Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новото пролетно меню на ресторант „Етно“ в Бургас очарова с разнообразие и оригинални рецепти

За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители
Ключови думи: ресторант Етно, пролетно меню, ресторант в центъра на Бургас

Романтичният триетажен ресторант “Етно” в самия център на Бургас сюрпризира посетителите си с нови кулинарни предложения.

В новото си пролетно меню от ресторант “Етно” не изневеряват на изградените традиции и са подготвили отлични предложение съобразени със сезона и кулинарните тенденции.

И този път компромис с качеството на съставките в блюдата не е допуснат. За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители.

Сред новите бестселър предложения на ресторант "Етно" са: „Табуле с черноморски миди и цитросов дресинг“, „Пролетно ризoто с коприва, спанак, аспержи и пармезан“, Пушени чеснови картофки със сирене, „Агнешко печено с млади картофи, зелени бобчета и пресен чесън“, „Френска селска торта“ и др.

Нежни пилешки гърди пълнени с бекон и кашкавал на жар с гарнитура от киноа, спанак, моркови и домати
Във вълшебната пъстра чиния на "Етно" са се сгушили крехко, бавно мариновано свинско бон филе с топящи се опушени картофки, дребни лукчета, спанак и чери домати
Френаска селаска торта

Градината на ресторант „Етно“ вече очаква любителите на слънчевите лъчи. Още с първите пролетни дни, клиентите на заведението имаха възможността да се порадват на хубавото време, опитвайки от новите кулинарни предложения.

Уютната атмосфера в ресторанта привлича гостите и предразполага към приятни разговори
В "Етно" е обърнато внимание на всяко кътче от интериора, в която и част на ресторанта да се настаните ще се чувствате удобно и комфортно

 

Очакваме и другия ресторант от веригата - “Розе”, който години наред попада в списъка на специализираното списание “Бакхус” за заведение с най-добро обслужване, най-добри напитки и кухня в България, скоро да отвори врати.

От ресторант „Розе“ повдигнаха леко завесата и ни издадоха, че в момента се готви новото меню за лятото и текат довършителни дейности по обновения интериор на заведението.

Шерцингер гледа българско предаване Направи й впечатление пантомима Гери от Игри на волята потъна в скръб (СНИМКА) Инфлуенсърката загуби майка си
Какво се случва с Крисия и Никола Цолов? Гаджета ли са? В Национален парк „Пирин“ откриха мъж, обявен за починал преди години Служители на парковата охрана открили мъжа, който проявил агресия, когато му били поискани  лични документи за да му бъде написан акт за нарушението
Не купувам безобразно скъпата Нутела, а си я приготвям сама у дома от обикновени банани: Здравословна и вкусна! За разлика от класическата Нутела, тя не съдържа палмово масло или рафинирана захар Тази течност може да предотврати редица здравословни неприятности Какаото е много полезно, сочат експерти
Тайна съставка прави перфектни тези палачинки Рецепта без дупки за солен и сладък пълнеж! Масова стрелба до България Има жертви в Гърция
Подарък за учителите в Деня на будителите: Увеличават заплатите им Kонкретните параметри все още се обсъждат със синдикатите и директорите, посочи министърът Сърбин с гръмко изказване за Мони Николов Подчерта, че Симеон е бижу в спорта
Вкусна, топла и ароматна гъбена супа с пиле Идеална за студените есенни дни Наводнение във Варна Получиха се водопади