Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Всички вкъщи полудяха по тази лятна селска манджа

Ключови думи: лятна селска манджа, рецепта за лятна селска манджа, флагман, лека храна за лятото, какво да готвим през лятото

Лятото е време за повече разходки, планина, море. За готвене почти не остава време, а и в жегите не е препоръчителна тежката храна. Днес ще ви представим рецепта за манджа, която се приготвя много лесно и е много лека. Това е лятната селска манджа. 

Уверяваме ви, че всички вкъщи ще полудеят по нея. Подходяща е дори за неканени гости, които също ще си оближат пръстите. 

Ето и какви продукти са необходими:

4 моркова ; 4 тиквички; 3 патладжана; 1 връзка лук ;1 връзка чесън; 7 червени чушки; 7 зелени чушки; 1 кг домати; няколко стръка магданоз; 150 г сирене; сол, черен пипер ;4-5 яйца; 50 мл олио

Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и се задушават в малко мазнина. Когато са почти готови се слагат в тавичка.

Върху тях се чуква по едно яйце и се запичат в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. При сервирането поръсваме всяка порция с малко сирене.

Източник: Az-jenata.bg.

8
Коментара по темата
8.
НЕ СТАВА
15.06.2020 19:46:29
Нищо с тиквички НЕ МОЖЕ да ме подлуди.По-добре салата.
7.
Ilen
15.06.2020 13:52:57
Tези продукти май са за консерва.
6.
Гошо
14.06.2020 21:49:23
Направете си една хубава салата!
5.
Зорка Владимирова
14.06.2020 21:29:18
Искам да си поръчам хранителната добавка, но живея в Лондон. Написах моят телефон но го отхвърля, затова написах българскивт телефона на снаха ми. Записах моят имел моля пишете ми на него. Благодаря предварително
4.
292
14.06.2020 15:57:56
Мерси, предпочитам манджа от която няма да полудеем, а ще се нахраним.
3.
Мдаа
14.06.2020 13:13:49
Моята е по лесна и по вкусна. Няколко чушки сиврия нарязана на едро и нарязана глава лук в тиганя с олио и на котлона. Като омекнат 3 средни домата на парчета. Сол и захар на вкус. Чуквата три четири яйца и ги разбърквате като внимавате да останат полутечни. Бързо махате от колона и пресипвате в друг съд. Важна е косистенцията затова се прехвърля. Хапва се с пресен топъл хляб и айрян.
2.
Бургаски
14.06.2020 13:01:40
Много продукти, много труд, много време, Благодаря.Ще си ударя една пържола на тиган.
1.
Джендър Джендъров
14.06.2020 12:48:24
Ако са полудели - не е на хубаво. Трябва да се лекуват.c
  Добави Коментар
Торнадо в близост до Родопите На много места се съобщава и за градушка, с големина на лешник МВнР: Българите в Грузия да избягват големи събирания При нужда да се обръщат към българското представителство в Тбилиси
Оперирали Цецо Елвиса заради трудова злополука с жена Тръгва на мащабно турне из България България е на последно място по продължителност на живота в ЕС В Европа е 81,5 г., а у нас - 75,8 
Кошмар в небето за куп българи, тръгнали към Санторини След няколко часа изчакване на летището в гръцката столица самолетът е пренасочен за връщане към София заради лошите метеорологични условия Пети мандат президент: Путин официално встъпва на 7 май В Кремъл тече трескава подготовка 
Сняг заваля на Боровец и Алеко Температурата падна до минус 2 градуса Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години
МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол Съставени са 3253 фиша и 801 акта  Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица