×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание, жени! Ето как да правите секс с желание и да имате силни оргазми


Внимание, жени! Ето как да правите секс с желание и  да имате силни оргазми
Как да се погрижите за своята сексуалност - вижте съветите на Гинка Георгиева, известна като бургаската Наталия Кобилкина
24 Март 2016, Четвъртък, 13:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Има ли приятелство между жената и нейната сексуалност разкрива бургаската Наталия Кобилкина


Всички ние желаем за себе си да сме здрави, щастливи и успешни, упорито полагаме усилия, търсим начини как това да стане...

Бих искала да ви разкрия една добре пазена тайна - здравето, щастието и успехът не могат да живеят без сексуалността. И тук имам предвид сексуалността в нейното най-прекрасно проявление, тази, която ни дава сили да работим, да творим, да се грижим за себе си, да помагаме, да се радваме на живота, който живеем, или просто да обичаме и да бъдем обичани.
  
Обръщайки се към порното, наблюдаваме различни сексуални пози, вариации и комбинации, техники на фелацио и мастурбация и какво ли още не. Но в действителност, именно порното, на което и аз понякога с удоволствие “хвърлям едно око”, най-често обърква женските ни мозъци и кара любимите ни мъже да очакват от нас да играем ролята, която играе любимата им актриса.

Мили жени, истината е, че ние всъщност нямаме никаква представа как хората правят секс, в главите ни е само видяното от филмите и опитът, който имаме. Погледнете нещата, които имате до този момент в живота си, здравето, професията, която упражнявате, взаимоотношенията с близките и приятелите, насладата от ежедневието ви, ако сте удовлетворени, тези редове не са за вас или пък може да препоръчате на приятелка да прочете това.

Но ако нещата в живота ви не са случват така, както бихте искали, ако постоянно правите компромис с всичко и най-вече със себе си, означава, че може би е време да се погрижите за своята сексуалност или може би мислите, че това няма никакво значение, че други фактори влияят на щастливия и успешен живот.

Замисляли ли сте се някога защо обожаваме някой артист или певец, защо се възхищаваме на хората, които успяват да управляват успешно бизнес, защо са толкова магнетични и въздишаме по тях?

Защото притежават нещо, което и ние носим! Всички ние можем това, което те могат, но лошият или никакъв пример на сексуалното ни образование като деца или млади момичета, необузданият понякога мъжки нагон, жените, които крадат мъже и още много други фактори влияят и правят така, ние да не признаваме, да прикриваме или въобще да не позволяваме да изживеем нашата цялостна сексуалност.

Примиряваме се със секса “горе-долу”, за съжаление и всичко останало е “горе-долу”...

Колкото повече обучения преминавам, толкова повече се убеждавам, че тази тема остава болезнена за много жени. Като водещ на сексуални тренинги държа да подчертая, че темата остава трудна и точно затова аз се отнасям с голямо уважение и почит към нея, но виждам какво се случва с  преминали през “Сексология за жени”.

Жените, които не водят удовлетворяващ ги сексуален живот, често не допускат и любов в живота си, затварят сърцето си за нея, отхвърлят я или въобще не я привличат,живеят във взаимоотношения, които не харесват, връзките, които имат, са драматични и трудни, липсва удовлетвореност, подкрепа, радост.

Пълноценната сексуалност ни учи как да разкриваме себе си, да ставаме уязвими, тя е тази, която сваля маските от лицата ни и ни и показва всички наши силни и слаби страни! Тя е тази, която разтваря сърцето ни и кани любовта в живота ни - онази любов, която дава смисъл на цялото ни съществуване.
  
Жените, преминали през ,,Сексология за жени”, коренно променят живота си, придобиват увереност на красива и сексуална жена която заслужава много, жена, която не продава тялото си или го ползва само заради гениталиите си, а онази, която добре познава нуждите си, тя вече прави секс с желание, а не по принуда, знае какво точно харесва и как това да стане, наслаждава се на различни и силни оргазми, тя знае, че мъжът ще се привърже и тя ще остава завинаги негова само когато изживеят секса, по който и двамата копнеят, тя се научила, че ние сме тези, които трябва да учим и насочваме мъжете, защото женското тяло е различно от мъжкото, че при нас всичко е различно и нещата се случват със скорост, обратна на тяхната. 

Ако ми се доверите и направите на себе си подарък, да преживеем заедно ,,Сексология за жени”, светът ще забележи промяната във вас, ще започне да ви изпраща подаръци и да ви предлага нови възможности! Всички ще видят новият ви външен вид, отношенията ви към другите ще станат нежни и любящи, ще заобичате хората просто такива, каквито са!

Ще усещате всеки ден като празник, а ако ви повишат или започнете нов бизнес, не забравяйте да почерпите, а ако нямате човек до себе си, той лесно ще се появи много скоро, защото уверената в своята сексуалност жена, привлича всички и всичко.

Заповядайте на тренинга ми “Сексология за жени”, който ще проведа на 06.04.2016 г., а всички останали подробности, открийте ТУК и ТУК.

В категории: Лайфстайл


България Всички новини
Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение
Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори