Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Баровец вилня в пловдивско заведение, отказа да си плати и сви пари от готвача

Ключови думи: арест, баровец, новини, пловдив

Пловдивчанин преспа в ареста на Първо районно и бе глобен с 500 лева за непристойно държание в заведение.

Преди дни мъжът седнал в ресторант „Сени” в Кючук Париж. Престоят му бил дълъг,като през цялото време се заяждал с персонала. На края на вечерта, когато заведението трябвало да затваря, сервитьорката предала сметката на клиента. Той се ядосал, че искат пари от него и че трябва да си тръгва.

„Смешници, нищо няма да ви платя. Знаете ли кой съм аз. Ще ям и ще пия колкото си искам. Какви сте вие, че ще ви плащам. Ядосам ли се ще стане страшно.“, казал пловдивчанинът на персонала. След редица молби и разговори с мъжът, той се съгласил да плати с еврови банкноти. Поискал да му обменят 200 евро, като готвачът единствено се съгласил. Дал му левовете, но клиента ги прибрал, както и 200 евро. Отказал да даде парите, тъй като го лъжели с курса.

Управата на ресторанта се принудила да повика охранителната фирма и полиция. На място униформените били посрещната с неприлично държание и агресия от страна на клиента. Последният бил отведен в районното, където прекарал нощта.

На следващия ден, вече изтрезнял, „баровецът” върнал парите на готвача, а след това се изправил пред съда. Магистратите го наказаха с глоба по указа за борба с дребното хулиганство. Мъжът отнесе максимална глоба, имайки предвид, че е заявил в съдебна зала, че получава 1500 евро заплата.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те 
Рецепта мечта за козунак! Мек, пухкав, на конци и без месене! Няма никаква разлика с рeзултата от традиционнитe козуначeни рeцeпти, които отнемат часове   Лоша прогноза за времето премества на друга дата откриването на островния сезон, обявено за 4 май Събитието с миди на тенекия и музика на плажа се измества за 6 май
Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Хиляди ще изпълнят площада пред храм "Св. св. Кирил и Методий" за пасхалната служба, ето програмата Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започва в 23:30 часа
Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Хапвайте тази здравословна шоколадова торта без никакви угризения Ще се влюбите във вкуса й
Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко 
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята