Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Готвят на живо в хотелите по Южното Черноморие (ВИДЕО)

Готвенето на живо пред клиента е разликата, която прави качеството, каза главният готвач Ивайло Димитров
Ключови думи: храна, хотел, готвене на живо, Димитър Маргаритов, БАБХ – Бургас, Георги Митев, потребители,

Практиката останалата храна в хотелите по Черноморието да не се изхвърля, а да се използва за приготвяне на ястия за следващия ден остава в миналото. Пред камерата на бТВ главният готвач Ивайло Димитров, който работи в кухнята на една от големите бази по Южното Черноморие, където са настанени над 1000 души, обясни, че живото готвене пред клиента е разликата, която прави качеството.
„Изключено е при нас вчерашната вечеря да се превръща в днешен обяд. Работим само с качествени и проверени доставчици. Не можем да си позволим да даваме некачествена храна на нашите гости, защото са ни много скъпи“, уверява готвачът. Стремим се да не остава много храна, защото е грехота да я хвърляме, добавя той.
Работим с лице към клиента, за да види как се приготвя и че е топла, подчерта Димитров.
Шефът на областната дирекция по безопасност на храните д-р Георги Митев пък съобщи, че от началото на летния сезон са направени 2900 проверки на юг и на север от Бургас, а нарушенията са толкова малко, че са съставили едва 110 акта.
Ней-честите нарушения са заради липса на регистрация, уточнява директорът на БАБХ – Бургас.
В студиото на „Тази сутрин“ шефът на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов, който днес има рожден ден, каза че по Черноморието все още се предлагат високоградусни ментета. Добрата новина е, че не са опасни, но пък някои от тези напитки са с по-ниско качество, заяви рожденикът.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Странен въпрос втрещи мрежата: Изневяра ли е сексът с проститутка?  Не, бе - утринна зарядка е, коментира един от възмутените и съветва жертвата да потърси утеха в прегръдките на жиголо  Разсъблече се и запали пожар Водещата на "Островът на 100-те гривни" Диляна Попова сподели, че имала едно и също гадже със сестра си няколко месеца
Вкараха Андреа спешно в болница Феновете й са в потрес, надяват се да не е пипнала коронавирус Гамени крадат гайки от джантите в Пловдив, стотици животи са застрашени Има опасност гумите да изхвърчат в движение
Златка и Дънди: "Хелс Китчън" е истински ад Всеки път имахме таймер, което допълнително увеличаваше стреса, споделя бургазлийката Съпруга се разрови в телефона на мъжа си и животът й се преобърна на 180 градуса  Не мисля, че има някакъв начин да се справим с това, признава съсипаната жена
Галена по бански в скъп хотел Певицата показа и в каква топ форма е Наводнение взе над 100 жертви  Наводнението в Конго е причинено от проливните валежи и силните ветрове, които са довели до преливането на река Касаба
Зеленски към Путин: Украйна е готова за преговори „Целият свят чака това от много дълго време", заяви украинският президент Всяко четвърто дете е с психически проблеми Начинът на живот със стрес и социални медии води до стряскащата статистика
Сгафи жестоко Българският посланик смята, че НАТО остава ключов играч в глобалната сигурност, адаптирайки се към новите геополитически реалности, като същевременно остава последователен в основните си принципи на колективна отбрана За нищо на света не съхранявайте този продукт в хладилник Някои продукти изискват специфични условия за съхранение, за да се запазят в най-доброто си състояние, както по отношение на вкус, така и по отношение на безопасност