Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Защо умират все повече хора от рак у нас! Вижте зловещата истина

Розово е, защото е напоено с опасната отрова натриев нитрит
Ключови думи:
Разследване на руски журналисти показва жестоката истина за месото, което ядем всеки ден и което ни трови. Търговците сами знаят формулата - цветът продава! Заради това производителите не се колебаят да му предадат добър вид, независимо че ще навреди на човешкия организъм. За тях обаче няма проблем, защото им носи печалби.

Във филма се разказва как през 2015 година здравна организация добавя продукта в списъка на неблагоприятните продукти, тъй като в ДНК-то се съдържа вещество, което може да развие рак. 

Проведени са множество кампании, за да бъде отстранен рискът, въпреки че това ще повлияе на продажбите. Играта обаче не по правилата се превръща в нормално нещо.

Фирма, която произвежда месо, твърди, че нищо не крие по време на фабричното пакетиране на продукта. Месото се нарязва по специален начин и се получава нежни розови парчета, в кръгла форма. Машина обаче добавя специален разтвор към месото, който съдържа специфичен елемент.  При заводското производство се добавя соли и натриев нитрит, известен като Е250 .

Натриевият нитрит увеличава срока на годност на продукта, предпазва от бактерии и придава свеж апетитен цвят и вкус на месото. Именно затова цветът му е розов, а не кафяв, тъй като покупателността пада.

Проблемът обаче е, че натриевият нитрит влияе на здравето. Съществуват подозрения, че добавките могат да способстват за развитие на тежък рак. След като става ясно, че химическият процес оказва влияние на здравето на човека, в Холандия започват да изследвания, доказват, че химическият елемент води до мутиране на клетките и до развитие на рака.

Направен е експеримент в рамките на 15 дни, при който се установява, че заради месото, съдържащо натриев нитрит, показателите в тялото на човека се увеличават няколко пъти.


6
Коментара по темата
6.
погребално бюро "Бай Стоян"
27.07.2017 17:04:48
Заради много алчност, злоба и омраза.. Мъдрите са казали, че тези емоции са причина за рака..
5.
*********
26.07.2017 14:44:12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
DJARO
26.07.2017 14:10:15
Za6toto s POZVOLENIETO na Upravlqva6tite se slu4va vsi4ko tova -GERB tiq podlogi sa ANTIBULGARSKA partiq,za6to ne se STIMULIRA BULGARSKOTO PROIZVODSTVO,vsi4ko se vnasq otvan 10ka4estvo hrani konsumirame TOVA E SAMATA ISTINA...za A merikanskite GMO-FABRIKI pak se mlukna duma ne se obelva moje i da sa gi pusnali v BG,toi Boiko ne moje da otkaje nito na AMerikanzite ,nito na Bruxel,sam si go prizna-naskoro,Sudjukgate...da otvli4a horskoto VNIMANIE....da kajt koi politizi sa bili FINANSIRANI OT KTB....spisaka da izvadqt.6et stane MNOGO INTERESNO....tam Zvetan Vasilev go glasqt da go hvarlqt KURBAN,kakto JIVKO MARTINOV tehniq ZV.ZVETANOV po4na da ZAMAZVA POLOJENIETO...i nego KURBAN go HVARLIHA...6toto po4naha da im smardqt SHEMITE
3.
...
26.07.2017 13:52:26
А хората от Балкана, които не си купуват месни продукти, защо се разболяват от рак?
Да не забравяме, че натриевият нитрит спасява при отравяне с цианид.
Това, което ни разболява е стреса, въздуха който дишаме, почвата "обогатена" с чернобилски цезий, а всичко останало като консервантите, цигарите и алкохола са капка в морето.
Не убиват само те, а комплексната атака срещу организма от всичко, което пием, ядем и най-вече дишаме под ежедневен стрес. Освен това имунната ни система е толкова натоварена да се справя с все по-новите целогодишни вирусни щамове, че не и остават сили да се бори с раковите клетки.
Спокойствие и сезонни плодове и зеленчуци, като не се прекалява с нищо и не се смесват много видове храни. Само така можем да си помогнем, доколкото успеем. Защото можем да изберем какво да ядем и пием, но не можем да спрем да дишаме!
2.
*********
26.07.2017 13:26:41
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Георги
26.07.2017 13:08:44
Първо, консервантът е натриев нитрИт. Има го във всички преработени меса като шунки, колбаси, кренвирши, кюфтета и подобни. Дотук нищо ново.
Не съм виждал да се влага в охладени или замразени меса. Обикновено те се опаковат като се изтегля въздуха от опаковката и се напомпва опаковъчен газ от определено съотношение на кислород и въглероден диоксид, като така месото не се окислява и се запазва свежия му цвят.
  Добави Коментар
Руски инфлуенсърки заради видео край Сочи Снимали го на фона на украинска атака Влак с над 200 пътници се блъсна в паднало дърво в Германия Няма пострадали
Българи от Виена на вълнуваща среща в Дома на писателя в Бургас Почетен гост на театрално-музикалния спектакъл ще е директорът на Изпълнителната агенция за българите в чужбина Райна Манджукова Колко опасни са 75-годишните шофьори Според немско издание те дори може да намалят рисковете от катастрофи по пътищата
Ферма на ужасите - убиха две жени и ги хвърлиха на прасетата Жестокост в ЮАР Баба от Хисаря даде 18 бона на ало измамник Полицията залови посредника, взел парите
Голям купон на рождения ден на Тони Стораро, Азис и Софка го изненадаха Танцьорка вдигна градусите на настроението Цяла година без смъртен случай на пътя в голям европейски град В Хелзинки са отличници
Румънецът, причинил катастрофата с шест пострадали, излиза на свобода срещу 20 000 лв Сумата трябва да бъде платена в тридневен срок Конър Макгрегър с шампионския пояс на MAX FIGHT Ирландската звезда на UFC гордо позира с шампионския пояс на неговата яхта
Експерт изчисли смъртоносната доза пиене Изследването звучи логично, макар че много футболни фенове от България биха го оспорили с видео и снимкови доказателства и свидетели Заспа или не заспа - колко пари плащаме на този депутат на месец Народните представители са баровци финансово