×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.Бг! Вижте имената на всички нови автобусни спирки в Бургас


Само във Флагман.Бг! Вижте имената на всички нови автобусни спирки в Бургас
Новата транспортна схема трябва да влезе в сила от юни месец
16 Април 2016, Събота, 11:58 ч.
Автор: Автор: Тони БЕЛОВ, Снимка: Община Бургас

В автобусите ще има електронна лента, която ще се изписва коя е следващата спирка






Автобусните спирки в Бургас ще получат свои имена със стартирането на новата транспортна схема в града. Проверка на Флагман.Бг разкри какви ще бъдат те. Така по бързата автобусна линия между "Меден рудник" и "Изгрев" те са по следния ред - терминал "Меден рудник", "Бадемите", "Развая", "Захари Стоянов", "Езеро Вая", "Спортна", "Терминал Юг", "Тройката", "Александровска", "Стефан Стамболов", "Зорница", "Никола Петков", "Велека", "Добри Чинтулов, "Акве Калиде", терминал "Изгрев".

Между "Славейков" и "Меден рудник" имената са: терминал "Славейков", "Янко Комитов", "Антон Страшиморов", "Тракия", "Младост", "Зорница", "Стефан Стамболов", "Александровска", "Тройката", "Терминал Юг", "Спортна", "Езеро Вая", "Захари Стоянов", "Развая", "Бадемите" и терминал "Меден рудник".

Улеснение за бургазлии ще има в автобусите, където на електронна лента ще се изписва коя е следващата спирка. На самите тях също ще бъдат изписвани имената, не само на български език, но и на английски. Новата транспортна схема трябва да влезе в сила от юни месец тази година. Предвидено е служители на Община Бургас и ОП "Бургасбус" да помагат на бургазлии с новостите, докато свикнат с електронната система.

Имената на спирките са приложени в докладната за приемане на промени в транспортната схема на Община Бургас и утвърждаване на тарифната политика. Решението трябва да бъде взето на престоящото заседание на Общински съвет-Бургас в края на този месец.

В категории: Бургас


Автор
22
Коментара
Флагман.БГ Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ 04/05/2024, Събота 16:36 0
22
Коментара по темата
22.
Мъфито
16.04.2016 21:10:09
2
6
Искам спирка на мое име толкова съм допринесъл за изгрев
21.
ДО № 14
16.04.2016 20:55:36
5
5
Ееее, не се изтрайваш, келеме такова !!! Не стига, че си неграмотен (как написа всичко без една запетая или точка?? ), ами и викаш, караш се (писането с главни букви е точно това!). И да те науча - няма такава дума "камбъри" в нашия език - казва се "кабар (-и)". КАМБЪРИТЕ са в твоята глава :)))
20.
;]
16.04.2016 19:22:31
4
9
Спирки Батка1 батка2 батка3......батка 127 и така до края на управлението на ГЕРБ и нейния Чико Кмет-Слънце
19.
аман
16.04.2016 19:14:12
2
16
Предлагам само 1 -една кола да е с платено от нас гражданите-тази на кмета на мястото пред общината.Всички други общинари да се плащат синята зона.Да ги видим тогава как ще я измислят новата транспортна схема ,като трябва да плащат за синя зона от своя джоб.Тогава някой ще се качат май на автобусите- ще се качват на първа врата,ще си чекират картите ,ще им мирише на пот и вкиснато,ще ходят люшкайки се от единия край до другия на автобуса за да слязат.Ей тогава да ми говорят тези ченовници.А те на автобус не са се качвали,ама акъл дават.Аман !
18.
кофти матрял
16.04.2016 19:12:19
3
18
Супер, браво кмете, а къде отиват 300-те коли, които в момента са паркирани в бъдещите бус ленти на Разделителна в Славейков.
17.
седемнайсети
16.04.2016 18:44:20
6
11
Единайсети, хич не се мори да им наливаш мозък. Това е кауза пердута, .... дори не ми се пише, жалка картинка. За щастие не всички са така и има хора, които оценяват и се радват на нещата, направени в града. Далеч съм от мисълта, че всичко е направено по най-добрия начин и има много неща за изглаждане. Но важното е, че се прави нещо....
16.
Само от М. Рудник пишат на маймуница
16.04.2016 18:30:33
11
9
До 14 ,аз пък си мисля, че ти си див селянин обиколил тук таме (едва ли) мрънкащ безполезен, негативен. Ние догонваме белите държави, не сме измислили ний топлата вода, но някои акъла им е в кенефа на двора още. Комунизма ви научи да мразите, да мрънкате, да духате, а не да бачкате. И така възпитавате и децата си. Да трошат, да серът, защото нашто сипе наше, чуждото е общо
15.
до 9
16.04.2016 18:06:55
0
11
ОСВЕН ДА Я КРЪСТИМ "БАНКА АНТИНАРИ"
14.
до 11
16.04.2016 18:04:53
9
20
СЕЛЯНИН СИ ТИ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ СА МИНАЛИ ПО ЕВРОПА КАТО В БУРГАС ТАКЪВ ОБЪРКАН ГРАД НЕСЪМ ВИЖДАЛ НИКЪДЕ КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ КРАСИВИ НЕЩА СЛЕД КАТО ВЕЧЕР СЕ ПРИБИРАМ И ОБИКАЛЯМ 30 МИН.В КВАРТАЛА ДОКАТО НАМЕРЯ МЯСТО ДА ПАРКИРАМ ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМ СРЕЩУ 200 ЛВ.ДАНЪК И ПАЯКА ВЪРВИ НЕПРЕКЪСНАТО НАОКОЛО УЧИЛИЩЕ ,УНИВИРСИТЕТ И ОЩЕ КУП ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИЙ КОЙТО НЯМАТ НИТО ЕДНО ПАРКОМЯСТО ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ТЯХ П.ЧУБАНОВ СИ ОПЪВА НАЕМА ОТ ПАРКИНГА А СТУДЕНТИТЕ СИ ПАРКИРАТ КОЛИТЕ ПРЕД БЛОКА В КОЙТО АЗ ЖИВЕЯ ВЕЛОАЛЕЙТЕ В КОЙТО ПОТЪНАХА МИЛИОНИ 99% НЕИЗПОЛЗВАЕМОСТ ДАЖЕ НЯКОЙ ОТ ТЯХ УНИЩОЖИХА МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ ТОВА ЛИ Е КРАСОТАТА, ТИЯ ГОЛЕМИ И ШИРОКИ БУЛЕВАРДИ С ПО 2-3 ПЛАТНА СТАНАХА ТЕСНИ УЛИЦИ НАПРАКТИКА С ПО ЕДНО ПЛАТНО ЩОТ ДРУГОТО Е БУСЛЕНТА ИЛИ БУССПИРКА ЗАЩО И ТЕЗИ БУСЛЕНТИ ЗАПОЧНАХА ДА ГИ РАЗКРОЯВАТ ЗАЩОТО ВЪОБЩЕ НЯМАТ МЯСТО В ГРАДА И СА НЕПРАКТИЧНИ А ТЕ СЪЩО ПОГЪЛНАХА МИЛИОНИ
К А М Б Ъ Р И Т Е ТАЗИ АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ ЗНАЕШ ЛИ В ЕВРОПА КЪДЕ ГИ ПОСТАВЯТ И ТО НЕНАВСЯКЪДЕ ЗАЩОТО ИМА КАТАСТРОФИ И СМЪРТЕН СЛУЧАЙ ЗАРАДИ ТЯХ ДА НЕГОВОРИМ ЗА РЕМОНТИ ПО КОЛИТЕ КОЙТО ПРИЧИНЯВАТ ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ НА ВОДАЧИТЕ А ПРЕЗ ЛЯТОТО АКО НАСТЪПИШ ТОЗИ КАМБЪР С МОТОПЕД ПОЧТИ Е СИГУРНО ЧЕ ЩЕ ПАДНЕШ
ДРУГОТО КОЕТО Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ТЕЗИ БУСЛЕНТИ СА ТАКА РАЗЧЕРТАНИ ЧЕ ОСТАВИХА ВИСОКОСКОРОСТЕН ПЪТ(ОКОЛОВРЪСТНОТО) БЕЗ АВАРИЙНО ПЛАТНО И УСКОРИТЕЛНО ПЛАТНО ВЪТРЕ В ГРЪДА АКО НА ЧОВЕК МУ СЕ РАЗВАЛИ КОЛАТА ИЛИ МУ СТАНЕ ЛОШО НЯМА КЪДЕ ДА СПРЕ ЗА 10 МИНУТИ ЕЙ ТОВА СА ОБЩО КАЗАНО КРАСОТИТЕ НА БУРГАС
13.
а така прецакаха ли ни
16.04.2016 17:40:33
1
12
Опаааа!Какво казва този господин директор?На излизане не трябва да се валидира, поне докато не започне зонирането на Бургас. Тогава при него трябва да се валидира на излизане от автобуса, за да може се отчете, че пътникът е пътувал само в една зона и да му вземе такса само за една зона. Ако не го направи, системата ще го изчисли, че е пътувал до крайната точка на пътуването и може да му вземе повече пари. В интерес на пътниците, след като започне зонирането, да се валидират на слизане.-Кога трябва да започне зонирането на Бургас?

-Предполагам, че в края на годината. То ще включва централната градска част, след това бургаските квартали и накрая съставните селища.
От това следва ,че до въвеждането на зонирането ще плащаме двойно ,че и тройно защото няма да е както сега да пътуваме без прикачване по една линия,а ще трябва да сменим поне 2,3.
12.
до 11
16.04.2016 17:28:18
8
37
Кореняк бургазлия съм от 4 поколения.За сведение. И това което сега става в града е едно голямо крадене.Или си кьорав или си просто платен гербаджия.Какво хубаво виждаш в новата транспортна схема.Първо спирката до БСУ- не и е там мястото.Второ-на Трапезица- тази пасарелка е пълна идиотщина- малко пространство,предпоставка за ПТП и за да преминеш трябва да катериш металните стълби.Уж асансьор трябваше да има,да ама няма. Велоалеи-нарисувани по тротоарите- няма къде да ходи пешеходеца.На околовръсното за Меден Рудник-вече няма аварийна лента.Целия град е с неоправени тротоари и улиците-дупка до дупка.Възраждане -не е пипнат от години.Осветлението в целия град е с мижави енергоспестяващи ли какви,но на 5 метра нищо се не види.Тройката- няма зеленина- бетон и все едно сме в Сахара.Новите автобусни спирки са грозни с тези дебели железни колони.Че и подово отопление имат.Сякаш сме в някоя северна страна ,където 6 месеца има сняг.Никой не казва колко пари е струвало това строителство за т.н. нова транспортна схема. Някой споменава ,че е 400 милиона. Но не са от европроекти.За сега не са дошли никакви пари от там,защото се пропуснаха всякакви срокове.Като си така компетентен,явно работиш в общината -извади тези разходи и кажи колко струва на общината цялата тази дивотия.Колко пари са дошли от европейските фондове,колко от "съвестните " фирми и колко от нашия джоб.Има и хубави неща.Славейков го пооправиха,Меден Рудник.Но те са толкова малко и всичко беше направено преди години.Сега се правят само грешки,които ни излизат много скъпо.И драги ми отворко,за твое сведение съм вече над 70 годишен ,а ти имаш още жълто около устата и не ми говори кое е хубаво и кое -не.Обиколил съм достатъчно за да преценя кое си струва и кое не.Има сгради които сега се строят по центъра които нямат нужното по закон отстояние една от друга ,но затова са си сложили подписите архитект и кмет.Дали става по законния начин всичко?Хората пишат,негодуват и са недоволни и това те дразни ,защото си просто на държавна хранилка .
11.
До всички хейтъри
16.04.2016 17:01:16
27
38
Повечето, които пишат тука са прости, ограничени, страхливи, комплексирани.......(може още доста да се изпише) ....тъпи селяндури!!! Града ни стана уникален след всички промени, които се направиха, вместо да се гордеете, вие плюете, чупите и мърсите всичко що е красиво!!! Като ви е скъпо, отивайте на село, в Ямбол, Айтос или Карнобат! Там всички си ходят пеш! БИЛИ ПОСТРОИЛИ СПИРКИТЕ С ДАНЪЦИТЕ ИМ! Ти ли народе прост, който се чудиш как да излъжеш , за да не плащаш данъци, за да купиш старо БМВ на неграмотното ти синче, за да не се комплексира от масата! Да ти, дето обикаляш заведенията и си вадиш новия айфон, а разправяш, че навсякъде било скъпо! Всички хубави неща се случиха с европейски пари и с малкото съвестни фирми, които си плащат данъците! Отвратен съм от вас, , негативни изроди мръсни! Потъвайте в дън земя от злоба и завист!
10.
аз
16.04.2016 16:12:41
7
13
скоро ще почнат да слагат и имена на пейките тука.те без това на всяка нова пейка режат лентичка :Д Само простотии.
9.
Шофьор на пикап
16.04.2016 16:03:46
3
14
до №3 ИНТЕРЕСУВА МЕ!!!
Тая дето излезе към 10 млн до бсу как се казва ......

Тази спирка се казва Гинес сентръл стейшън!
8.
само във флагман.бг
16.04.2016 15:23:35
2
13
АМИ НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА С КВИ ТЪПОТИЙ СЕ ЗАНИМАВАТЕ
7.
ВАЖНОТО Е!!!!
16.04.2016 14:50:54
11
17
Че парите влязоха в касата на герб!!*! Има ли още някой дето не му е ясна тази работа изобщо никой него ебе как живеят хората и какви са им проблемите кмета е голям подлец
6.
КУРТИ
16.04.2016 14:42:28
2
15
НА ВНИМАНИЕТО НА ПОЛИЦИЯТА ............... ВСЯКА ВЕЧЕР НА ПОКРИВА НА СГРАДАТА НА УЛИЦА АДАМ МИЦКЕВИЧ 2 СГРАДАТА С ВЪНШНИЯ АСАНСЬОР ГРУПИ ОТ НАРКОМАНИ НА 14 ГОДИНИ ПУШАТ ТРЕВА ПО 3 ЧАСА ИГРАЯТ КЮЧЕК , ДО 2 ЧАСА ВЕЧЕРТА НА ПОКРИВА НА СГРАДАТА МОЛЯ ПОЛИЦИЯТА ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ.
5.
Годжоман
16.04.2016 14:40:17
17
29
АБСОЛЮТЕН ГЕРБАДЖИЙСКИ ИДИОТИЗЪМ.СБИРЩИНА ОТ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ,МАЛОУМИЕ И АЛЧНОСТ,ТОВА Е НОВАТА ТРАНСПОРТНА СХЕМА В БУРГАС.
И В КРАЙНА СМЕТКА ИДЕЯТА Е ВМЕСТО 1ЛВ,БИЛЕТА ДА СТАНЕ 1,5ЛВ И ВМЕСТО ДА ПЪТУВАМЕ ОТ ЦЕНТЪРА ДО НЯКОЙ КОМПЛЕКС ДИРЕКТНО С ЕДИН АВТОБУС,СЕГА ЩЕ СМЕНЯМЕ ДВА.......СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ИДЕЯТА......ВМЕСТО 1ЛВ-3ЛВ ОТ ОПЕРАТА ДО ВЕЛЕКА.ЧЕСТИТО И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ТОЗИ КМЕТ-БАНДИТ И КРАДЕЦ.
4.
флагманци
16.04.2016 14:24:13
5
23
Що неотразихте протеста на хората в ж.к."Славейков" до бл.23 който е против застрояването
3.
ИНТЕРЕСУВА МЕ!!!
16.04.2016 14:22:36
5
17
Тая дето излезе към 10 млн до бсу как се казва
2.
КУРТИ
16.04.2016 14:21:52
8
7
ЕВРОПЕЙСКА РАБОТА.......Е ЩЕ ИМА ЗА БАБИТЕ ....ПУЦ.....АМА ДО СЛЕДВАЩАТА ПЕНСИЯ ЩЕ ЗАХАПЯТ ЗА КВО ИДЕ РЕЧ......
1.
k
16.04.2016 14:06:22
18
15
за какво им са имена?кви са тия налудничави идеи в тоя град?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? B Πpимopcĸo и Coзoпoл cpeднитe цeни зa нaeм нa ĸвapтиpa тoвa лятo дocтигaт $62 (112 лeвa) Откриха останки в село Дебелт Откриха останки в село Дебелт Вероятно приживе човекът е страдал от гигантизъм или друго рядко заболяване Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро На същия този ден се видя, че старата аязма се е напълнила с лековита вода, след като повече от 20 години беше пресъхнала Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н., споделя Кичка Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Експозицията е постоянна и всеки посетител може да се запознае отблизо с редки видове яйца, обагрени в натурални цветове Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Нито една от новите формации няма да влезе в парламента, убеден е проф. Тодор Галунов  Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Отдавна не е имало толкова голямо излагане в шоуто  Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица С Десислава си пълнихме куфарчето с банкноти от митничарите, кълне се легендарната Хищна хиена  Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Караницата между сценаристката и оперната певица продължи и извън телевизионното студио, където Мила Михова нападна прясно напусналата Кристина за нейното поведение в риалитито Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос По време на делото стана ясно, че при навлизане в десния завой, скоростта на камиона се увеличила и той започнал да занася
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори