×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хиляди посетиха първото за Бургас здравно изложение (снимки)


06 Април 2016, Сряда, 15:53 ч.



Повече от 7000 души преминаха през първото за Бургас здравно изложение, което се проведе в МОЛ Галерия Бургас през уикенда. Равносметката след приключването му е отлична, но не само заради огромния интерес. Посещаемостта разкрива и други изводи, които организатори и изложители е добре да си направят.

Екип на „Флагман“, който посети и двата дни събитието, видя с очите си следните неща: впечатляваща посещаемост, много и различни атракции, публика от всички възрасти. Естествено, първия ден пенсионерите нахлуха в мола още от ранни зори, амбицирани да не изпуснат нито един безплатен преглед и брошура. Заради тях в първите часове на изложението младите хора не успяха да стигнат до щандовете. Но следобед и надвечер бабите се прибраха да гледат сериалите, и вече имаше място за всички.

Изследванията за хепатит В и С приключиха много по-рано от обявеното, поради изчерпване на бързите тестове. От Националната пациентска организация, която заедно с лаборант на лаборатория „Лина“ изследваше желаещите, признаха, че не са очаквали такъв огромен интерес. За щастие, от 300 души, които бяха изследвани, само един се оказа с положителна проба и бе насочен към съответния специалист. Лошо впечатление направиха посетителки, които се дърлеха на опашката за съдовия хирург д-р Борислав Тръпчев, който преглеждаше вени с доплер в мола. За него и двата дни имаше истинска борба, тъй като бе обявил само два часа на ден за прегледите.


Много полезни бяха изследванията за кръвна захар, холестерол, оценка на сърдечно-съдов риск, които се правеха на място. Очните скрининги също бяха полезни, но опашките за тях минаваха през цялата площ на изложението, въпреки наличните три алтернативни апарата.


Изследването на ходила е новост за Бургас и тези изложители също се радваха на голяма тълпа. Имаше доста интересни макети – истинска солна стая, представяне на чудодейна сребърна вода, алтернативна медицина и аюрведа, дори доцент по сексология. А производители от Казанлък бяха домъкнали пискюли с истинско розово масло. До тях пък лекари и акушерки къпеха бебета-кукли и им сменяха памперси пред очите на бъдещи майки.


Подходихме малко скептично към участието на институциите, тъй като очаквахме да се изнесат още след откриването, когато шефовете им си тръгнат и не ги гледат. Напротив – и РЗИ Бургас, и общинското здравеопазване, и лекарите от МБАЛ Бургас бяха на място и консултираха по график и в двата дни. Особено добро впечатление направиха специалистите на Комплексния онкологичен диспансер – видяхме много известни имена, които не се поколебаха да участват в атрактивното събитие в почивните си дни.

Единственото неудобство бе, че край щандовете бе твърде тясно и на моменти не можеше да се разминеш, което изложители и посетители отчетоха, но пък се пошегуваха, че имало и плюс – станало по-задушевно. 



Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
8
Коментара по темата
8.
John Dau
06.04.2016 20:31:03
0
0
Koga tochno njamashe nikoj? Dva pati se vrastah - iskah da si pregledam ochite - postojanno imashe maimi s deca.Az pak ot deca ne.uspjah da se vredja!
7.
John Dau
06.04.2016 20:30:17
0
1
Koga tochno njamashe nikoj? Dva pati se vrastah - iskah da si pregledam ochite - postojanno imashe maimi s deca.Az pak ot deca ne.uspjah da se vredja!
6.
Биовита
06.04.2016 20:27:13
1
1
Ние сме едни от изложителите. Написахме го в анкетните карти, които получихме - изключително сме доволни! Били сме на много изложения, предимно в столицата, досега не сме присъствали на толкова добре организирано мероприятие. В софийските молове въобще не знаят как се прави такова събитие! Имаше наистина много хора - по-възрастни сутрин, после и по-млади. Нашето място бе много удачно, на някои колеги обаче им бе.доста тясно. Като цяло сме много доворни и с радост бихме участвали отново.
5.
4
06.04.2016 17:57:00
0
1
Брех. Мастер Изложителката май станала член на екипа на Флагман. То бива бива подмазване, ама в тая жега и блъсканица, предимно и само от пенсионери, защото, когато пенсионерите се оттеглиха, просто не остана никой.
4.
dragina
06.04.2016 16:24:00
0
2
Тук има снимки много: https://www.facebook.com/ZonaZdraveBurgas/

Споделям написаното, беше много интересно и полезно! Непременно да се повтори, ако може и да се ограничат бабите, добре би било.
3.
Пепа Костова
06.04.2016 16:21:50
0
0
Има ли някаде повече снимки? Детето беше в един от спортните отбори, а не го виждам никадде.
2.
анти ГЕРБ
06.04.2016 16:20:25
1
4
Възрастните "майки и бащи" са една сбирщина, която нон стоп заема местата на младите. Или ще се возят в автобусите баш когато хората отиват на работа, или ще се ръгат по опашките. Въобще не ги съжалявам, защото кипят от енергия повече от младите. И в случая екипа на Флагман е прав, защото и аз бях там и се наложи да се върна следобед, тъй като сутринта наистина от бабите не можеше да вземеш ред!
1.
ГЕРБ
06.04.2016 13:35:50
0
7
РАЗБИРАМ ИРОНИЯТА НА ЕКИПА НА ФЛАГМАН КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ МАЙКИ И БАЩИ........НО ЕДИН ДЕН И ТЕ СКОРО ЩЕ ХОДЯТ С БЕЛИ КОСИ, УВИСНАЛИ ЦИЦИ ПИЕЩИ ПОВЕЧЕ ХАПЧЕТА И РАКИЯ ОТ НОРМАЛНОТО.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов
Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори