×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник


Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник
Ивайло Вълчев се обяви и против пакта за миграция и подчерта, че ще се бори срещу "авантюристично либералните" политики в следващия ЕП
16 Май 2024, Четвъртък, 14:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН

„Зелената сделка убива индустрията на Европа. Ще превърне континента в туристическа дестинация – едно магнитче за хладилника, което не произвежда нищо и е зависимо от всички“. Това заяви в Бургас водачът на евролистата на „Има такъв народ“ и първи в листата за парламентарните избори във Втори МИР Ивайло Вълчев.

На брифинг в БТА той посочи, че ИТН ще провежда консервативна политика в следващия европарламент, ще настоява за преразглежда на зелената сделка и пакта за миграция.

„България ще загуби минимум 30 хил. работни места, важна част от своята индустрия и енергийната си независимост. Зелената сделка, такава, каквато е плод на идеология, а не икономически разум. Заради отделните й разпоредби страда индустрията на цяла Европа – произвежда се много по-малко и континентът става зависим от външния свят – Изтока, САЩ, Китай.  Заради това ние гледаме на тази сделка като нещо, което потиска големите индустрии, но и директно удря върху малкия и среден бизнес, тъй като му налага безумни ограничения, достигащи до абсурди. Така Европа се деиндустриализира. Превръща се в красив континент, който е туристическа дестинация – едно магнитче за хладилника, което обаче не произвежда почти нищо и е зависимо“, каза Ивайло Вълчев.

Той очаква следващият състав на Европарламента да е по-консервативен и не толкова „авантюристично либерален“. Силното присъствие на консервативни формации ще подпомогне не само за преразглеждане на зелената сделка, но квотите за внос/износ на земеделска продукция за България, смята Вълчев.

Водачът на евролистата на ИТН постави и друга важна тема – нелегалната миграция.

Против влизането на НПО-ата в политиката за работа с деца, се обяви Ивайло Вълчев, водач на листата на ИТН за 2 МИР в Бургас и водач на евролистата на партията. Ивайло Вълчев е син на почетния гражданин на Бургас Ваньо Вълчев 

„България сама прие такива ангажименти за Шенген, каквито за другите не важат и позволяваме да бъдем дестинация, която да поеме голяма част от нелегалните мигранти. Знаете, че скоро ще влезе в сила новото споразумение за миграцията, в което е описан механизмът за взаимопомощ. Той позволява всяка европейска страна да плати, за да може нелегалните да останат в друга страна. Смятаме, че някои политици биха вкарали България доброволно в тази схема, за да вземат европейски пари – по 20 хил. евро на приет мигрант“, допълни той.

Ивайло Вълчев подчерта, че ИТН е консервативна формация, която ще се бори  законодателно ниво държавата да поеме своята отговорност за развитието на семейството.

„Българската държава досега отсъпва това право на неправителствените организации и се получава така, че децата ни на най-ранна възраст са изложени на идеи, които за нас не са нормални“, обяви Вълчев.  „Ние вярваме, че България трябва да е в Европа, но Европа, която е полезна на всяка една от съставните си части, а не на чиновниците“, допълни още той.

По отношение на българския парламент, където ИТН бе сериозна опозиция, Ивайло Вълчев подчерта, че са успели да спрат голяма част от законопроектите, които са счели за нередни

Вижте още във видеото:

Общинският съветник Тодор Иванов е трети в листата на ИТН, но е потенциален депутат, защото водачът Ивайло Вълчев се очертава да влезе в европарламента, а вторият – доц. Силви Кирилов е начело в 26 МИР София.

Тодор Иванов спечели доверието на ръководството със своята лоялност през годините и последователност. Малкоизвестен факт е, че той прави последните кампании буквално на мускули и успява да постигне добри резултати. По инициатива на Тодор Иванов и Ивайло Вълчев в парламента се повдигна и важната за целия туристически бранш тема за летище „Бургас“.

„Нито един от бургаските депутати не пожела да влезе заедно в тази борба, по наше мнение с държавата, а не с концесионера, защото концедентът е този, който може да поставя условията. Ние се разровихме в концесионния договор и видяхме, че през целия този период концесионерът е отправял исканията към държавата и те винаги са уважавани“, допълни Тодор Иванов.

Вижте още във видеото:

Общинският съветник от ИТН Тодор Иванов е с реални шансове да стане депутат от 2 МИР Бургас
Вторият в листата доц. Силви Кирилов е водач в 26 МИР София, откъдето вероятно ще влезе в 50-ото НС

 




Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 4
България Всички новини
200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори