Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Вижте килъра от Страсбург, 350 души издирват Шериф Шекат (СНИМКА)

Ключови думи:
Шериф Шекат е 29-годишният мъж, когото френските власти издирват за терористичния акт в Страсбург. Снощи Шекат откри стрелба по Коледния базар в Страсбург, уби трима души и рани 12.

Властите казват, че заподозреният е бил познат на разузнаването като потенциален риск за сигурността и преди снощните събития.

Предполага се, че Шекат е избягал с такси след стрелбата снощи. Бил е ранен от военни, реагирали на стрелбата в центъра на града.

Над 350 души продължават да издирват стрелеца.

Шериф Шекат е бил роден в Страсбург, но е от марокански произход. Имал е криминално досие, предава британският "Standard". Бил е под наблюдение по подозрения, че се е радикализирал.

Мотив за снощната стрелба не е известен, но френските власти започнаха разследване за терористичен акт и вдигнаха нивото на тревога.

Във Франция в списъка на заподозрени в риск са 26 000 души, те влизат в т. нар. "Фиш S".

От тях за 10 000 души се вярва, че са се радикализирали, в салафистки джамии в страната или в чужбина.

Франция продължава да е с висока степен на тревога след атаките от 2015 и 2016, когато бяха убити повече от 200 души.
1
Коментара по темата
1.
007
12.12.2018 13:09:57
"Вижте килъра от Страсбург"

Че какво да го гледаме тоя? Из нашенските гета е пълно с такива муцуни, които освен това излъчват и специфична миризма. Сега, като видят снимката нашенските органицации от рода на Хелзинкският комитет ще се активират да му опазват правата, независимо преди това колко хора е застрелял и колко баби разчекнал и заклал.
  Добави Коментар
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя! Частични ремонти, заледявания и временни забрани за движение на тежкотоварни камиони ще усложнят трафика преди празниците 18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка Църквата почита свети Модест Йерусалимски - символ на вяра, мъдрост и лична отдаденост
Мъгливо начало и слънчев край: стабилно време в четвъртък с до 13 градуса След слънчев край на традиционната работна седмица, уикендът ще донесе облаци, дъжд и спад на температурите Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая" След романтичните сцени пред камерите, риалити двойката разкри какво се случи между тях в реалния живот
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам СЗО предупреждава за по-ранна и агресивна грипна вълна в Европа с високи нива на зараза в 27 държави Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването Холивудската звезда впечатлява с дисциплина и постоянство, като залага на силови тренировки вместо на краткосрочни диети
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30" Елитният съдия от родната лига намира признание не само на терена, но и в света на високите финанси и технологиите Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти Разкритията идват в ключов момент за тима на Флик, който е начело в класирането, но се изправя пред вътрешно напрежение
Благомир Коцев обвини системата в репресии срещу опозицията след ареста си Той твърди, че действията срещу него са част от политически сценарий, целящ сплашване на неудобните кметове и овладяване на местната власт 5 често срещани родителски грешки по празниците и как да ги избегнем Претоварената програма и високите очаквания често развалят магията на празниците за децата
Мали кипи: Мустафа Сангаре от Левски не е повикан за Купата на Африка Въпреки отличната си форма с екипа на Левски, таранът не попадна в състава на Мали за турнира в Мароко и това разпали полемики в страната му Може ли да печем замразени пържоли на скара: какво да знаем преди да опитаме Поставянето на замразено месо директно на грила не е табу, но изисква точна температура, търпение и техника, за да избегнете разочарования