Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новото меню на ресторант „Етно“ е пълно с любими сезонни изкушения (СНИМКИ)

Сега е сезонът на туршииките, на месните деликатеси, на киселото зеле, на червеното вино. В ресторант „Етно“ също знаят това и готвят всичките ни любими сезонни блюда
Ключови думи: ресторант Етно в Бургас, зимна трапеза, рецепта за печена тиква, домашен суджук на жар

С настъпването на зимните дни неизбежно ни се прияждат от онези традиционни за нашата кухня блюда, които сервират на трапезата нашите майки и баби по това време на годината.

От малки знаем, че сега започва сезонът на туршииките, на месните деликатеси, които добре осолени са чакали до сега в избата да им дойде реда, сега е сезонът на киселото зеле, на червеното вино и на огъня в камината. В ресторант „Етно“ също знаят това и готвят всичките ни любими сезонни блюда.

В зимното меню ще откриете:

Запечен качамак с масло, домашен суджук, манатарки и праз
Спаначени кюфтенца с хрупкава сусамена коричка и дзадзики
Свински ребърца печени на бавен огън с пушени картофки и туршиика
Талиатели с домашен суджук спанак и манатарки
Абсолютната класика – Запечен на жар домашен суджук с пържени картофки и лютеница
Патешко магре с ризото с кисело зеле, праз, бекон и сос Грейви
Топъл бахур върху пържен праз и кисело зеле с червен пипер
Шоколадова торта с круши и маскарпоне

И този път компромис с качеството на продуктите, използвани за приготвянето на ястията, не е допуснат. В „Етно“ готвят с подбрани пресни продукти от доказани производители.

През цялата година в триетажния ресторант се организират фирмени тържества, именни дни, юбилеи и частни партита. „Етно“ разполага със самостоятелна зала с 50 места, а за доброто настроение на гостите може да се погрижи и DJ. За подробности и резервации тел.: 088 787 7966.

Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна
Какви ястия да сложим на Великденската трапеза Празникът не може без десерт Запечатаха фирма, произвела козунак с батерия Сладкишът е бил купен от голям супермаркет в столицата
Тони Стораро събра Емрах и Веси Легендарният изпълнител толкова харесал ослепителната брюнетка, че я поканил да танцува с малкия му наследник на предстоящия му юбилеен концерт Президентът пожела здраве, мир и любов във всеки български дом На Великден нека си пожелаем и вяра и сили за достойни дела, написа държавният глава
Колко яйца е безопасно да ядем по Великден? Начинът, по който яйцата се приготвят, може да влияе на тяхната безопасност Слънце за Великден и Гергьовден Жега в първите дни на предстоящата седмица
На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа 5 неща, които мъжете искат силно Бъдете честни и открити в отношенията си
Китайско-руски учения край Тайван предизвикват тревога в САЩ Това съобщи хонконгският вестник South China Morning Post Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад