Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Всички онемяват, като видят как приготвям картофките с месo

Ключови думи: картофи, месо, рецепта, пиле

Кой не обича да си хапва картофки под различа форма? Вярно е, че вече много хора са заложили на Коледните пости, но днес сме решили да ви покажем едно наистина уникалния ястие с месо. То става много бързо, а визията му е меко казано впечатляваща. Освен всичко всички у дома просто го обожават, защото е много вкусно.

Всъщност за тайната ме отвори една приятелка, която експериментирала и се получило нещо меко казано прекрасно. Вече дори не готвя пилешкото с картофки бо обикновения начин, винаги залагам на точно тази рецепта.

Продукти:

 15 бр. картофи
2-3 яйца
400 гр. месо
180 гр. извара
1-2 домата или готово доматено пюре
подправки на вкус
100 гр. кашкавал

Приготвяне:

Обелете картофите и ги сварете, докато омекнат.

След това излейте водата, а картофките намачкайте, за да заприличат на пюре.

Към сместа добавете малко сол и яйцата. Ако някой иска, сега е моментът и да си добави чесън, аз лично обожавам и винаги слагам.

Поставете хомогенната смес в сладкарски плик.

След това направете малки гнезденца, които ще напълним.

Пълнеж:

Може да запържите месото или да го сварите, а след това го минете през блендера. Добавете му каквито искате подправки.

Нарежете доматите и смелете и тях в блендер. (Ако някой иска може да използва готово доматено пюре).

Комбинирайте месото и доматеното пюре. 

Добавете изварата и посолете.Разбъркайте всичко добре, до постигането на хомогенна смес.

След това с една лъжичка напълнете гнездата със сместа от месце и доматки.

Отгоре настържете кашкавал.

Бутнете във фурната на 230 градуса за 10-на минунтки.

Резултатът е уникален. Може да сервирате както у дома а близките си, така и да поднесете на гостите си, защото визията на ястието е ефектна./jenata.blitz.bg

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Вече е ясно: Камерите в училището гледали точно над писоарите Самият Александър Евтимов ги е купил със свои средства На час по 15 жени в Германия стават жертви на насилие от партньор Няма място за всички жени, бягащи от насилие
Трите най-добри рецепти за содена питка за Бъдни вечер Рецептите, които предлагаме, са много лесни и не би трябвало да представляват трудност дори за начинаещи Идва сибирски студ Очакваме температури до -20 градуса
Слави Трифонов: Ако реша да уволня някого, а на ПП-ДБ не им хареса, те ще направят протест под офиса ми, така ли? За да не се правят вредни илюзии, ще припомня, че аз не съм бил служител на bTV като Цънцарова, каза той Хонорарът на Азис за празниците удари 25 бона 20 хилки удрят Преслава и Галена, следват ги Меди, Мария, Теди Александрова и Джордан
Джан-Микеле пребил Габриела и я напуснал След края на Ергенът двамата активно демонстрираха връзката си Виктория Петрова се е омъжила тайно? Мистериозният й мъж е богаташ
Стотинка или евроцент – каква да бъде паричката в празничната питка Домашно приготвената питка със скритата в нея монета, освен че носи личен късмет, е и символ на берекет Киселова: Ще подкрепим кабинет, ако Борисов не е премиер и „ДПС-Ново начало” не участва в коалицията Бившият председател на парламента говори за кабинет 222А, „домовата книга” за служебен премиер и насилието в Народното събрание
Това е най-вкусната разядка за Бъдни вечер Днес ще ви споделим за една необикновено вкусна разядка, която се е приготвяла от нашите баби на този ден Трагедия край Варна: 18-годишна шофьорка загина, след като се вряза в тир Колата е поднесла, навлязла в лентата за насрещно движение