тази комбинация не е просто вечеря, а истинска „витаминна бомба“ и имунен щит
Огромен екшън в Пловдив! Прекъснаха Локо-Ботев Наумов е ударен, мачът е прекратен при 1:1 От 4 ноември: Промяна в организацията на движение на АМ „Тракия“ в област Бургас Участъците ще бъдат сигнализирани и обезопасени с пътни знаци
10-годишно дете почина в двора на училище Трагедия в Гърция Ники от Калофер: Господа управляващи, спрете да крадете, живее ми се! Младият мъж от 20 години е напълно парализиран и прикован на легло заради тежкото си заболяване
Бащата на Мъск със сензационно твърдение за отменената среща Тръмп-Путин Хвърли обвинение върху... Ако имаш 3 ябълки и малко канела, направи този сочен сладкиш (ВИДЕО) Тайната на неговата свежест се крие в добавянето на лимонов сок и кора, които перфектно балансират сладостта на ябълките и канелата