×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истинска истерия предизвика революционната идея за безплатно раждане в УМБАЛ "Дева Мария"


15 Април 2016, Петък, 23:08 ч.

Истинска истерия сред бременните жени да раждат в УМБАЛ „Дева Мария” предизвика решението на управата на болницата да направи всички ВИП стаи безплатни.

Ръководството на болницата ще презентира при какви условия ще раждат бъдещите майки, както и амбициозната си кампанията „Хиляда бебета за Бургас!” на пресконференция в понеделник.

Тогава ще бъдат представени и подробности за превръщането на "Дева Мария" в университетска болница.

В категории: Здраве


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
аман
18.04.2016 11:50:57
0
3
Най-накрая университетска болница в града! Очакваме качествено и прецизно медицинско обслужване. Това е! Всичко останало е ала-бала
12.
Милена
18.04.2016 11:47:00
1
4
Не мога да разбера що за хора сте, вместо да се зарадвате,че отново града ни се подобря/без значение в коя сфера и няма да се налага да пътувате по 400-500 км, за да бъдете прегледани от специалисти/, а вие се оляхте да плюете...,но да най-лесто е да се изакате на метеното. НЕБЛАГОДАРНИЦИ, КАКВОТО И ДА СЕ НАПРАВИ, И КОЛКОТО И ДА Е ПОЛЕЗНО ЗА ВАС ВИЕ ОТНОВО ДОКАЗВАТЕ,ЧЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ.....дано 1 ден мечтите ви се сбъднат, и тогава ще разбете за каква мизерия сте мечтали да жиете и заслужавате!!!
11.
Въпросителна
18.04.2016 11:41:11
1
3
Питанке, айде кажи пък коя е тая университетска болница, в която не се плаща ?! Както са писали по-долу тая сграда и всичката апаратура да не би да са безплатни. Напълно нормално е всичко да си има определена цена, но като се лекуваш там - поне знаеш за какво си плащаш! А не като в окръжна, да трябва да даваш пари под масата.
Безплатното раждане е нещо толкова голямо и радостно за майките, а вие пак плюете !!! Срамота...
10.
t123
18.04.2016 11:37:40
1
3
В Дева Мария работят професионалисти и всички лоши коментари които се пишат са от завист. Болницата е решила да направи добро.
9.
Питанка
17.04.2016 05:41:23
3
2
Щом е университетска, защо искате доплащане за всяко нещо? В университетските болници не се доплаща. Мошеници.
8.
АЛТ
16.04.2016 12:31:13
2
2
Само дето мед.университети са на 200км от Бургас.
7.
пациентка
16.04.2016 10:18:26
1
5
Университетската болница изисква можещи и знаещи специалисти,владеещи чужди езици!От сайта Ви се вижда,че някои са специализирали в Швейцария и Германия, а никъде не пише ,че влядеят някакви чужди езици .Да не би вече да се специализира в чужбина на майчин език????
6.
родилка
16.04.2016 06:15:58
2
5
И къде е аджеба тази истерия.И защо истерия.Защо досега не беше безплатно,а сега вече ще е?Бах тва здравеопазване щом болница Дева Мария ще е университетска болница.То в България и без това всичко е извратено до максимум,че една измама в повече няма да влоши нещата чак толкова много.Но направо си е порно в здравеопазването.
5.
Iva
15.04.2016 22:11:49
4
7
Дано да не падне качеството на обслужване, защото определено ще има много повече раждащи там.
4.
П.С
15.04.2016 21:43:43
10
6
Тази сграда и апаратурата в нея да не би от Здравната каса или от Здравното министерство да са им ги дали?!
Пууу, аман от прости хора!
Безплатно правят раждането и пак хейт!
3.
Една
15.04.2016 21:41:32
4
5
ой ти каза, че е забранено да искат пари, след като ЗК им плаща някаква пътека???
Къде живеете бе, хора!
Една лапароскопия е 2200лв , ако имаш ЗО
2.
Magnaur
15.04.2016 21:36:21
3
14
Истерия има само в техните глави. За всички нормалви хора - цитат от топ гинеколога в Софея и бивш здравен министър д-р Стефан Константинов. Той е показателен!
„Болница пусна безплатно раждане“ , „В Бургас раждат на аванта“ – Монитор; „Раждането в бургаска частна болница става безплатно” – в . 24 часа; „Жени раждат без пари в Бургас“ – в. Телеграф
Какво в същност ни се казва?? Че болница, която получава пари от здравната каса за дадена дейност вече няма да иска пациентите да ѝ плащат от джоба си повторно за същата дейност!! Нещо, което винаги е било забранено, а бруталното нарушаване на тази забрана е уникален български принос към лошото функциониране на здравноосигурителната система. И пряка причина да сме критикувани във всички доклади и статистики, че у нас процентът пари извадени от джоба на пациентите е най-висок. Твърде впечатляващо е също, че година и половина сме свидетели как един министър „гони търговците от храма“, но улисан в телевизионното им гонене не прави нищо по въпроса подобни „търговски“ практики да бъдат преустановени или поне извършвани при ясен регламент. Не е трудно да се досетим, че точно това фактическо бездействие по темата гарантира сериозна подкрепа от страна на хора, определяни от самия министър като „шашкъни“. Удобна ситуация, при която електоратът получава това, което ще погали ухото му, а определени играчи – парите на задоволения медийно електорат. И всички са доволни. Все пак поздравления, че в Бургас „Без пари ще могат да родят и бременните, които не водят женска консултация при акушер-гинеколог от лечебното заведение“ (цитат от Телеграф)! По принцип свободното право да избираш кой и къде да ти води женската консултация и къде да раждаш (включително безплатно) е гарантирано от закона и всички останали нормативни актове, но явно законите в България са второстепенни спрямо „бизнес плановете и интереси“, с които също от година и половина люто се борят.
1.
КУРТИ
15.04.2016 21:23:10
5
2
ДА ДАДЕ АЛАХ И БУДА МНОГО ДЕЧИЦА ДА СА РОДЯТ.......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори